2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlaaar, gelemedim bugun kosusturmadan. Butun ikramlar hersey hazir bende hazirim. Saat 7de falan gelecekler. Cok heyecanliyim:KK73:

hersey yolunda gider insallah:KK68:

Kulaklarim yaniyoooo kizaricam galiba birazdan:mad:
sakın ol canım tadını cıkar :) ınsallah hersey yolunda gıder guzel haberlerını beklıyoruz tatlım:)

Kizlaaar, gelemedim bugun kosusturmadan. Butun ikramlar hersey hazir bende hazirim. Saat 7de falan gelecekler. Cok heyecanliyim:KK73:

hersey yolunda gider insallah:KK68:

Kulaklarim yaniyoooo kizaricam galiba birazdan:mad:
Tatlımmm guzel gecicek insaAllaj seni cok iyi anlayabiliyorumm

Precious Precious Canımm :) ayy çok heyecanlı sakin ol herşey çok güzel geçicek inşallah sonra bize yaz :) :)
YEKTA61 YEKTA61 Canımm bak iyi ki gitmiş konuşmuşsun ben sana ne dedim demek ki diken bayan yokmuş :) nişanlığın harika olucak o tüllerden sonra daha kabarık tarlatanıda büyültürüz demiş ooohh oh prenses gibi olucaksınn ;) :KK76:
:KK76:

Ay gec kaldilar:KK62: Simdiden sıkıldım. 7de burda olun dedim daha 5dakka once ciktilar. Niye boyle oldu diyorum e coluk cocuk anca diyor. Ablanin cocuklari var 2tane.

Ay gec kaldilar:KK62: Simdiden sıkıldım. 7de burda olun dedim daha 5dakka once ciktilar. Niye boyle oldu diyorum e coluk cocuk anca diyor. Ablanin cocuklari var 2tane.

Canım sabırlı ol gelirler birazdan sizde naz yapın hemen kabul etmeyin :) baban düşünelim desin :KK70:

Precious Precious Canımm :) ayy çok heyecanlı sakin ol herşey çok güzel geçicek inşallah sonra bize yaz :) :)
YEKTA61 YEKTA61 Canımm bak iyi ki gitmiş konuşmuşsun ben sana ne dedim demek ki diken bayan yokmuş :) nişanlığın harika olucak o tüllerden sonra daha kabarık tarlatanıda büyültürüz demiş ooohh oh prenses gibi olucaksınn :KK66: :KK76:
:KK76:
Evet canım insaAllaj guzel olucak :)

Kızlar sözde hazırlıyacağım masamin hemen hemen herseyi tamamlanmadı ufak tefek eksikler kaldı sizce nasıl bu haliyle

2qv9hma.jpg

2qv9hma.jpg
Canım çok gzel bayıldım:KK24:

Kızlar dün yemekli misafirim vardı yazamadım bugünde sevdiceğimin yanına gittim sakarya da gezdik beraber hatta bana öğretmenler günü hediyesi almış çok mutlu oldum :KK37:

Geldiiim:KK49:

Cok guzel gectiiii:KK71::KK71::KK71:

Ilk basta biraz konusmaya gecene kadar zorlandilar ama babam konuskandir sazi eline aldi:-)

Sonra ikram yaptik. Midye borek, makarna salatasi, fistikli kurabiye, visneli damla cikolatali kek, yaprak sarma yaptik. Bir de askimin getirdigi tatlidan koyduk tabak yaptik. makarna salatasi haric hepsini ben yaptim cok da guzel oldu:KK33:

Ikramla birlikte muhabbet artti kahkahalar duyulmaya baslandi:KK73:

ben arada kas göz yaptim askima:KK70:

Sonra kalktilar, toplamda 2saat kaldilar. merdivende kimse gormeden askimi da öptüm:KK60:

Ayy mutluyum:KK22:

Geldiiim:KK49:

Cok guzel gectiiii:KK71::KK71::KK71:

Ilk basta biraz konusmaya gecene kadar zorlandilar ama babam konuskandir sazi eline aldi:-)

Sonra ikram yaptik. Midye borek, makarna salatasi, fistikli kurabiye, visneli damla cikolatali kek, yaprak sarma yaptik. Bir de askimin getirdigi tatlidan koyduk tabak yaptik. makarna salatasi haric hepsini ben yaptim cok da guzel oldu:KK33:

Ikramla birlikte muhabbet artti kahkahalar duyulmaya baslandi:KK73:

ben arada kas göz yaptim askima:KK70:

Sonra kalktilar, toplamda 2saat kaldilar. merdivende kimse gormeden askimi da öptüm:KK60:

Ayy mutluyum:KK22:
Hadi geçmiş olsun canım:) Sevindim rahatlamıssındır sende :)

Miss_bonn Miss_bonn Hoşgeldin canım :) :) Ayyy bizde görebilir miyiz beyaz eşyaları ? :)
fid fid Ne almış kii :KK64: :)
Precious Precious Canım çok sevindim senin adına ne güzel bak harika geçmiş ilk adımlar atılmış inşallah çok mutlu olursunuz herşeyin en güzeli sizin olsun :nazar: bu gece rahat bir uyku uyursun canım benim :KK66:

bulaşık makinesi.webp
Bulaşık makinem bu.

bulaşık makinesi.webp
çamaşır makinesi.webp
Bu çamaşır makinem.

bulaşık makinesi.webp
çamaşır makinesi.webp
buzdolabı.webp

Buda buzdolabım kızlar nasıl sizce ?

Back
X