- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Yorgun ve mutlu kuzum sen nasılsın:)Günaydın mustakbel gelinlerrr nasilsinizzz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorgun ve mutlu kuzum sen nasılsın:)Günaydın mustakbel gelinlerrr nasilsinizzz :)
doğru canım kış geldi iyi olur tesettrlyüm bide işimi görürNe güzelmişş güle güle kullan canım yakışır sanada eminim :) güzel düşünmüş ihtiyacın olan yani kullanabileceğin birşey almış![]()
EVet canım ben ve biçok arkadaş öyle burda ama hep giymem bi yere girince bunu çıkarır tunikle dururum:)Evet canım güle güle kullan cok guzelmıs gercekten kapalısın sen sanırım hatta sanırım burda cogu kişi kapalı ?
nişanda doğru zaman bence tatlım biz sadece tayin için acele yapmak zorunda kaldık nikahıAslında tam zamanında demişsin canım bende öyle demek isterim ama büyük ihtimal nişandan sonra dedirtirler bana![]()
Çok şükür halletmişsiniz canım zor ama alışmamız gerek böyle bırakmalaraGünaydın kızlar sevdiceğimle yollara düştük yine. Artık hiç gidesim gelmiyobi haftadır uyku düzenim kalmadı ya dünde güzel geçti bizim görüşmemiz. Düğün için çok bi işimiz kalmadı çok şükür :)
Bu arada annemler beni orda bırakıp gittiler çok zor oldu ya(
Gülümsemeye devam et canım bence cevapsız da bırakma olgunca her lafına cevap ver vermezsen belki her lafımı çeker diye düşünür takmadığını belli et ama karışık oldu da anlamışsındırEvet canim bugun kahvaltiya onlara gidicem ve abisinin sevgilisi de olcak bakalm tavirlari nasil olcak. Ya da ben ne tarz davranmaliym blmiorm. Ben genelde hemen gecistiriyorm gulumsuyorm cnku
Evet canim bugun kahvaltiya onlara gidicem ve abisinin sevgilisi de olcak bakalm tavirlari nasil olcak. Ya da ben ne tarz davranmaliym blmiorm. Ben genelde hemen gecistiriyorm gulumsuyorm cnku
Doğrudur kuzum ömrümüzü yediler yok böyle bi ısrarkizlar sattiklari devre mulk icin deli para aliyorlar cnku. Primle calisiyorlar o yuzden surekli satis yapmaya calisiyorlar. Aylk 6 7 bin prim aliyorlarmis satislarina bagli olarak o yuzdende bu kdr israrci oluyorlar iste
Evet canım yaa malesefÇok şükür halletmişsiniz canım zor ama alışmamız gerek böyle bırakmalara![]()
Geldiiim
Cok guzel gectiiii
Ilk basta biraz konusmaya gecene kadar zorlandilar ama babam konuskandir sazi eline aldi
Sonra ikram yaptik. Midye borek, makarna salatasi, fistikli kurabiye, visneli damla cikolatali kek, yaprak sarma yaptik. Bir de askimin getirdigi tatlidan koyduk tabak yaptik. makarna salatasi haric hepsini ben yaptim cok da guzel oldu
Ikramla birlikte muhabbet artti kahkahalar duyulmaya baslandi
ben arada kas göz yaptim askima
Sonra kalktilar, toplamda 2saat kaldilar. merdivende kimse gormeden askimi da öptüm
Ayy mutluyum![]()
Eki Görüntüle 1319919 Bulaşık makinem bu.
Eki Görüntüle 1319919 Eki Görüntüle 1319920 Bu çamaşır makinem.
Eki Görüntüle 1319919 Eki Görüntüle 1319920 Eki Görüntüle 1319921
Buda buzdolabım kızlar nasıl sizce ?
Çok sevindim canım :) ayyy tek tek gidiyoruz valla:)Geldiiim
Cok guzel gectiiii
Ilk basta biraz konusmaya gecene kadar zorlandilar ama babam konuskandir sazi eline aldi
Sonra ikram yaptik. Midye borek, makarna salatasi, fistikli kurabiye, visneli damla cikolatali kek, yaprak sarma yaptik. Bir de askimin getirdigi tatlidan koyduk tabak yaptik. makarna salatasi haric hepsini ben yaptim cok da guzel oldu
Ikramla birlikte muhabbet artti kahkahalar duyulmaya baslandi
ben arada kas göz yaptim askima
Sonra kalktilar, toplamda 2saat kaldilar. merdivende kimse gormeden askimi da öptüm
Ayy mutluyum![]()
olur canım bi sorun yok ki hep öyle yapıyolar diye biliyorum :)Gelincikler günaydın, tünaydın.. Ama pazar günü olduğu için geç kalkmalar falan günaydın o yüzdenBir şey sorucam size şimdi kayınvalide adayım tek taşını nişanda alyansla birlikte takalım dedi nasıl olacak bu sizce? yani bir nevi sözde olacak nişanla birlikte
![]()
Söz yapılmıcak mı canım anlamadımGelincikler günaydın, tünaydın.. Ama pazar günü olduğu için geç kalkmalar falan günaydın o yüzdenBir şey sorucam size şimdi kayınvalide adayım tek taşını nişanda alyansla birlikte takalım dedi nasıl olacak bu sizce? yani bir nevi sözde olacak nişanla birlikte
![]()
Biz büyük nişan yapmadık o yüzden ikisi takıldı banada:)olur canım bi sorun yok ki hep öyle yapıyolar diye biliyorum :)
bende tektaşımı (yeni aldırabilirim) alyansla beraber nişanda taktırcam :)
Sen parmagında dursun ıstıyosan sadece alyans takılsın canım. benım sozum oldu sadece nısan yapmıcam ben dugun gunu bellı olunca ıstemedım nısan sözde takıldı alyansım tektasımıda sevgılım teklıfte takmıstı cıkartmadım bıdaha. Ama kayınvalıdenın dedıgıde olabılır yanı sen nasıl ıstıyosan..Gelincikler günaydın, tünaydın.. Ama pazar günü olduğu için geç kalkmalar falan günaydın o yüzdenBir şey sorucam size şimdi kayınvalide adayım tek taşını nişanda alyansla birlikte takalım dedi nasıl olacak bu sizce? yani bir nevi sözde olacak nişanla birlikte
![]()
Valla bende anlamıyodum canım arastıra arastıra ogrendım iş başa düşünce öğreniliyomuş yanigüzel geçmesine çok sevindim canım artık sırada yüzüklerrr ayy bu işler çok heyecanlı yaa
valla ben beyaz eşyadan pek anlamam teknoloji özrü var bende kuzum ama güzel görünüyolarr güle güle kullann![]()
valla bi tek bildiğim siemens için diyolar sevgilimde sen beyaz eşyaları bana bırak diyor onun seçmesine izin vericem heralde çok hevesliValla bende anlamıyodum canım arastıra arastıra ogrendım iş başa düşünce öğreniliyomuş yani