2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok şükür halletmişsiniz canım zor ama alışmamız gerek böyle bırakmalara

Evet canim bugun kahvaltiya onlara gidicem ve abisinin sevgilisi de olcak bakalm tavirlari nasil olcak. Ya da ben ne tarz davranmaliym blmiorm. Ben genelde hemen gecistiriyorm gulumsuyorm cnku
Gülümsemeye devam et canım bence cevapsız da bırakma olgunca her lafına cevap ver vermezsen belki her lafımı çeker diye düşünür takmadığını belli et ama karışık oldu da anlamışsındır
Evet canim bugun kahvaltiya onlara gidicem ve abisinin sevgilisi de olcak bakalm tavirlari nasil olcak. Ya da ben ne tarz davranmaliym blmiorm. Ben genelde hemen gecistiriyorm gulumsuyorm cnku

kizlar sattiklari devre mulk icin deli para aliyorlar cnku. Primle calisiyorlar o yuzden surekli satis yapmaya calisiyorlar. Aylk 6 7 bin prim aliyorlarmis satislarina bagli olarak o yuzdende bu kdr israrci oluyorlar iste
Doğrudur kuzum ömrümüzü yediler yok böyle bi ısrar

Bu arada kızlar gelinlikçimle konuştum. 3kere giycem dedim. 1bizim memleketteki düğün bi fotoğraf çekimi bi de sevdiceğin memleketinde düğün kış günü yağmurda olursa fotoğraf çekiminde batacak dedim. Fotoğraf çekiminden sonra verecez gelinliği temizlemeye. Sabah tekrar alacaz 2.düğünde giycem:)

güzel geçmesine çok sevindim canım artık sırada yüzüklerrr ayy bu işler çok heyecanlı yaa

valla ben beyaz eşyadan pek anlamam teknoloji özrü var bende kuzum ama güzel görünüyolarr güle güle kullann

Gelincikler günaydın, tünaydın.. Ama pazar günü olduğu için geç kalkmalar falan günaydın o yüzden Bir şey sorucam size şimdi kayınvalide adayım tek taşını nişanda alyansla birlikte takalım dedi nasıl olacak bu sizce? yani bir nevi sözde olacak nişanla birlikte

Çok sevindim canım :) ayyy tek tek gidiyoruz valla:)

olur canım bi sorun yok ki hep öyle yapıyolar diye biliyorum :)
bende tektaşımı (yeni aldırabilirim) alyansla beraber nişanda taktırcam :)

Söz yapılmıcak mı canım anlamadım

Sen parmagında dursun ıstıyosan sadece alyans takılsın canım. benım sozum oldu sadece nısan yapmıcam ben dugun gunu bellı olunca ıstemedım nısan sözde takıldı alyansım tektasımıda sevgılım teklıfte takmıstı cıkartmadım bıdaha. Ama kayınvalıdenın dedıgıde olabılır yanı sen nasıl ıstıyosan..

Valla bende anlamıyodum canım arastıra arastıra ogrendım iş başa düşünce öğreniliyomuş yani

Valla bende anlamıyodum canım arastıra arastıra ogrendım iş başa düşünce öğreniliyomuş yani
valla bi tek bildiğim siemens için diyolar sevgilimde sen beyaz eşyaları bana bırak diyor onun seçmesine izin vericem heralde çok hevesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…