- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Günaydınn canım:)Bu arada günaydın güzellikler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınn canım:)Bu arada günaydın güzellikler :)
Bosch da iyimiş canımvalla bi tek bildiğim siemens için diyolar sevgilimde sen beyaz eşyaları bana bırak diyor onun seçmesine izin vericem heralde çok hevesli![]()
Sıemens Bosch bunlar benımde iyi diye duydugum markalar ama arcelık te yılların markası dedık bakalım :) eyaz esya sans ısı bıde ya sıkayet sıtelerını falan cok arastrdık arcelıkten sasmayalım dedk canım bakalım kullanıp gorcez sansımızı :)valla bi tek bildiğim siemens için diyolar sevgilimde sen beyaz eşyaları bana bırak diyor onun seçmesine izin vericem heralde çok hevesli![]()
o da aklımda bulunsun :)Bosch da iyimiş canım
Sıemens Bosch bunlar benımde iyi diye duydugum markalar ama arcelık te yılların markası dedık bakalım :) eyaz esya sans ısı bıde ya sıkayet sıtelerını falan cok arastrdık arcelıkten sasmayalım dedk canım bakalım kullanıp gorcez sansımızı :)
Bosch iyide pahalı canım ya.. gercı dun bakarken sectklerımı soyledım ben bunlar olsun dıye adam yuksek sevıyede sectıgın urunler dedı mukemmeller falan dedı cok övdü ama belemicem valla :)
İnşallah canım :)o da aklımda bulunsun :)
gerçekten şans işi birazda inşallah aldığımız herşeyi uzun soluklu kullanırız :)
Dediğin gibi canım beyaz eşya şans işi birazda :)Bosch iyide pahalı canım ya.. gercı dun bakarken sectklerımı soyledım ben bunlar olsun dıye adam yuksek sevıyede sectıgın urunler dedı mukemmeller falan dedı cok övdü ama belemicem valla :)
Düğün stresi canım herhalde :) kayınbabam sürekli diyo sen canını skma herşey olur diyo :)@CHRKSSNGHN Canım ne güzel tüm gün beraberdiniz demek bu yanı güzel :) :) diğer yanını hiiiiiiç söylemiyorum bile
Bu arada söz nişan bir arada olabilir canım sorun olmaz yani tek taşı da alyansıda o gün takabilirsin
@tubbb Git bakalım kahvaltıya afiyet olsun umarım iyi geçer
Precious İlk gün böyle oluyo canım kendimden biliyorum sabah kalktım habire gülüyorum babam diyoki ne gülüp
duruyosun annemde diyo ki aşık aşık bakma öyle herkese
YEKTA61 Günaydın canımm :) ben iyiyim sen nasılsın?
math27 Günaydın canım az bi zaman kaldı sık dişini mutlu olmaya bak keyfini çıkart şimdiden böyle üzülürsen evlenince ne yapıcaksın ki asma suratını
ne güzel gelinlikçiyle de anlaşılmış temizliği konusunda ohhh :)
Miss_bonn Günaydın canım :)
Herkese günaydın mutlu pazarlarrr![]()
Düğün stresi canım herhalde :) kayınbabam sürekli diyo sen canını skma herşey olur diyo :)
Evet canım babası sürekli destekliyo. Ne istiyosan onu yapalım diyo hep. Kayınvalidemi çözemedim amaNe güzel bak artık onlarda senin ailen ve babasıda senin yanında hep destekliyo seni![]()
Evet canım babası sürekli destekliyo. Ne istiyosan onu yapalım diyo hep. Kayınvalidemi çözemedim ama![]()
Tünaydın keyifli pazarlar kızlar![]()
Tünaydııııııın :)Tünaydın keyifli pazarlar kızlar![]()
kızlar balayı çin bi otel buldum ama Sianji Well-Being Resort, Bodrum guzel duruyo ama gıden bılen varmıdır bi fıkır versenız? bıde vogue bodrumda aklım kaldı cok ama cok yuksek fıyat verdı
o da aklımda bulunsun :)
gerçekten şans işi birazda inşallah aldığımız herşeyi uzun soluklu kullanırız :)
Nedenkı ne böcegı kız o nerden cıktıAyy böcek yedirir kız onlar size..![]()