2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence dügünden sora alin cunku ortak oluyor ozmn nikahtan önce edinilen malda hak sahibi olamiyorsun
Evlenince imkanlar doğrultusunda beraber alırsınız bence canım:-)

benim erkek arkadasım ev alcak onun için bekliyoruz nişan yapmadık daha kızlar da nişan konusu da bi ara konuşalım dedik bi daha açılmadı ondan sordum aartık sıkıldım açıkçası :KK59:

Kızlar sözde hazırlıyacağım masamin hemen hemen herseyi tamamlanmadı ufak tefek eksikler kaldı sizce nasıl bu haliyle

2qv9hma.jpg

2qv9hma.jpg

ben hiç almadım daha ve hiç ne kadar alınır bilmiyorum canımm kızlardan biri yardımcı olursa iyi olur bizede
Canım ben 3tane aldım bı tane onceden almıstım kaz tuyu dunde aldım ıkı tane bırı havlu bı tarafı dıger tarafı noemal kumas bırıde dort mevsım yorganı cıft katlı cıtcıtlı yeterlı gbı gelıyo ama bilemedim

Canım ben 3tane aldım bı tane onceden almıstım kaz tuyu dunde aldım ıkı tane bırı havlu bı tarafı dıger tarafı noemal kumas bırıde dort mevsım yorganı cıft katlı cıtcıtlı yeterlı gbı gelıyo ama bilemedim
ben sadece yorgana geçirmeklik alcam kaz tüyünün farı ne hiç bilmiyorum canım valla daha mı sıcak tutuyo tek kişilikte alman lazım diye biliyom

Kızlar simdi resimlere bakarken farkettim en önemli sey samdanlarimi koymayı unutmusum :))

ben sadece yorgana geçirmeklik alcam kaz tüyünün farı ne hiç bilmiyorum canım valla daha mı sıcak tutuyo tek kişilikte alman lazım diye biliyom
1tane tek kısılıgım var ondan almam gerekcek evet:-) kaz tuyu tavsıye ederım canım yorgan kullanmadım ama montum kaz tuyu cok memnunum:-)

tek kişilik 2 tane yeterlimidir kaz tüyü alayım bende o zaman canım benim saol :KK31:
Tatlım cok para verıp alma yıkarken sorun oluyo dıye bılıyorum kuru temzlemeye vermen gerekıyomus dıye bılıyorum ben. Ben gecen sene bimden almıstım bu aralar gelır yıne 100lıraya almıstm calısan kız cok memnunum demıstı o yuzden almıstım:-) bime geldıgınde denk gelırsem haber verırım sıze

Back
X