2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

omuz-detayli-elbise-539a7bc04d03c.jpg
ben bu yakaları çok begeniyorum :)

bende beğeniyorum ama eğilince sıkıntı yaratıyor:KK53:

ben 2 aydır burdayım ama normal kıyafette bile tatmin eden bişi olmadı.

aynen bende açığım ama sırt ve göğüs dekoltesi kullanmıyorum . arada olmak daha zor hiç bişi bulunmuyor

o zaman hiç gitmiyim zaten saat 1 oldu, pendik bi dünya yol burdan. evlendikten sonra arada kalma sıkıntım olmayacak aşkım hiç karışmıyor, ne istersem onu giyicem. ister açık ister kapalı.

Geçmiş olsun diyecem ama geçmiş zaten çok şükür :) Benim son bikaç yıldır aklımda ama hem şu evlilik meselesinden dolayı para mı ona harcamak istemiyorum şimdilik lensle devam ediyorum hem de okuldan tezden vakit bulamadım artık kısmetse evlenince yaptırırım.. İyi araştırmak gerek doktoru hastaneyi bakalım en kısa zamanda bende yaptırırım inşallah :)
sağol canım ben 4-5 yıl bekledim sürekli erteledim vs. sonra gaza geldim oldum lensten sıkılmıştım artık. hadi bakalım inşallah kurtulursun. para konusunda babamın sözü vardı onun hediyesi oldu :P birde canım nuaram büyüktü gözlüğü incelettir lense para vs derken baya para gidecekti aradan çıkmış ıoldu

Benim bütün notlar duruyor daha hepsinin girme süresi geçti, e okul hata veriyor 2 haftadır, her şey birikti deli oldum. Tüm ingilizce öğretmenlerinin sistemde hata varmış.
evet canım bizim ingilizceci en son kafayı yemişti :) kolay gelsin

bende beğeniyorum ama eğilince sıkıntı yaratıyor:KK53:

o zaman hiç gitmiyim zaten saat 1 oldu, pendik bi dünya yol burdan. evlendikten sonra arada kalma sıkıntım olmayacak aşkım hiç karışmıyor, ne istersem onu giyicem. ister açık ister kapalı.
:)
ben çıkıcam şimdi pendik merkeze gidiecm beklerim :) ben dekolteyi kendim giyemyorum maalesef . yakışana çok güzel gidiyor.

selam kuzucum nasılsın :)
İyiyim canım sizler nasılsınız? :) Deminden beri elektrik yoktu kafayı yedim resmen ne zormuş internetsizlik :KK34:
ValentinusNF ValentinusNF merhaba canım hoşgeldin :)
Hoşbulduk canımm :)
sağol canım ben 4-5 yıl bekledim sürekli erteledim vs. sonra gaza geldim oldum lensten sıkılmıştım artık. hadi bakalım inşallah kurtulursun. para konusunda babamın sözü vardı onun hediyesi oldu :p birde canım nuaram büyüktü gözlüğü incelettir lense para vs derken baya para gidecekti aradan çıkmış ıoldu
Haklısın uzun vadede kesinlikle lazer daha karlı ve avantajlı ama işte insan şu dönemde o kadar parayı bi anda tak diye veremiyor :KK43: sevgilimin benden daha çok niyeti var lazere o ciddi ciddi düşünüyor, ben yaptırayım bişey olmazsa sanada yaptırırız diyor :KK48: aslında birlikte yaptırmak daha iyi belki indirimi de olur o_O

Back
X