2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben yatamıyorum canım pamukta ama 3yeterlıdır dıyosun yanı. Nevresım almam lazım bol bol benım ya
Benim 5tane nevresim oldu canım 4tanede pike takımım oldu bi kaç tanede yastık çarşaf takımım var. Çift kişilik hepsi ama. 3de yeter diye düşünüyorum yorgan ama gelecek misafirine de bağlı.

Ben yatamıyorum canım pamukta ama 3yeterlıdır dıyosun yanı. Nevresım almam lazım bol bol benım ya
Benim 5tane nevresim oldu canım 4tanede pike takımım oldu bi kaç tanede yastık çarşaf takımım var. Çift kişilik hepsi ama. 3de yeter diye düşünüyorum yorgan ama gelecek misafirine de bağlı.

Yorgan almam artık canım ama nevresım cok cok olmalı sureklı degısen sey o

Nişan icinmi canımm?
evet canım aslında çok fazla saat kullanan biri değilim ama hem hastanede çalışırken şık dursun hem günlük rahat olsun istiyorum
geçen staj için gittim hastaneye o kadınlar neydi öyle buram buram parfüm bi makyaj bi özen şaştım kaldım:KK57:

Kızlaaar Bu arada ceyızınıze kac yorgan aldınız
2 kaz tüyü 1 yün canım :)
Kızlar sözde hazırlıyacağım masamin hemen hemen herseyi tamamlanmadı ufak tefek eksikler kaldı sizce nasıl bu haliyle

2qv9hma.jpg

2qv9hma.jpg
çok şık görünüyor canım :)

YEKTA61 YEKTA61 Canım masa çok güzel duruyo bayıldımm :KK68:
math27 math27 Allah allah neden kırılıyor ki :KK64: bende kare istiyordum :KK43:
cikolata_delisi cikolata_delisi Canım bence evlendikten sonra beraber alırsınız :KK66:
Miss_bonn Miss_bonn Ben daha o işlere girmedim o yüzden bilemiyorum canım :)

İyi akşamlar kızlarrrr :) :)
Köşeleri kırılıyomuş canım satan kadın dedi tanıdıktı. Bende kare beğeniyodum pierre cardin de bi yemek takımı beğendim yine kahvaltı takımı çbk takımı ve tencere seti ile 2800 dedi :mad:

Köşeleri kırılıyomuş canım satan kadın dedi tanıdıktı. Bende kare beğeniyodum pierre cardin de bi yemek takımı beğendim yine kahvaltı takımı çbk takımı ve tencere seti ile 2800 dedi :mad:

Yaa bende kare beğenmiştim üstelik pierre cardindeydi ama diğerlerine göre fiyatları eşitti bence pc yada karaca fark etmiyor yani. Ama ben kare istiyorum kii :(

Kızlar her yerde görüyorum ve çok beğeniyorum bu takımı, almaya karar verdim. Sizce nasıl? Siyahı da var ama kırmızıyı tercih edeceğim sanırım.

Le-Jardin-Gogus-Dekolteli-Transparan.webp

Yaa bende kare beğenmiştim üstelik pierre cardindeydi ama diğerlerine göre fiyatları eşitti bence pc yada karaca fark etmiyor yani. Ama ben kare istiyorum kii :KK43:
Bu yeni çıkmış takım canım. Evet hepsinde aynı set vardı. Ben en uygun olanı seçtim bide peşin fiyatına taksit yaptı oda iyi oldu benim için. Hediye olarakta günlük yemek takımı aldık :)

Back
X