2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

valla bi tek bildiğim siemens için diyolar sevgilimde sen beyaz eşyaları bana bırak diyor onun seçmesine izin vericem heralde çok hevesli:KK70:
Sıemens Bosch bunlar benımde iyi diye duydugum markalar ama arcelık te yılların markası dedık bakalım :) eyaz esya sans ısı bıde ya sıkayet sıtelerını falan cok arastrdık arcelıkten sasmayalım dedk canım bakalım kullanıp gorcez sansımızı :)

Bosch iyide pahalı canım ya.. gercı dun bakarken sectklerımı soyledım ben bunlar olsun dıye adam yuksek sevıyede sectıgın urunler dedı mukemmeller falan dedı cok övdü ama belemicem valla :)

Bosch da iyimiş canım
o da aklımda bulunsun :)

Sıemens Bosch bunlar benımde iyi diye duydugum markalar ama arcelık te yılların markası dedık bakalım :) eyaz esya sans ısı bıde ya sıkayet sıtelerını falan cok arastrdık arcelıkten sasmayalım dedk canım bakalım kullanıp gorcez sansımızı :)

Bosch iyide pahalı canım ya.. gercı dun bakarken sectklerımı soyledım ben bunlar olsun dıye adam yuksek sevıyede sectıgın urunler dedı mukemmeller falan dedı cok övdü ama belemicem valla :)

gerçekten şans işi birazda inşallah aldığımız herşeyi uzun soluklu kullanırız :)

@CHRKSSNGHN Canım ne güzel tüm gün beraberdiniz demek bu yanı güzel :) :) diğer yanını hiiiiiiç söylemiyorum bile :(
Bu arada söz nişan bir arada olabilir canım sorun olmaz yani tek taşı da alyansıda o gün takabilirsin
@tubbb Git bakalım kahvaltıya afiyet olsun umarım iyi geçer ;)
Precious Precious İlk gün böyle oluyo canım kendimden biliyorum sabah kalktım habire gülüyorum babam diyoki ne gülüp
duruyosun annemde diyo ki aşık aşık bakma öyle herkese :KK70:
YEKTA61 YEKTA61 Günaydın canımm :) ben iyiyim sen nasılsın?
math27 math27 Günaydın canım az bi zaman kaldı sık dişini mutlu olmaya bak keyfini çıkart şimdiden böyle üzülürsen evlenince ne yapıcaksın ki asma suratını ;) ne güzel gelinlikçiyle de anlaşılmış temizliği konusunda ohhh :)
Miss_bonn Miss_bonn Günaydın canım :)

Herkese günaydın mutlu pazarlarrr :KK73:

Dediğin gibi canım beyaz eşya şans işi birazda :)

@CHRKSSNGHN Canım ne güzel tüm gün beraberdiniz demek bu yanı güzel :) :) diğer yanını hiiiiiiç söylemiyorum bile :KK43:
Bu arada söz nişan bir arada olabilir canım sorun olmaz yani tek taşı da alyansıda o gün takabilirsin
@tubbb Git bakalım kahvaltıya afiyet olsun umarım iyi geçer :KK66:
Precious Precious İlk gün böyle oluyo canım kendimden biliyorum sabah kalktım habire gülüyorum babam diyoki ne gülüp
duruyosun annemde diyo ki aşık aşık bakma öyle herkese :KK70:
YEKTA61 YEKTA61 Günaydın canımm :) ben iyiyim sen nasılsın?
math27 math27 Günaydın canım az bi zaman kaldı sık dişini mutlu olmaya bak keyfini çıkart şimdiden böyle üzülürsen evlenince ne yapıcaksın ki asma suratını :KK66: ne güzel gelinlikçiyle de anlaşılmış temizliği konusunda ohhh :)
Miss_bonn Miss_bonn Günaydın canım :)

Herkese günaydın mutlu pazarlarrr :KK73:
Düğün stresi canım herhalde :) kayınbabam sürekli diyo sen canını skma herşey olur diyo :)

kızlar balayı çin bi otel buldum ama Sianji Well-Being Resort, Bodrum guzel duruyo ama gıden bılen varmıdır bi fıkır versenız? bıde vogue bodrumda aklım kaldı cok ama cok yuksek fıyat verdı

Kızlar biz ablama gidiyoruz küçük kuzucuğumu görmeye öptüm hepiniziii :KK15::KK15::KK15:

Back
X