2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben de çok özledim ailemi :KK43: Bazen düşünüyorum da bir daha asla eskisi gibi aynı evde yaşayamayacağız, o zamanların değerini bilememişim, keşke daha iyi değerlendirseymişim diyorum.
Aynı duygulardayım canım. Bi daha geldiğimde düğün telaşında olacam. Yaz tatilini annemlerle geçiremicem bu yıl:(

Günaydınn kızlaaar :) yoldayız alışverişe gidiyoruz. Çol gerginim bakalım nasıl olacak:( gelinliğim ve bindallımı alacaz. Kiralayamıcam bu arada satın alacam:)

Günaydınn kızlaaar :) yoldayız alışverişe gidiyoruz. Çol gerginim bakalım nasıl olacak:KK43: gelinliğim ve bindallımı alacaz. Kiralayamıcam bu arada satın alacam:)

Günaydın canımm :) Ayy ne güzel bizde o güzel günleri görürüz inşallah merak etme güzel geçer asma suratını :) Daha güzel hatıra olarak kalır canım ;)

Kızlar benim kafamı bisey kurcalıyor. Biliyosunuz nişanlık diktiriyorum. Ben normalde A seklindr istemistim ama cokta sönük olmayacaktı hafif kabarık olsun istedim. Bi kac gelinlik giymistim en basta aodelde olanlar sonuk tu tam nasil bisey istedigimi tarif edemedim heralde normalde prenses model istemiyordum diken bayan prenses model onerdi senin istedigin gibi olacak dedi. Dunku provamda elbisemin tulleri takıldı ama yine sonuk duruyo tam istedigim gibi olmuyor tatlatandanmı kaynaklı tullerdenmi . Tul eklenebilirmi sizce uzerine resim aticam ama kolarim ve basim acik oldugu icin atamiyorum :(

Kızlar benim kafamı bisey kurcalıyor. Biliyosunuz nişanlık diktiriyorum. Ben normalde A seklindr istemistim ama cokta sönük olmayacaktı hafif kabarık olsun istedim. Bi kac gelinlik giymistim en basta aodelde olanlar sonuk tu tam nasil bisey istedigimi tarif edemedim heralde normalde prenses model istemiyordum diken bayan prenses model onerdi senin istedigin gibi olacak dedi. Dunku provamda elbisemin tulleri takıldı ama yine sonuk duruyo tam istedigim gibi olmuyor tatlatandanmı kaynaklı tullerdenmi . Tul eklenebilirmi sizce uzerine resim aticam ama kolarim ve basim acik oldugu icin atamiyorum :KK43:

Günaydın canım :) Sıkma canını ya üzülme modeli görsek belki bizde sana yorum yapabiliriz.Biz bizeyiz burda sen bilrisin yada özelden at çok istemiyorsan

Günaydın canım :) Sıkma canını ya üzülme modeli görsek belki bizde sana yorum yapabiliriz.Biz bizeyiz burda sen bilrisin yada özelden at çok istemiyorsan
Özelden gönderdim canım eteginin ustune belden asagi serpme olcak

Madem prenses oldu bari bu resimdekiler gibi olsa kabarıklıgı

IMG_468271166860916.webp
IMG_468051755184603.webp
IMG_467566056176163.webp

Günaydınn kızlaaar :) yoldayız alışverişe gidiyoruz. Çol gerginim bakalım nasıl olacak:KK43: gelinliğim ve bindallımı alacaz. Kiralayamıcam bu arada satın alacam:)

Sakin ol genç derin derin nefes al, unutma bu günler bir daha yaşanmayacak..hep gülümse :KK68::KK68:

Back
X