2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Anladım canım

Aaaa çok kötü ya, çok zor..Daha kaç yıl kalacaksın orda?

Aaaa çok kötü ya, çok zor..Daha kaç yıl kalacaksın orda?

Geçen sene Eylülde atandım canım, 1,5 yıl olacak işte.. 3 yıl dolunca il dışı isteyebilirim tabi çıkarsa.. Bir de biz atanırken 4 yıl diye imza atmıştık ama o konuyla ilgili resmi hiçbir dayanak yok, umarım karşımıza çıkarmazlar 3 yıl dolunca..

Merhabalar,2010'da tanıdım ben de yârimi,nihayet bu sene ailelerimiz tanıştı...bizden sonra tanışan bütün arkadaşlar evlendi bize baskı yaptılar hadi hadi ne zaman diye kendisi mardin'li bense baba tarafından trabzon..ben beyaz ,o kara kaş kara göz kürt delikanlısı ..peder bey tam bir turk ırkçısıydı ama kendisi de annemi severek aldığı için arıza çıkarmadı şükür..benimki yurtdışında çalışıyor ben de okuyorum..ne zaman nasıl kavuşuruz bilmiyorum ama adım atalım dedik bakalım 2016 gelini olabilirim gibi gözüküyor..nişanı evde yapıp kına gecesi yapmayıp direkt nikahı basmayı düşünüyom adama sonra da gelsin inşaallah..en büyük hayalim anne olabilmek..en büyük duam..seneye son sınıfım ama yaşım da 25 oldu...ne zaman evlenecez de anne olacaz off off..sanırım okula formasyona hamiş gidecem hehe biyolojik saatimiz hızla ilerliyorrrr offf

merhaba hoşgeldinn :)
biyolojik saat hepimizin başına bela
benim sevgilimde kürt babam ne der diye düşünmüştüm şükür hiç dert etmedi bu konuyu :)
sizin için en iyisi yıldırım nikahı bazen bende kızıyorum yapalım şu nikahı rahat edelim :)

Hoşgeldin aramıza.. Hayırlısı olsun inşallah

Hosgeldin canım bende Trabzonluyum :)

Hoşgeldin canım, senin de benim gibi hiçbir şey belli değil desene.. Ben de umutla 2016 yazı olur diye beklemedeyim. İnşallah hayallerimiz gerçek olur.

Kızlaaaaaaaaaarrr merhaba 2 gundur internetım yok suan mısafrlıkteym telefondan zaman zaman grıyorum ama zor gelıyo ordan bakmak napıyosunuz bakalım

Canım sıkılıyoree.. Ne kadar monoton bir hayatım var, okula git eve gel. Haftasonu hep evdeyim. Evde olunca da bilgisayar başındayım. Başka hiiiiiçbir şey yapmıyorum.
bende öyle aslında canım okul bitti ve iş bulamıyorum şu anda ahşap boyama kursuna yazıldım ciciler yaparım çeyizime dedim ilk ne yapayım sizce kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…