- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5tane nevresim oldu canım 4tanede pike takımım oldu bi kaç tanede yastık çarşaf takımım var. Çift kişilik hepsi ama. 3de yeter diye düşünüyorum yorgan ama gelecek misafirine de bağlı.Ben yatamıyorum canım pamukta ama 3yeterlıdır dıyosun yanı. Nevresım almam lazım bol bol benım ya
Benim 5tane nevresim oldu canım 4tanede pike takımım oldu bi kaç tanede yastık çarşaf takımım var. Çift kişilik hepsi ama. 3de yeter diye düşünüyorum yorgan ama gelecek misafirine de bağlı.Ben yatamıyorum canım pamukta ama 3yeterlıdır dıyosun yanı. Nevresım almam lazım bol bol benım ya
Merhaba kızlarrrr :)
iyi. Aksamlr canım hosgeldınYEKTA61 Canım masa çok güzel duruyo bayıldımm
math27 Allah allah neden kırılıyor ki
bende kare istiyordum
cikolata_delisi Canım bence evlendikten sonra beraber alırsınız
Miss_bonn Ben daha o işlere girmedim o yüzden bilemiyorum canım :)
İyi akşamlar kızlarrrr :) :)
iyi. Aksamlr canım hosgeldın![]()
Merhaba canım :)
Yorgan almam artık canım ama nevresım cok cok olmalı sureklı degısen sey oBenim 5tane nevresim oldu canım 4tanede pike takımım oldu bi kaç tanede yastık çarşaf takımım var. Çift kişilik hepsi ama. 3de yeter diye düşünüyorum yorgan ama gelecek misafirine de bağlı.
Nasılsın canım :)
evet canım aslında çok fazla saat kullanan biri değilim ama hem hastanede çalışırken şık dursun hem günlük rahat olsun istiyorumNişan icinmi canımm?
2 kaz tüyü 1 yün canım :)Kızlaaar Bu arada ceyızınıze kac yorgan aldınız
çok şık görünüyor canım :)Kızlar sözde hazırlıyacağım masamin hemen hemen herseyi tamamlanmadı ufak tefek eksikler kaldı sizce nasıl bu haliyle
![]()
![]()
Köşeleri kırılıyomuş canım satan kadın dedi tanıdıktı. Bende kare beğeniyodum pierre cardin de bi yemek takımı beğendim yine kahvaltı takımı çbk takımı ve tencere seti ile 2800 dediYEKTA61 Canım masa çok güzel duruyo bayıldımm
math27 Allah allah neden kırılıyor ki
bende kare istiyordum
cikolata_delisi Canım bence evlendikten sonra beraber alırsınız
Miss_bonn Ben daha o işlere girmedim o yüzden bilemiyorum canım :)
İyi akşamlar kızlarrrr :) :)
Canım şimdilik 5 tane yeter zaten ben indirim gördükçe alırım :)Yorgan almam artık canım ama nevresım cok cok olmalı sureklı degısen sey o
Köşeleri kırılıyomuş canım satan kadın dedi tanıdıktı. Bende kare beğeniyodum pierre cardin de bi yemek takımı beğendim yine kahvaltı takımı çbk takımı ve tencere seti ile 2800 dedi![]()
Kızlar her yerde görüyorum ve çok beğeniyorum bu takımı, almaya karar verdim. Sizce nasıl? Siyahı da var ama kırmızıyı tercih edeceğim sanırım.
Eki Görüntüle 1318723
Bu yeni çıkmış takım canım. Evet hepsinde aynı set vardı. Ben en uygun olanı seçtim bide peşin fiyatına taksit yaptı oda iyi oldu benim için. Hediye olarakta günlük yemek takımı aldık :)Yaa bende kare beğenmiştim üstelik pierre cardindeydi ama diğerlerine göre fiyatları eşitti bence pc yada karaca fark etmiyor yani. Ama ben kare istiyorum kii![]()
Güzel canım :)
Canım hangi siteden aldın :) gerçi ben karttaki limitimi doldurdumAldım canım, aklımda kalacağına alayım dedim. İç çamaşırı bağımlılığı var bende ya.. Evlenene kadar kaç koli olur kim bilir![]()
Aldım canım, aklımda kalacağına alayım dedim. İç çamaşırı bağımlılığı var bende ya.. Evlenene kadar kaç koli olur kim bilir![]()