Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hangi siteden aldın :) gerçi ben karttaki limitimi doldurdumama almamda gerek
![]()
Olmalı zaten canım :) en önemlileri![]()
Doğru demiştin canım hatırladım bi türlü fırsat bulupta bakamadım bendeDalida.com.tr den aldım canım.. Daha önce de alışveriş yapmıştım ordan güvenilir bir site.. Kaliteli ürünler satıyor. :)
Kimi bayanlar böyle şeylere önem vermiyor pek ama ben çok seviyorum. Aman alınıyor giyilmiyor diyorlar, ben giyerim valla her gece![]()
Kimi bayanlar böyle şeylere önem vermiyor pek ama ben çok seviyorum. Aman alınıyor giyilmiyor diyorlar, ben giyerim valla her gece![]()
Bende çok severim böyle cici şeyleri daha çok severim ama kadınsı değilde böyle küçük kız gibi liseli gibi hastayım rengarenk şeylere :)
Aslında ben de cici kız şeylerini daha çok seviyorum böyle pembeli membeli ama benimki pek hoşlanmıyor. Bir şey aldım deyince hemen yine pembe mi diyor. Kırmızı istiyormuş beyfendi..Ben de kırmızı çamaşır sevmem ama aldım işte sırf bu yüzden.. :)
napıyosunuz gelincikler :)
napıyım kuzu yemege gitmiştik ailemle birazda dolaştık baya yoruldum :)Napiim valla başım ağrıyor sabahtan beri bilgisayar başındayım. Sen napıyosun kuzu?
napıyım kuzu yemege gitmiştik ailemle birazda dolaştık baya yoruldum :)
öyle düşünme canım yine gidip kalırsın ailenle :)Ben de çok özledim ailemiBazen düşünüyorum da bir daha asla eskisi gibi aynı evde yaşayamayacağız, o zamanların değerini bilememişim, keşke daha iyi değerlendirseymişim diyorum.
öyle düşünme canım yine gidip kalırsın ailenle :)
sız burda konustukca telefondan okuyup yazamıyom cok uzuluyom yaaAldım canım, aklımda kalacağına alayım dedim. İç çamaşırı bağımlılığı var bende ya.. Evlenene kadar kaç koli olur kim bilir![]()
en çok saat konusunda kararsız kalıcam sannırım :)
sizce nişanlanmadan önce mi erkek ev almalı yoksa nişanlandıktan sonramı![]()
Günaydın hatunlarrrrr![]()
Günaydın canımmmm
Herkese günaydınn mutlu haftasonları![]()