sakın ol canım tadını cıkar :) ınsallah hersey yolunda gıder guzel haberlerını beklıyoruz tatlım:)Kizlaaar, gelemedim bugun kosusturmadan. Butun ikramlar hersey hazir bende hazirim. Saat 7de falan gelecekler. Cok heyecanliyim
hersey yolunda gider insallah
Kulaklarim yaniyoooo kizaricam galiba birazdan
Tatlımmm guzel gecicek insaAllaj seni cok iyi anlayabiliyorummKizlaaar, gelemedim bugun kosusturmadan. Butun ikramlar hersey hazir bende hazirim. Saat 7de falan gelecekler. Cok heyecanliyim
Ay gec kaldilarSimdiden sıkıldım. 7de burda olun dedim daha 5dakka once ciktilar. Niye boyle oldu diyorum e coluk cocuk anca diyor. Ablanin cocuklari var 2tane.
Evet canım insaAllaj guzel olucak :)Precious Canımm :) ayy çok heyecanlı sakin ol herşey çok güzel geçicek inşallah sonra bize yaz :) :)
YEKTA61 Canımm bak iyi ki gitmiş konuşmuşsun ben sana ne dedim demek ki diken bayan yokmuş :) nişanlığın harika olucak o tüllerden sonra daha kabarık tarlatanıda büyültürüz demiş ooohh oh prenses gibi olucaksınn
Canım çok gzel bayıldımKızlar sözde hazırlıyacağım masamin hemen hemen herseyi tamamlanmadı ufak tefek eksikler kaldı sizce nasıl bu haliyle
Bence gayet çekici canım bende severim böyle şeyleriKızlar her yerde görüyorum ve çok beğeniyorum bu takımı, almaya karar verdim. Sizce nasıl? Siyahı da var ama kırmızıyı tercih edeceğim sanırım.
Eki Görüntüle 1318723
Ay gec kaldilarSimdiden sıkıldım. 7de burda olun dedim daha 5dakka once ciktilar. Niye boyle oldu diyorum e coluk cocuk anca diyor. Ablanin cocuklari var 2tane.
canım gittiklerinde yaz hemen merak ederimKizlaaar, gelemedim bugun kosusturmadan. Butun ikramlar hersey hazir bende hazirim. Saat 7de falan gelecekler. Cok heyecanliyim
Abla şimdiden problem çıkarmaya başladı mı diyorsun yani?
Hadi geçmiş olsun canım:) Sevindim rahatlamıssındır sende :)Geldiiim
Cok guzel gectiiii
Ilk basta biraz konusmaya gecene kadar zorlandilar ama babam konuskandir sazi eline aldi
Sonra ikram yaptik. Midye borek, makarna salatasi, fistikli kurabiye, visneli damla cikolatali kek, yaprak sarma yaptik. Bir de askimin getirdigi tatlidan koyduk tabak yaptik. makarna salatasi haric hepsini ben yaptim cok da guzel oldu
Ikramla birlikte muhabbet artti kahkahalar duyulmaya baslandi
ben arada kas göz yaptim askima
Sonra kalktilar, toplamda 2saat kaldilar. merdivende kimse gormeden askimi da öptüm
Ayy mutluyum
Hadi geçmiş olsun canım:) Sevindim rahatlamıssındır sende :)
Gelir gelir merak etme :) sana dıyorumda bende sabırsızımdır hemen olsun ıstıyorum herseyı hemen düğün günüm gelsın ıstıyorummmm ama cok yavas gecıyo gunlerhem de nasil
Ilk adimi attik ya artik gerisi gelir
Bu gece mutlu uyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?