- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bize göstermedenmi çok ayıpünitey n11 den aldık biz![]()
Çook güzell güle güle kullanın canımmEki Görüntüle 1554860 bunu aldık canım![]()
güle güle kullan canımEki Görüntüle 1554860 bunu aldık canım![]()
bize göstermedenmi çok ayıpaynısını bana göstermişti gel alalım die ben inat ettim :)
Ucuzmuş baya ama bir fikrim yok kalitesi hakkındahttp://www.ikea.com.tr/urun-katalog...imlari/30167507/martorp-catal-bicak-seti.aspx a
acaba kullanan var mı ki ? nasıl merak ettim![]()
Ucuzmuş baya ama bir fikrim yok kalitesi hakkında
Fiyat baya uygunmuş. Ama güvenemedim sanki ben de kuzuhttp://www.ikea.com.tr/urun-katalog...imlari/30167507/martorp-catal-bicak-seti.aspx a
acaba kullanan var mı ki ? nasıl merak ettim![]()
Vuu ayrıca üniteciğin de hayırlı olsun güle güle kullanın :)Eki Görüntüle 1554860 bunu aldık canım![]()
Fiyat baya uygunmuş. Ama güvenemedim sanki ben de kuzu
Vuu ayrıca üniteciğin de hayırlı olsun güle güle kullanın :)
evet çok uygundu. bu model değil ama benzerini alan tanıdığım oldu memnundu üniteden. yatak konusunu mutalaka hallet al gitsin boşver çok kurcalamaa :)ani oldu vallahiçok ucuz bir de inşallah elimizde kalmaz
![]()
evet çok uygundu. bu model değil ama benzerini alan tanıdığım oldu memnundu üniteden. yatak konusunu mutalaka hallet al gitsin boşver çok kurcalamaa :)
paslanma yapabilir gibi ama bilemiyorum bendebende ondan çekiniyorum, kararma vs yapabilir sanki
paslanma yapabilir gibi ama bilemiyorum bende![]()
paslanma yapabilir gibi ama bilemiyorum bende![]()
Bişeyleri el birliğiyle karalamamıza bayılıyorum ya hahavazgeçtim bende paslanma yapabilir, kararma yapabilir![]()
Bişeyleri el birliğiyle karalamamıza bayılıyorum ya haha
Doğru yoldayıız!![]()
![]()
![]()
Hhaahha bencede doğru yoldayızzBişeyleri el birliğiyle karalamamıza bayılıyorum ya haha
Doğru yoldayıız!![]()
![]()
![]()