• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende düz kırmızı tüllere bakabilirim çerez için :) ayy bi tane bindallı gördüm aşık oldum resmen yaa hemde izmirdeymiş nasıl sevindim inşallah farklı renkleride vardır diyorum

Bizimde bi tane piriz varmış geçen gün farkettim keşke çektirseydim dedim ama çok geçti :KK70:

Ayy banada göstersene :-):-)
BEnde yatak kurulduktan sonra farkettim ancak aklıma geldi :rolleyes:
Haha bak iyi olmuş bu :KK70: Pilli al pilli vazgeçme :KK70: :KK70: :KK70:

Bak yaa alma desene arkadaşım gazlamasanaa kafes falan koyarım diyodum :KK70:
gereksiz masraf hihi :)
Dimi yaa almayayyım pillli de dimi :confused:

Ayy banada göstersene :-):-)
BEnde yatak kurulduktan sonra farkettim ancak aklıma geldi :rolleyes:

Bak yaa alma desene arkadaşım gazlamasanaa kafes falan koyarım diyodum :KK70:

Dimi yaa almayayyım pillli de dimi :confused:
senelerdir her gene yatıyorsun yatağının baş ucunda abarjur ihtiycı hissetinmi hiç :D gerek yok boşver

Hem evlenince 2 telefonumuz olacak birde şirket hattı 3 ohoo 3 tane telefon ışığı abajura ne gerek var :KK70::KK70: Dimii Mrs Pink Mrs Pink
Hahah tabi canım şaka yapıyorum. Mum koycakmışsın bi çakmak bırakırsın yanına olmazsa :D :D
Ayy hepsi şaka yaaaa yazdığın komiğime gidince şey ettim. Yoksa gerek yok dekoratif olarak bişiler koycakmışsın zaten, priz de yoksa zorlamanın manası yok. O şekilde de gayet güzel olur. Hatta farklı bişey yapmış olursun.
Bana da fikir vermiş oldun, bizim ev belli değil daha priz olmazsa senden fikir çalarım :D

Hahah tabi canım şaka yapıyorum. Mum koycakmışsın bi çakmak bırakırsın yanına olmazsa :KK70: :KK70:
Ayy hepsi şaka yaaaa yazdığın komiğime gidince şey ettim. Yoksa gerek yok dekoratif olarak bişiler koycakmışsın zaten, priz de yoksa zorlamanın manası yok. O şekilde de gayet güzel olur. Hatta farklı bişey yapmış olursun.
Bana da fikir vermiş oldun, bizim ev belli değil daha priz olmazsa senden fikir çalarım :KK70:
Bende şaka yapıyorum zaten kuzucum :KK70:Yapıcaz bişeyler bakalımm net birşeyler yok kafamda resim tabiki çekerim alırkende sorarım fikir alırsın sende :-):-)

Bende şaka yapıyorum zaten kuzucum :KK70:Yapıcaz bişeyler bakalımm net birşeyler yok kafamda resim tabiki çekerim alırkende sorarım fikir alırsın sende :-):-)
Alırken sormamak olmaz zaten biliyosun :D :D
Güzel olacak ya canlandı biraz gözümde daha şık bile olabilir. Hihi şimdiden meraklanıyoruuuum :D :D

Back
X