2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Biz yarın nişanlımlara davetliyiz :) düğün için neler yapılacak çeyize kim ne yapacak o konuşulacak. Çok gerginim çünkü kv herşeyden kaçıyo. Bakalım ne olacak

Canım hangi siteden aldın :) gerçi ben karttaki limitimi doldurdum :KK43: ama almamda gerek :KK43:

Dalida.com.tr den aldım canım.. Daha önce de alışveriş yapmıştım ordan güvenilir bir site.. Kaliteli ürünler satıyor. :)

Olmalı zaten canım :) en önemlileri :oops::oops:

Kimi bayanlar böyle şeylere önem vermiyor pek ama ben çok seviyorum. Aman alınıyor giyilmiyor diyorlar, ben giyerim valla her gece :P

Dalida.com.tr den aldım canım.. Daha önce de alışveriş yapmıştım ordan güvenilir bir site.. Kaliteli ürünler satıyor. :)

Kimi bayanlar böyle şeylere önem vermiyor pek ama ben çok seviyorum. Aman alınıyor giyilmiyor diyorlar, ben giyerim valla her gece :p
Doğru demiştin canım hatırladım bi türlü fırsat bulupta bakamadım bende:(

Kimi bayanlar böyle şeylere önem vermiyor pek ama ben çok seviyorum. Aman alınıyor giyilmiyor diyorlar, ben giyerim valla her gece :p

Bende çok severim böyle cici şeyleri daha çok severim ama kadınsı değilde böyle küçük kız gibi liseli gibi hastayım rengarenk şeylere :)

Bende çok severim böyle cici şeyleri daha çok severim ama kadınsı değilde böyle küçük kız gibi liseli gibi hastayım rengarenk şeylere :)

Aslında ben de cici kız şeylerini daha çok seviyorum böyle pembeli membeli ama benimki pek hoşlanmıyor. Bir şey aldım deyince hemen yine pembe mi diyor. Kırmızı istiyormuş beyfendi.. :KK12: Ben de kırmızı çamaşır sevmem ama aldım işte sırf bu yüzden.. :)

Aslında ben de cici kız şeylerini daha çok seviyorum böyle pembeli membeli ama benimki pek hoşlanmıyor. Bir şey aldım deyince hemen yine pembe mi diyor. Kırmızı istiyormuş beyfendi.. :KK12: Ben de kırmızı çamaşır sevmem ama aldım işte sırf bu yüzden.. :)

:confused: benimki tam tersi bende sevmem klasik şeyleri o da ayyy utandım :oops:

napıyım kuzu yemege gitmiştik ailemle birazda dolaştık baya yoruldum :)

Ben de çok özledim ailemi :( Bazen düşünüyorum da bir daha asla eskisi gibi aynı evde yaşayamayacağız, o zamanların değerini bilememişim, keşke daha iyi değerlendirseymişim diyorum.

Aldım canım, aklımda kalacağına alayım dedim. İç çamaşırı bağımlılığı var bende ya.. Evlenene kadar kaç koli olur kim bilir :p
sız burda konustukca telefondan okuyup yazamıyom cok uzuluyom yaa :( en yakın zamanda ınternetı halletmelıyım gelınlık bıle bakamıyorum burdan ama ınternet fıyatları ucmus ortak yapcak kımsede yok. bu arada camasır pıjama gecelık bagımlılıgı bendede var canım durduramıyorum kendımı almaya baslaynca :)

Ben de şimdi kınadan geldimmm..izlenimlerimi aktarıyorum..İstanbullular bilir Fatih'te Saray Muhallebicisi'nde oldu..kına çerez su böreği ve limonata ayrıca kına tepsisi vs hep oraya aitti..mekan çok hoş sandalyeler vs süslü ama biraz basık tavanı var başlarda sıcak oldu baya..çok büyük değil salon ama davetli çok değilse yeterli bence..gelin tanıdık diye indirim yapmışlar 1500 e tutmuş..servisi bayan garsonlar yapıyor dj de bayan..güzel şarkılar çaldırlar dozundaydı..çerez ve kınayı da ekliyorum fikir olur..kına yapmayı düşünmüyodum ama burayı begendim yapabilirim belki..:KK45:

Eklentiler

• untitled.pngvfvfvfv.webp
    untitled.pngvfvfvfv.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 66
en çok saat konusunda kararsız kalıcam sannırım :)

benim begendigim de bu saat

sizce nişanlanmadan önce mi erkek ev almalı yoksa nişanlandıktan sonramı :KK58:

canim biz suan nisanlanma asamasindayiz. Sevgilimin evi var onu satisa cikardik yerine suan oturdugumuz yerden alicaz. Ev alma surec istiyor zaman istiyor hemen bulunmuyor o yuzden nisan oncesi sonrasi ayirmadan bakin derim. Insallah kendi evime yerlestirmis olucam esyalarimi daha iyi olucak.

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-29-00-57-15-1.webp
    Screenshot_2014-11-29-00-57-15-1.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 66
Back
X