- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
renkli kolonyalarda çok tatlı oluyo yaa :)Belki isteme ve soz ayni gun olur o yuzden kahve nisanda rengarenk kolonya yapmayi dusunuyorm. Sabunlari nisanda dagitamam cok masrafli olur benm icin cunku nişan acik alanda olcak ve kalabalk olur :)
evet canı arastrmak lazım iyice göz bu şakaya gelmezBenim babamda izin vermiyor ama %100 emin olsam ileride de sorun yaşamayacağıma o zaman yaptırırım zorla izinde alırımBence iyi araştıralım en güzel örnekler yaşayanlar özellikle eskiden gözlerini çizdirmiş olanlar onlarla görüşsek daha netleşir kafamızda :)
buyur canımmm :)gelinciklerimmmm :)
aklıma takıldı bu çikolata ikramı nasıl oluyo istemeden önce mi sonra mıbuyur canımmm :)
aklıma takıldı bu çikolata ikramı nasıl oluyo istemeden önce mi sonra mı
aklıma takıldı bu çikolata ikramı nasıl oluyo istemeden önce mi sonra mı
yüzükler ile çikolatanın yeri değişebilir mi peki herşeyi düşünüyorumda sıralamadan bi haber yaşıyorum:)Sonra olur canım ;
*Hoşgeldin sohbet muhabbet
*Kahveler
*Kız isteme
*Yüzük merasimi
*Çikolatalar
*İkramlar
*Güle güleee :)
greenandblue Şuan bu canım sende dinle :) :)
greenandblue Şuan bu canım sende dinle :) :)
sen bile biliyosun bunu şoktayımmmmahaaa hatlar karıştı,tasarimcibayan 'a teşekkür edip, Konuya dalış yapacaktım..
Orya bu konuda sanırım biraz bilgim var, isteme gerçekleşip olumlu sonuçlandığında oluyo diye biliyorum
canim ne demek :) umarim erkek arkadasinda begenirtasarimcibayan burdan da teşekkür edeyim sana, emeğin ve sonrasında gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim..
canim ne demek :) umarim erkek arkadasinda begenir
canim ne demek :) umarim erkek arkadasinda begenir
çok nadir bi olay''bile'' derken
bende grmedim duymadım bilmiyorum noluyo kim naptı
çok nadir bi olay
bende grmedim duymadım bilmiyorum noluyo kim naptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?