- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Aslında tam zamanında demişsin canım bende öyle demek isterim ama büyük ihtimal nişandan sonra dedirtirler banacanım ben sözde diyemedim sonra nikah yaptık soyadımda değişince o zaman dedim
aynen canım ogretmen arkadaslar erken yatıyo halıyle fakat oyle bı derdım yok benım balayı otelı arıyorum delı gıbı dahada bulmazsam emınım nısanlım vazgeccek:) aman Allah korusun gecmesn :) bulmam lazım bıan evvelEkşın olmuş işte sana canımBu arada ben hep buralardayım yani, bekçisiyim buranın..
Canım anlatılmaz yaşanır o kadar o kadar iğrenç bir durum ki hayırdan anlasalar tamam taviz veriyorlar imkanları arttırıyorlar Allah için ama istemiyorum kardeşim bu kadar bunu anlamıyorlar işte ömrümüzden ömür gitti ne kadar abartsam azevet canım annemler katıldı :) mahvolmusladı donduklerınde gercekten ezıyetlermıs artık aradıklarnda babam bagırarak kapatıyo cnku almadan ımza atmadan susmuyolarmıs gormedım gtmedım ben ama ıyıkıde gıtmemısım
tahmın edebılıyorum canım annemler geldıgınde psıkolojılerı berbattı valla... neyse cık sen dırek o psıkolojıden bence :)Canım anlatılmaz yaşanır o kadar o kadar iğrenç bir durum ki hayırdan anlasalar tamam taviz veriyorlar imkanları arttırıyorlar Allah için ama istemiyorum kardeşim bu kadar bunu anlamıyorlar işte ömrümüzden ömür gitti ne kadar abartsam azişin kötü yanı daha öncede bu duruma düştük bu akşamkinde otel tanıtım olacağını bilmiyorduk gafil avlandık bilseydim sokmazdım bizimkileri
Süpermiş canım yaa ayyy öyle ekşın olmaz olsun Allahımmmmmmm yok böyle bişey yaa kaçamıyoruz susmuyorlar 4 buçuk saat offfff bide ben ikram uzatılırken bile ikinci üçüncü ısrardan rahatsız olurum saatlerce ısrar neyse bende uzattım şu psikolojiden çıkmak istiyorum
aynen canım ogretmen arkadaslar erken yatıyo halıyle fakat oyle bı derdım yok benım balayı otelı arıyorum delı gıbı dahada bulmazsam emınım nısanlım vazgeccek:) aman Allah korusun gecmesn :) bulmam lazım bıan evvel
Ne tarz düşünüyorsun canım?aynen canım ogretmen arkadaslar erken yatıyo halıyle fakat oyle bı derdım yok benım balayı otelı arıyorum delı gıbı dahada bulmazsam emınım nısanlım vazgeccek:) aman Allah korusun gecmesn :) bulmam lazım bıan evvel
Düğün ne zamandı kuzu?Bilmiyodum canım :) cogu arkadas ogretmen bılıyorumda valla kımlerın oldugunu bılemıyorum henuz kusura bakma artık:) Özel istediğimiz bi yer yok canım ama doğası olsun sehır merkezıne yakın olsun resımlerden hepsıne gıdıyo ıcımız ama karar vermek zormus gercekten. yalnız bı otel var bayıldım fakat cok pahalı
Tatil köyü tarzı bi yer canım ama öyle özellikle su olsun dıyebılcegım net bısey yokNe tarz düşünüyorsun canım?
24 agustos 2015 nasıpse :)Düğün ne zamandı kuzu?
Anladım canım biz sah inn paradise'a rezervasyon yaptırdık daha önce gitmiştim beğenmiştim tavsiye ederim ama sitesini incelersin size kalmış tabi antalyada yeriTatil köyü tarzı bi yer canım ama öyle özellikle su olsun dıyebılcegım net bısey yok
bakıyım canım hemen saolAnladım canım biz sah inn paradise'a rezervasyon yaptırdık daha önce gitmiştim beğenmiştim tavsiye ederim ama sitesini incelersin size kalmış tabi antalyada yeri
Düğün 10 mayısta inşallah balayı da 11 mayıs-21 mayısValentinusNF sızın ne zaman canım?
Evet canim bugun kahvaltiya onlara gidicem ve abisinin sevgilisi de olcak bakalm tavirlari nasil olcak. Ya da ben ne tarz davranmaliym blmiorm. Ben genelde hemen gecistiriyorm gulumsuyorm cnkuAllah Allah yaaa çok ilginçmiş çok büyük çocuk değil ergen bile değil şok oldum
Kızlar merhaba eminim hiçbirini yoksunuzdur ama yazasım geldi yarın sabah okursunuzbugün sevdicek ve annesiyle çamlıca tepesine gittik güzelce sohbet muhabbet kaynaşma falan oldu çok şükür bohça konuşuldu nişan falan her neyse önemli olan kaynaşmamızdı çünkü 2 defa görüştük şimdiye kadar biraz resmiyette kalmıştı ilişkiler... 7 buçuk gibi bi boğaz turu olacak dendi yalova termal otelinin düzenlediği 3 saat sürecek yemek yedirilecek falan.. Neyse 3 saat oldu mu 4 buçuk saat inanın 15 dakika önce eve girdik.. Allahtan anne yanımdaydı babam iyice köpürdü haklı olarak otel tanıtımı yaşadınz mı bilmiyorum yaşayanlarınız anlar beni yaşamayanlarınız için söylüyrum dikkate alın bu sözümü sakın sakın sakın devre mülk otel tanıtımlarına SAKIIINNNNNNN katılmayın Adamlar bildiğiniz SUSMUYOLAR tekne gezisine çıkardılar bizi kaçamadık denizin orasındaydık 4 buçuk saat sizi iknaya zorluyorlar is-te-mi-yo-ruz kelimesi lügatlarında yok bi ara ağlayacaktım gözlerim doldu kızlar bakın yaşayanlarınız bilirler ama yaşamayanlarınız benden size vasiyet katılmayın katıldınız diyelim KAÇIN KAÇIN KAÇIN
kizlar sattiklari devre mulk icin deli para aliyorlar cnku. Primle calisiyorlar o yuzden surekli satis yapmaya calisiyorlar. Aylk 6 7 bin prim aliyorlarmis satislarina bagli olarak o yuzdende bu kdr israrci oluyorlar isteevet canım annemler katıldı :) mahvolmusladı donduklerınde gercekten ezıyetlermıs artık aradıklarnda babam bagırarak kapatıyo cnku almadan ımza atmadan susmuyolarmıs gormedım gtmedım ben ama ıyıkıde gıtmemısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?