NAPIYON YAVRUMMM KONUSAMADK NE ZAMNDIR :)
NAPIYON YAVRUMMM KONUSAMADK NE ZAMNDIR :)
günaydın tatlım :)günaydın kızlarr
alışveriş yapan biri nasılsa öyleyimÇok iyiyim, sen nasılsın
günaydın tatlım :)
alışveriş yapan biri nasılsa öyleyim
evdeyim evdee telefonla halama siparişlerimi verdimBu saatte alışveriş merkezleri bile boştur nerdesin sen
evdeyim evdee telefonla halama siparişlerimi verdim
kızlaaaar merhaba bugun beyaz esyaları secıcem secmıstımde netlestırcem:) ayrıca ınternet ısınıde halledıcem ınsallah telefondan kurtulmama az kaldı :)
tabıkıde gosterırım canım aksama olur ınsallah netım gelırım aranıza paylasırım hemen:)Merhaba canım :) Ne güzel sonra bize de gösterirsin
tabıkıde gosterırım canım aksama olur ınsallah netım gelırım aranıza paylasırım hemen:)
Asıl senin çıkmıyor
Ayy ben saçlarımla bozdum kafayı, sabahtan beri bitkisel karışımlara bakıyorum..ya benim hiç saçım dökülmezdi ki
yok aslında daha önce de yoktu dökülmem
Ama artık dökülücek
Şaka bir yana dökülmeler olur canım bazen ya mevsimlerden ya da sıkıntı stresten olur..Çok kafana takma bişiler düşünme.Bir de saçlarını at kuyruğu yapıp sımsıkı bağlama ondan da kaynaklanıyor.Zeytinyağı ve badem yağı uygula haftada 2 3 kez hem uzatıyor,hem parlatıyor,hem de dökülmeyi azaltıyor
Birbirinden bağımsız 3 uygulama buldum..onları temin edip denicem, ya hep kel kalırım yada işe yarar.
Ayy ben saçlarımla bozdum kafayı, sabahtan beri bitkisel karışımlara bakıyorum..ya benim hiç saçım dökülmezdi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?