- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı duygulardayım canım. Bi daha geldiğimde düğün telaşında olacam. Yaz tatilini annemlerle geçiremicem bu yılBen de çok özledim ailemiBazen düşünüyorum da bir daha asla eskisi gibi aynı evde yaşayamayacağız, o zamanların değerini bilememişim, keşke daha iyi değerlendirseymişim diyorum.
iyiyim canım sen nasılsın![]()
Günaydınn kızlaaar :) yoldayız alışverişe gidiyoruz. Çol gerginim bakalım nasıl olacakgelinliğim ve bindallımı alacaz. Kiralayamıcam bu arada satın alacam:)
Kızlar benim kafamı bisey kurcalıyor. Biliyosunuz nişanlık diktiriyorum. Ben normalde A seklindr istemistim ama cokta sönük olmayacaktı hafif kabarık olsun istedim. Bi kac gelinlik giymistim en basta aodelde olanlar sonuk tu tam nasil bisey istedigimi tarif edemedim heralde normalde prenses model istemiyordum diken bayan prenses model onerdi senin istedigin gibi olacak dedi. Dunku provamda elbisemin tulleri takıldı ama yine sonuk duruyo tam istedigim gibi olmuyor tatlatandanmı kaynaklı tullerdenmi . Tul eklenebilirmi sizce uzerine resim aticam ama kolarim ve basim acik oldugu icin atamiyorum![]()
Özelden gönderdim canım eteginin ustune belden asagi serpme olcakGünaydın canım :) Sıkma canını ya üzülme modeli görsek belki bizde sana yorum yapabiliriz.Biz bizeyiz burda sen bilrisin yada özelden at çok istemiyorsan
Günaydın canimgünaydın kızlarr
Azıcık uykusuz marur yani tam ayılamadım :)
Günaydınn kızlaaar :) yoldayız alışverişe gidiyoruz. Çol gerginim bakalım nasıl olacakgelinliğim ve bindallımı alacaz. Kiralayamıcam bu arada satın alacam:)
günaydınn kızlar![]()
nasılsın bugünGünaydınn