- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Bunlar yemek takımımı değiştirebilirim de ama :)
Güle güle kullan canım gayet hoşlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar yemek takımımı değiştirebilirim de ama :)
Kızlar arkadaşım yok maalesef hepsi bu yıl eş durumundan ve il dışı isteyip gittiler. Okulda tek bayan kaldım. Öyle çıkıp gezilecek bir yer değil, tip tip bakarlar burda ufak bir yer.. Bide yalnız yaşıyorum zaten, yapabileceğim hiçbir etkinlik yok.
Kızlar arkadaşım yok maalesef hepsi bu yıl eş durumundan ve il dışı isteyip gittiler. Okulda tek bayan kaldım. Öyle çıkıp gezilecek bir yer değil, tip tip bakarlar burda ufak bir yer.. Bide yalnız yaşıyorum zaten, yapabileceğim hiçbir etkinlik yok.
Aaaa çok kötü ya, çok zor..Daha kaç yıl kalacaksın orda?
merhaba hoşgeldinn :)Merhabalar,2010'da tanıdım ben de yârimi,nihayet bu sene ailelerimiz tanıştı...bizden sonra tanışan bütün arkadaşlar evlendi bize baskı yaptılar hadi hadi ne zaman diyekendisi mardin'li bense baba tarafından trabzon..ben beyaz ,o kara kaş kara göz kürt delikanlısı ..peder bey tam bir turk ırkçısıydı ama kendisi de annemi severek aldığı için arıza çıkarmadı şükür..benimki yurtdışında çalışıyor ben de okuyorum..
ne zaman nasıl kavuşuruz bilmiyorum ama adım atalım dedik bakalım 2016 gelini olabilirim gibi gözüküyor..nişanı evde yapıp kına gecesi yapmayıp direkt nikahı basmayı düşünüyom adama
sonra da gelsin
inşaallah..en büyük hayalim anne olabilmek..en büyük duam..seneye son sınıfım ama yaşım da 25 oldu...ne zaman evlenecez de anne olacaz off off..sanırım okula formasyona hamiş gidecem hehe
biyolojik saatimiz hızla ilerliyorrrr offf
![]()
Merhabalar,2010'da tanıdım ben de yârimi,nihayet bu sene ailelerimiz tanıştı...bizden sonra tanışan bütün arkadaşlar evlendi bize baskı yaptılar hadi hadi ne zaman diyekendisi mardin'li bense baba tarafından trabzon..ben beyaz ,o kara kaş kara göz kürt delikanlısı ..peder bey tam bir turk ırkçısıydı ama kendisi de annemi severek aldığı için arıza çıkarmadı şükür..benimki yurtdışında çalışıyor ben de okuyorum..
ne zaman nasıl kavuşuruz bilmiyorum ama adım atalım dedik bakalım 2016 gelini olabilirim gibi gözüküyor..nişanı evde yapıp kına gecesi yapmayıp direkt nikahı basmayı düşünüyom adama
sonra da gelsin
inşaallah..en büyük hayalim anne olabilmek..en büyük duam..seneye son sınıfım ama yaşım da 25 oldu...ne zaman evlenecez de anne olacaz off off..sanırım okula formasyona hamiş gidecem hehe
![]()
Güle güle kullan canım gayet hoşlar![]()
Teşekkürler kuzular :) bi tane elyaf yorgan aldık taçtan :) bi tane pikelil 2tanede nevresim takımı için kumaş aldık teyzem yapacak:)güle güle kullan kuzum :)
3. Modeli begendim canım ben![]()
![]()
![]()
bu tarz saatler nasıl sizce kızlar![]()
Hosgeldin canım bende Trabzonluyum :)Merhabalar,2010'da tanıdım ben de yârimi,nihayet bu sene ailelerimiz tanıştı...bizden sonra tanışan bütün arkadaşlar evlendi bize baskı yaptılar hadi hadi ne zaman diyekendisi mardin'li bense baba tarafından trabzon..ben beyaz ,o kara kaş kara göz kürt delikanlısı ..peder bey tam bir turk ırkçısıydı ama kendisi de annemi severek aldığı için arıza çıkarmadı şükür..benimki yurtdışında çalışıyor ben de okuyorum..
sonra da gelsin
![]()
güle güle kullan tatlımmBunlar yemek takımımı değiştirebilirim de ama :)
Merhabalar,2010'da tanıdım ben de yârimi,nihayet bu sene ailelerimiz tanıştı...bizden sonra tanışan bütün arkadaşlar evlendi bize baskı yaptılar hadi hadi ne zaman diyekendisi mardin'li bense baba tarafından trabzon..ben beyaz ,o kara kaş kara göz kürt delikanlısı ..peder bey tam bir turk ırkçısıydı ama kendisi de annemi severek aldığı için arıza çıkarmadı şükür..benimki yurtdışında çalışıyor ben de okuyorum..
sonra da gelsin
![]()
en çok saat konusunda kararsız kalıcam sannırım :)3. Modeli begendim canım ben
Teşekkür ederim kızlar. Bu arada kare yemek takımları makinada kırılıyomuş o yüzden yuvarlak aldım kare istiyodum normalde:)güle güle kullan tatlımm
Güle güle kullan canımTeşekkür ederim kızlar. Bu arada kare yemek takımları makinada kırılıyomuş o yüzden yuvarlak aldım kare istiyodum normalde:)
bende kare istiyorum canım misafirlikleri neden kırılıyoki pufff güle güle kullan bu aradaTeşekkür ederim kızlar. Bu arada kare yemek takımları makinada kırılıyomuş o yüzden yuvarlak aldım kare istiyodum normalde:)
3. model hem sade hemde şık canım![]()
![]()
![]()
bu tarz saatler nasıl sizce kızlar![]()
bende öyle aslında canım okul bitti ve iş bulamıyorum şu anda ahşap boyama kursuna yazıldım ciciler yaparım çeyizime dedim ilk ne yapayım sizce kızlarCanım sıkılıyoree.. Ne kadar monoton bir hayatım var, okula git eve gel. Haftasonu hep evdeyim. Evde olunca da bilgisayar başındayım. Başka hiiiiiçbir şey yapmıyorum.