2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ekşın olmuş işte sana canım Bu arada ben hep buralardayım yani, bekçisiyim buranın..
aynen canım ogretmen arkadaslar erken yatıyo halıyle fakat oyle bı derdım yok benım balayı otelı arıyorum delı gıbı dahada bulmazsam emınım nısanlım vazgeccek:) aman Allah korusun gecmesn :) bulmam lazım bıan evvel

Canım anlatılmaz yaşanır o kadar o kadar iğrenç bir durum ki hayırdan anlasalar tamam taviz veriyorlar imkanları arttırıyorlar Allah için ama istemiyorum kardeşim bu kadar bunu anlamıyorlar işte ömrümüzden ömür gitti ne kadar abartsam az işin kötü yanı daha öncede bu duruma düştük bu akşamkinde otel tanıtım olacağını bilmiyorduk gafil avlandık bilseydim sokmazdım bizimkileri

tahmın edebılıyorum canım annemler geldıgınde psıkolojılerı berbattı valla... neyse cık sen dırek o psıkolojıden bence :)

Beni tanıyanlar bilir en nefret ettiğim şeydir ısrar.. Yakınım da olsa ısrar söz konusuysa lafımı esirgemem.

Ben de öğretmenim ama hafta içi bile 12 buçuk 1den önce yatamam Balayı oteli nerden bakıyorsun?

Bilmiyodum canım :) cogu arkadas ogretmen bılıyorumda valla kımlerın oldugunu bılemıyorum henuz kusura bakma artık:) Özel istediğimiz bi yer yok canım ama doğası olsun sehır merkezıne yakın olsun resımlerden hepsıne gıdıyo ıcımız ama karar vermek zormus gercekten. yalnız bı otel var bayıldım fakat cok pahalı

Düğün ne zamandı kuzu?

Senin az kalmıs canım benım daha var:) ohh ne guzel 10 gun balayı bende hıc bıtmesın ıstıyorum ama

kizlar sattiklari devre mulk icin deli para aliyorlar cnku. Primle calisiyorlar o yuzden surekli satis yapmaya calisiyorlar. Aylk 6 7 bin prim aliyorlarmis satislarina bagli olarak o yuzdende bu kdr israrci oluyorlar iste

Günaydın mustakbel gelinlerrr nasilsinizzz :)

Günaydın kızlar sevdiceğimle yollara düştük yine. Artık hiç gidesim gelmiyo bi haftadır uyku düzenim kalmadı ya dünde güzel geçti bizim görüşmemiz. Düğün için çok bi işimiz kalmadı çok şükür :)

Bu arada annemler beni orda bırakıp gittiler çok zor oldu ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…