- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NAPIYON YAVRUMMM KONUSAMADK NE ZAMNDIR :)
NAPIYON YAVRUMMM KONUSAMADK NE ZAMNDIR :)
günaydın tatlım :)günaydın kızlarr![]()
alışveriş yapan biri nasılsa öyleyimÇok iyiyim, sen nasılsın![]()
günaydın tatlım :)
alışveriş yapan biri nasılsa öyleyim![]()
evdeyim evdee telefonla halama siparişlerimi verdimBu saatte alışveriş merkezleri bile boştur nerdesin sen![]()
evdeyim evdee telefonla halama siparişlerimi verdim![]()
kızlaaaar merhaba bugun beyaz esyaları secıcem secmıstımde netlestırcem:) ayrıca ınternet ısınıde halledıcem ınsallah telefondan kurtulmama az kaldı :)
tabıkıde gosterırım canım aksama olur ınsallah netım gelırım aranıza paylasırım hemen:)Merhaba canım :) Ne güzel sonra bize de gösterirsin
tabıkıde gosterırım canım aksama olur ınsallah netım gelırım aranıza paylasırım hemen:)
Asıl senin çıkmıyor![]()
Ayy ben saçlarımla bozdum kafayı, sabahtan beri bitkisel karışımlara bakıyorum..ya benim hiç saçım dökülmezdi ki![]()
yok aslında daha önce de yoktu dökülmem
Ama artık dökülücek
Şaka bir yana dökülmeler olur canım bazen ya mevsimlerden ya da sıkıntı stresten olur..Çok kafana takma bişiler düşünme.Bir de saçlarını at kuyruğu yapıp sımsıkı bağlama ondan da kaynaklanıyor.Zeytinyağı ve badem yağı uygula haftada 2 3 kez hem uzatıyor,hem parlatıyor,hem de dökülmeyi azaltıyor![]()
Birbirinden bağımsız 3 uygulama buldum..onları temin edip denicem, ya hep kel kalırım yada işe yarar.
Ayy ben saçlarımla bozdum kafayı, sabahtan beri bitkisel karışımlara bakıyorum..ya benim hiç saçım dökülmezdi ki![]()