- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
iyiyim bende canım okulla ugraşıp duruyorum :)İyiyim canım bu hafta işlerin yoğunlugundan hiç giremedimsen nasılsın
ayyy çok sevindim canım var mı resmi :)Kızlaaaaaarrrrrrr :) yemek takımı tencere takımı çatal bıçak takımı ve kahvaltı setimi aldııııımmmmm :)
Kızlaaaaaarrrrrrr :) yemek takımı tencere takımı çatal bıçak takımı ve kahvaltı setimi aldııııımmmmm :)
Hayırlı olsunn güle güle kullan :)Kızlaaaaaarrrrrrr :) yemek takımı tencere takımı çatal bıçak takımı ve kahvaltı setimi aldııııımmmmm :)
Allah yardım etsin canım :)iyiyim bende canım okulla ugraşıp duruyorum :)
ayyy çok sevindim canım var mı resmi :)
ayyyy koşş koşş eve koşşYaaa bende yoruldum
Kadikoyde gomlek aradim bitane mi duzgun bisey olmaz. Biktim bu salaş tarzdan. Elime aldigim hersey genis
Daha eve de gidemedim hala otobusteyim ve ustune afedersiniz tuvalete gitmem lazim
Hep anneme derdim disari cikinca ona olurdu simdi bana oluyor
eee hatunlar, sohbete doyum olmuyo maşallah
havalar soğudu ya burnumun ucunu bile dışarı çıkarmak istemiyorumCanım sıkılıyoree.. Ne kadar monoton bir hayatım var, okula git eve gel. Haftasonu hep evdeyim. Evde olunca da bilgisayar başındayım. Başka hiiiiiçbir şey yapmıyorum.
havalar soğudu ya burnumun ucunu bile dışarı çıkarmak istemiyorum
hırka örücem bakalım sonuç ne olcak :)
tam karar vermedim örme kısmına karar verdim zaten pek örgü bilmiyorum kolay bişey olmalıBenim için hava sıcak soğuk farketmiyor hep evdeyim. Burda hiç kimsem yok, arkadaşım bile yok. Okuldaki tek bayan öğretmen benim..
Modeline karar verdin mi hırkanın?
kızlar bu arada ben sevdicek için hırka düşündüm örücem umarım doğum gününe yetişir
Canım sıkılıyoree.. Ne kadar monoton bir hayatım var, okula git eve gel. Haftasonu hep evdeyim. Evde olunca da bilgisayar başındayım. Başka hiiiiiçbir şey yapmıyorum.
Resim çekmedim ama netten bulup atayım canım :)iyiyim bende canım okulla ugraşıp duruyorum :)
ayyy çok sevindim canım var mı resmi :)
evet daha önce bi kere atkı örmüştüm şimdi hırka diyorum becerebilir miyim bilmiyorumHırka mıKız maşallah sana, ben ilk ve tek lif ördüm hayatımda..onu da sanırım annem sakladı
Yok mu arkadaşın, çıkıp dışarı biraz hava alsan
güle güle kullan kuzum :)Bunlar yemek takımımı değiştirebilirim de ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?