ben ,ağladımmm :) hatta hala ağlıyoorum :) sanki zorla verdileerrr:)insanı böyle katil ediyolar demek ki
gelin kız tutar yani bizzz
ayyy bende stresten ağlarım heralde
canım eğer ders saatin 21 saati geçiyosa almama hakkına sahipsin hiç bişe yapamazlar. kuranı kerim dersiyse seçmeli olarak yazılısı falan yok.
şaka gibi bişe söylicem :) biz unuttuk çikolata falan tutmayı :) zaten ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum bile kimsde söylemedi bize:)ay ablamin sozunde ablam tutmadi kargasadan kucuk ablam tuttu
valla ben bide ilk baslarda istemiyordum askimi, o da boyle seyler ciktikca goruyor musun biz birbirimizin esiyiz diyordu
kuzenimdede unuttular vermeyi ayy gitti çikilatlar yiyemedik diye üzülmüştümşaka gibi bişe söylicem :) biz unuttuk çikolata falan tutmayı :) zaten ne oldu nasıl oldu hatırlamıyorum bile kimsde söylemedi bize:)
hadi canım. ben imam hatipteyim burda 2saat seçmeli var ve bizim branşa vermediler. bunu bilmiyodum. ama geçen sene uyglamalı matematik dersinde ben soru çözmüştüm çocuklara. çünkü saçma sapan bi planı vardı. ona yazılıyı nasıl hazırlıcaz kiSeçmelilere yazılı geldi canım.. Hz. Muhammedin hayatı.. Bizde 21 saat uygulaması yok ne yazık ki, köy okulu olduğu için.. Boş kalan dersleri tüm kadrolu öğretmenlere dağıtıyorlar sonra hala ders artıyorsa ücretli veriyorlar.
ertesi gün biz sevdickle yedik :) kızlar bu arada söz isteme olunca çiçektende kuaförden de çikolatlardan da parayı 3 5 katı fazla alıyolar :)kuzenimdede unuttular vermeyi ayy gitti çikilatlar yiyemedik diye üzülmüştüm
biz anlaştık sevgilimle 41 tane pembe beyaz gül alıcak bana sözü varertesi gün biz sevdickle yedik :) kızlar bu arada söz isteme olunca çiçektende kuaförden de çikolatlardan da parayı 3 5 katı fazla alıyolar :)
ValentinusNF ohh ne rahatmış ya:) ama bende anlamamıştım nasıl oldu nasıl bitti diye. bide heyecanım kalmamıştı o gün:)
bu arada çok çalışkanım maşallah :) yazılı notları girildi. yazılılar hazırlandı sınıf kaldı sadece :) veeee balayı oteline rezervasyon yapıldıııııııııııı
Ben kendimi biliyorum elimde kahveleri dökerdim heyecandan :) Nişanı nasıl atlatıcam bilmiyorum hayırlısı bakalımertesi gün biz sevdickle yedik :) kızlar bu arada söz isteme olunca çiçektende kuaförden de çikolatlardan da parayı 3 5 katı fazla alıyolar :)
ValentinusNF ohh ne rahatmış ya:) ama bende anlamamıştım nasıl oldu nasıl bitti diye. bide heyecanım kalmamıştı o gün:)
alanya eftalia aqua hotel canım. maddiyata baktık biz birazda. çünkü yazınki imkanların hiç bişeyini kullanmıcaz o yüzdno kadar para vermek istemedik :)hangi otel canım :)
bu arada çok çalışkanım maşallah :) yazılı notları girildi. yazılılar hazırlandı sınıf kaldı sadece :) veeee balayı oteline rezervasyon yapıldıııııııııııı
canım bnde öyle diyodum ama nişan bitti ben o zaman heyecanlandım:) bide kayınvalidemler gitti. nişanlım bizde kaldı. o zaman anladım nişanlandığımızı:)Ben kendimi biliyorum elimde kahveleri dökerdim heyecandan :) Nişanı nasıl atlatıcam bilmiyorum hayırlısı bakalım
sevgilim evlenme teklifi etti yüzüğü taktı sarıldı biz naptık dedim yacanım bnde öyle diyodum ama nişan bitti ben o zaman heyecanlandım:) bide kayınvalidemler gitti. nişanlım bizde kaldı. o zaman anladım nişanlandığımızı:)
bende yüzük takıldıktan sonra döndüm kuzenime kurbanlık koyun gibi ben ne yapıyorum dedim :) çünkü geçen sene bugünlerde diyodum 3yıl evlenmiicem diye:)sevgilim evlenme teklifi etti yüzüğü taktı sarıldı biz naptık dedim ya
o an yüzük gözlerimi kör etti beynimi durdurdu resmen
yüzük ilk an insanın gerçekten saçmalamasına neden oluyor :)bende yüzük takıldıktan sonra döndüm kuzenime kurbanlık koyun gibi ben ne yapıyorum dedim :) çünkü geçen sene bugünlerde diyodum 3yıl evlenmiicem diye:)
hadi canım. ben imam hatipteyim burda 2saat seçmeli var ve bizim branşa vermediler. bunu bilmiyodum. ama geçen sene uyglamalı matematik dersinde ben soru çözmüştüm çocuklara. çünkü saçma sapan bi planı vardı. ona yazılıyı nasıl hazırlıcaz ki
neyse sen onu önceden halletmişin :)yüzük ilk an insanın gerçekten saçmalamasına neden oluyor :)
bizim okulda okuma becerileri var oda saçmalık yaEvet ona da varmış, matematikçi ben nasıl sınav yapcam diyordu. Benim bir de zeka oyunları var, ona bile sınav yapacakmışız ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?