- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Nişan icinmi canımm?en çok saat konusunda kararsız kalıcam sannırım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan icinmi canımm?en çok saat konusunda kararsız kalıcam sannırım :)
Bence dügünden sora alin cunku ortak oluyor ozmn nikahtan önce edinilen malda hak sahibi olamiyorsunsizce nişanlanmadan önce mi erkek ev almalı yoksa nişanlandıktan sonramı![]()
Evlenince imkanlar doğrultusunda beraber alırsınız bence canımsizce nişanlanmadan önce mi erkek ev almalı yoksa nişanlandıktan sonramı![]()
Kızlaaar Bu arada ceyızınıze kac yorgan aldınızEvlenince imkanlar doğrultusunda beraber alırsınız bence canım![]()
Bence dügünden sora alin cunku ortak oluyor ozmn nikahtan önce edinilen malda hak sahibi olamiyorsun
Evlenince imkanlar doğrultusunda beraber alırsınız bence canım![]()
ben hiç almadım daha ve hiç ne kadar alınır bilmiyorum canımm kızlardan biri yardımcı olursa iyi olur bizedeKızlaaar Bu arada ceyızınıze kac yorgan aldınız
kek fanuslarından bende istiyorumm english home dan aldın demi tatlım çok ciciler onlar masada gayet hoş gözüküyor bence :)Kızlar sözde hazırlıyacağım masamin hemen hemen herseyi tamamlanmadı ufak tefek eksikler kaldı sizce nasıl bu haliyle
![]()
![]()
Canım ben 3tane aldım bı tane onceden almıstım kaz tuyu dunde aldım ıkı tane bırı havlu bı tarafı dıger tarafı noemal kumas bırıde dort mevsım yorganı cıft katlı cıtcıtlı yeterlı gbı gelıyo ama bilemedimben hiç almadım daha ve hiç ne kadar alınır bilmiyorum canımm kızlardan biri yardımcı olursa iyi olur bizede
ben sadece yorgana geçirmeklik alcam kaz tüyünün farı ne hiç bilmiyorum canım valla daha mı sıcak tutuyo tek kişilikte alman lazım diye biliyomCanım ben 3tane aldım bı tane onceden almıstım kaz tuyu dunde aldım ıkı tane bırı havlu bı tarafı dıger tarafı noemal kumas bırıde dort mevsım yorganı cıft katlı cıtcıtlı yeterlı gbı gelıyo ama bilemedim
Sagol tatlım evet kimisini english home kimisini linens kiminide ferforjeciden aldım :)kek fanuslarından bende istiyorumm english home dan aldın demi tatlım çok ciciler onlar masada gayet hoş gözüküyor bence :)
mumluklar yk demi kuzuKızlar simdi resimlere bakarken farkettim en önemli sey samdanlarimi koymayı unutmusum :))
Canım gayet hoş gözukuyoKızlar sözde hazırlıyacağım masamin hemen hemen herseyi tamamlanmadı ufak tefek eksikler kaldı sizce nasıl bu haliyle
![]()
![]()
1tane tek kısılıgım var ondan almam gerekcek evetben sadece yorgana geçirmeklik alcam kaz tüyünün farı ne hiç bilmiyorum canım valla daha mı sıcak tutuyo tek kişilikte alman lazım diye biliyom
1tane tek kısılıgım var ondan almam gerekcek evetkaz tuyu tavsıye ederım canım yorgan kullanmadım ama montum kaz tuyu cok memnunum
![]()
Samdanlarim var ferforje icinede lila mum almistimda koymayi unutmusum :)mumluklar yk demi kuzu
Tatlım cok para verıp alma yıkarken sorun oluyo dıye bılıyorum kuru temzlemeye vermen gerekıyomus dıye bılıyorum ben. Ben gecen sene bimden almıstım bu aralar gelır yıne 100lıraya almıstm calısan kız cok memnunum demıstı o yuzden almıstımtek kişilik 2 tane yeterlimidir kaz tüyü alayım bende o zaman canım benim saol![]()
Ben 2tane pamuk bi tane elyaf yorgan yaptırıyorum canımKızlaaar Bu arada ceyızınıze kac yorgan aldınız
Ben yatamıyorum canım pamukta ama 3yeterlıdır dıyosun yanı. Nevresım almam lazım bol bol benım yaBen 2tane pamuk bi tane elyaf yorgan yaptırıyorum canım