2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Geldiiim:KK49:

Cok guzel gectiiii:KK71::KK71:

Ilk basta biraz konusmaya gecene kadar zorlandilar ama babam konuskandir sazi eline aldi:-)

Sonra ikram yaptik. Midye borek, makarna salatasi, fistikli kurabiye, visneli damla cikolatali kek, yaprak sarma yaptik. Bir de askimin getirdigi tatlidan koyduk tabak yaptik. makarna salatasi haric hepsini ben yaptim cok da guzel oldu:KK33:

Ikramla birlikte muhabbet artti kahkahalar duyulmaya baslandi:KK73:

ben arada kas göz yaptim askima:KK70:

Sonra kalktilar, toplamda 2saat kaldilar. merdivende kimse gormeden askimi da öptüm:KK60:

Ayy mutluyum:KK22:
Çok mutlu oldm senin adına canım hadi hayırlı olsn:KK71:

Kızlar merhaba eminim hiçbirini yoksunuzdur ama yazasım geldi yarın sabah okursunuz :p bugün sevdicek ve annesiyle çamlıca tepesine gittik güzelce sohbet muhabbet kaynaşma falan oldu çok şükür bohça konuşuldu nişan falan her neyse önemli olan kaynaşmamızdı çünkü 2 defa görüştük şimdiye kadar biraz resmiyette kalmıştı ilişkiler... 7 buçuk gibi bi boğaz turu olacak dendi yalova termal otelinin düzenlediği 3 saat sürecek yemek yedirilecek falan.. Neyse 3 saat oldu mu 4 buçuk saat inanın 15 dakika önce eve girdik.. Allahtan anne yanımdaydı babam iyice köpürdü haklı olarak otel tanıtımı yaşadınz mı bilmiyorum yaşayanlarınız anlar beni yaşamayanlarınız için söylüyrum dikkate alın bu sözümü sakın sakın sakın devre mülk otel tanıtımlarına SAKIIINNNNNNN katılmayın:KK17::KK17::KK17: Adamlar bildiğiniz SUSMUYOLAR :KK47::KK47::KK47: tekne gezisine çıkardılar bizi kaçamadık denizin orasındaydık 4 buçuk saat sizi iknaya zorluyorlar is-te-mi-yo-ruz kelimesi lügatlarında yok bi ara ağlayacaktım gözlerim doldu kızlar bakın yaşayanlarınız bilirler ama yaşamayanlarınız benden size vasiyet katılmayın katıldınız diyelim KAÇIN KAÇIN KAÇIN :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Kızlar merhaba eminim hiçbirini yoksunuzdur ama yazasım geldi yarın sabah okursunuz :p bugün sevdicek ve annesiyle çamlıca tepesine gittik güzelce sohbet muhabbet kaynaşma falan oldu çok şükür bohça konuşuldu nişan falan her neyse önemli olan kaynaşmamızdı çünkü 2 defa görüştük şimdiye kadar biraz resmiyette kalmıştı ilişkiler... 7 buçuk gibi bi boğaz turu olacak dendi yalova termal otelinin düzenlediği 3 saat sürecek yemek yedirilecek falan.. Neyse 3 saat oldu mu 4 buçuk saat inanın 15 dakika önce eve girdik.. Allahtan anne yanımdaydı babam iyice köpürdü haklı olarak otel tanıtımı yaşadınz mı bilmiyorum yaşayanlarınız anlar beni yaşamayanlarınız için söylüyrum dikkate alın bu sözümü sakın sakın sakın devre mülk otel tanıtımlarına SAKIIINNNNNNN katılmayın:KK17::KK17::KK17: Adamlar bildiğiniz SUSMUYOLAR :KK47::KK47::KK47: tekne gezisine çıkardılar bizi kaçamadık denizin orasındaydık 4 buçuk saat sizi iknaya zorluyorlar is-te-mi-yo-ruz kelimesi lügatlarında yok bi ara ağlayacaktım gözlerim doldu kızlar bakın yaşayanlarınız bilirler ama yaşamayanlarınız benden size vasiyet katılmayın katıldınız diyelim KAÇIN KAÇIN KAÇIN :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Ekşın olmuş işte sana canım :P Bu arada ben hep buralardayım yani, bekçisiyim buranın.. :P

Universiteye gidiyor :) aslinda kucuk degil aramizda iyi ama kiskanc biraz :) mesela gecen sene erkek arkadasimin babaannesini kaybettgimzde onlara gittim yardim icin helva vs yaptik fln.. bunun icin kuzeni bana ve erkek arkadasima sapka ordu hediye etti. Dunde onu taktm erkek arkadasimda takti annesi de cok yakismis fln ddi. Kiz kardesi nerden cikti bana niye ormedi de ona ordu fln dedi :KK57: ben genelde bisey demiyorum bu tarz tepkilerine. Ama bazen bozuluyor gibi hissediyorum. Mesela gecen hafta hem ben hem de erkek arkadasimin abisinin sevgilisi onlardaydik hep suratini asti fln. Aslnda aramizda iyi niye boyle anlamadm:KK12:
Allah Allah yaaa çok ilginçmiş çok büyük çocuk değil ergen bile değil şok oldum :KK57:

Ekşın olmuş işte sana canım :p Bu arada ben hep buralardayım yani, bekçisiyim buranın.. :p
Süpermiş canım yaa ayyy öyle ekşın olmaz olsun Allahımmmmmmm yok böyle bişey yaa kaçamıyoruz susmuyorlar 4 buçuk saat offfff bide ben ikram uzatılırken bile ikinci üçüncü ısrardan rahatsız olurum saatlerce ısrar neyse bende uzattım şu psikolojiden çıkmak istiyorum :KK34:

evet canım annemler katıldı :) mahvolmusladı donduklerınde gercekten ezıyetlermıs artık aradıklarnda babam bagırarak kapatıyo cnku almadan ımza atmadan susmuyolarmıs gormedım gtmedım ben ama ıyıkıde gıtmemısım

Back
X