ben de karsiyim karsindaki mukemmel insan bile olsa olmaz. Ya en basiti ben evde pijamayla sortla dolasamayacak miyim?
Annene rahatca soyleyebildgn seyleri kayinvalidene soyleyemezsn bisey olsa hemen kotu olrsn vs
Teşekkür ederim canım,inşallah tatlılıkla halledersiniz ki bence halledersiniz , senin gibi tatlı gelini üzmez kayınvaliden
Birden bırakmak zorladı kız, herkesin elinde sigara ben kasap kedisi gibi bakıyorum uzaktanTırsıyorum kendimden koşa koşa ellerinden kapıp bir köşede içicem diye Daha kötüsü izmaritçi olurum kız
ben de karsiyim karsindaki mukemmel insan bile olsa olmaz. Ya en basiti ben evde pijamayla sortla dolasamayacak miyim?
Annene rahatca soyleyebildgn seyleri kayinvalidene soyleyemezsn bisey olsa hemen kotu olrsn vs
Halleder ben ona inanıyorum, görmeden sevdim benOrya yı Bizde öyle bir durum yok, şimdilik benim ailem bir yerde onun ailesi başka şehirde, ama dediğin gibi en basiti evde belki donla dolaşıcam ben Ev ev üstünde olmaz gerçekten..kalp kırmadan tatlılıkla çözmek önemli.
Canım benim güzel iltifatların için teşekkür ederim
Zorlar ama alışıcaksın canım sakın içiyim deme birdaha bırakamazsın :) Allah korusun yerden izmaritleri alıp alıpp töbe töbeee
Canım aynı şeyleri düşünüyoruz. Bende düşünüyorum en ufak şeyleri pijama örneğini vermişsin hadi tmm eşofmen giy tşört giy tv karşısına geç film izleyin e ben evde misafir gibi put gibi oturucakmıyım?Belki uzancam belki kucak kucağa izlicez filmi ya bunlar küçücük basit şeyler bir de
Halleder ben ona inanıyorum, görmeden sevdim benOrya yı Bizde öyle bir durum yok, şimdilik benim ailem bir yerde onun ailesi başka şehirde, ama dediğin gibi en basiti evde belki donla dolaşıcam ben Ev ev üstünde olmaz gerçekten..kalp kırmadan tatlılıkla çözmek önemli.
Artik sen de icmiyosunnnRica ederim tatlım, gözümde canlandı birden yerdeki izmaritleri toplayıp, bi köşede içmemBenden başka sigara içine gelincik yok heralde bu topikte ne güzelllll
Kesinlikle oyle tatli tatli cozulur her sey. Konusunca bize de haber ver :)
ayyy ben geldim herkese selammm ölcem yogunluktan
ayyy ben geldim herkese selammm ölcem yogunluktan
Hoşgeldin , nerdeydin
okuldaydım kızlar uygulama dersleri filan yoğunlaştı yoruyucu oluyoHoşgeldin hatun, hayırdır?
okuldaydım kızlar uygulama dersleri filan yoğunlaştı yoruyucu oluyo
küt diye düşüp kalıcam diye düşündüm yolda
başımada kuş pisledi
kardeşimi aradım benim yerime ne kadar şans oyunu varsa oyna dedim az kaldı kşeyi dncemTalih kuşudur o
kardeşimi aradım benim yerime ne kadar şans oyunu varsa oyna dedim az kaldı kşeyi dncem
köşeyi döniyim hepinizin balayı bendenBur
Bizi de unutma
amin canım inşaAllahhAmin canım inşallah,Darısı benim başıma artık..Bakalım bende bugün konuşucam, ne diyecekler..Hakkımızda herşeyin hayırlısı olur inşallah..
sanada tatlım :) nasılsın :)Hayırlı cumalar canlar :)
İyiyim canım bu hafta işlerin yoğunlugundan hiç giremedimsanada tatlım :) nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?