- 1 Eylül 2014
- 1.291
- 1.442
- 158
- 34
merhabalar canımm :)Merhaba kızçelerrrrrrrrrrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar canımm :)Merhaba kızçelerrrrrrrrrrr![]()
ben bu yakaları çok begeniyorum :)![]()
ben 2 aydır burdayım ama normal kıyafette bile tatmin eden bişi olmadı.
aynen bende açığım ama sırt ve göğüs dekoltesi kullanmıyorum . arada olmak daha zor hiç bişi bulunmuyor
neden ki eğilince çok mu dekolte veriyo bu modelbende beğeniyorum ama eğilince sıkıntı yaratıyor![]()
neden ki eğilince çok mu dekolte veriyo bu model![]()
sağol canım ben 4-5 yıl bekledim sürekli erteledim vs. sonra gaza geldim oldum lensten sıkılmıştım artık. hadi bakalım inşallah kurtulursun. para konusunda babamın sözü vardı onun hediyesi olduGeçmiş olsun diyecem ama geçmiş zaten çok şükür :) Benim son bikaç yıldır aklımda ama hem şu evlilik meselesinden dolayı para mı ona harcamak istemiyorum şimdilik lensle devam ediyorum hem de okuldan tezden vakit bulamadım artık kısmetse evlenince yaptırırım.. İyi araştırmak gerek doktoru hastaneyi bakalım en kısa zamanda bende yaptırırım inşallah :)
o yakayla sanki dekolte vermezsin gibi geliyo bana yanılıyo olabilirim tabicanım kahve falan vereceğimi düşünürsek evet![]()
evet canım bizim ingilizceci en son kafayı yemişti :) kolay gelsinBenim bütün notlar duruyor daha hepsinin girme süresi geçti, e okul hata veriyor 2 haftadır, her şey birikti deli oldum. Tüm ingilizce öğretmenlerinin sistemde hata varmış.
:)bende beğeniyorum ama eğilince sıkıntı yaratıyor
o zaman hiç gitmiyim zaten saat 1 oldu, pendik bi dünya yol burdan. evlendikten sonra arada kalma sıkıntım olmayacak aşkım hiç karışmıyor, ne istersem onu giyicem. ister açık ister kapalı.
canım kahve falan vereceğimi düşünürsek evet![]()
selam hanımlar bugün de okul bitti. sabahçılık şahaneymiş ben alışverişe çıkar :)
bot fln alıcam. çeyiz almıyorum galiba çeyizsiz olacağım :)Keyifli alışverişler birşeyler alırsan çek resmini :)
bot fln alıcam. çeyiz almıyorum galiba çeyizsiz olacağım :)
bu da riskli olurModel güzel ama bence de kahve vermek için eğildiğinde direk dikkatler oraya çekilir böyle birşey tercih etme canım![]()
peki canım :)Hımm olsun kış geliyor belki bot almak isteyenlere fikir olurherşeye açığız biz burada dimi kızlarrrrr
kimsede yok kii
![]()
İyiyim canım sizler nasılsınız? :) Deminden beri elektrik yoktu kafayı yedim resmen ne zormuş internetsizlikselam kuzucum nasılsın :)
Hoşbulduk canımm :)ValentinusNF merhaba canım hoşgeldin :)
Haklısın uzun vadede kesinlikle lazer daha karlı ve avantajlı ama işte insan şu dönemde o kadar parayı bi anda tak diye veremiyorsağol canım ben 4-5 yıl bekledim sürekli erteledim vs. sonra gaza geldim oldum lensten sıkılmıştım artık. hadi bakalım inşallah kurtulursun. para konusunda babamın sözü vardı onun hediyesi oldubirde canım nuaram büyüktü gözlüğü incelettir lense para vs derken baya para gidecekti aradan çıkmış ıoldu
iyiyiz canım bizde sessiz sakin oturuyoruz :)İyiyim canım sizler nasılsınız? :) Deminden beri elektrik yoktu kafayı yedim resmen ne zormuş internetsizlik![]()