• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

üsküdar belediyesinin sitesinde yazıyor cnaım
3-RESİM
Son 6 (altı) ay içerisinde çekilmiş, cepheden, inkılap kanunlarına uygun olarak, baş açık (Bayanlarda alın, çene ve yüz tamamen görünmek kaydıyla baş örtülü olabilir), poz üniforma, poz veya pul resim olmayan (fotokopi veya bilgisayarda çoğaltılan resimler kullanılmayacaktır). Tümü aynı 6 (altı) adet resim.
bence formalı sorun olabilir.
kokteyl salonu içinde ücret 375 tl demiş eğer aynı salondan bahsediyorsa ama kokteyl ücreti hariç demiş. bence arayıp sor canım

yok o salonda değil bahçesi var orda buldum fiyatları herşeyi dahil 8-9 bin civarına geliyor oda en düşük hali :(

Hakkında hayırlısı olsun inşallah..Formalı fotoğraf kısmını pek anlamadım ben :KK57:

ben ts nişanlım gs formasıyla resim çekiecektik evlilik cüzdanındada o resimleri kullanacaktık. Ama sorun olucak sanırım yedek foto bulunduralım yanımızda

yok o salonda değil bahçesi var orda buldum fiyatları herşeyi dahil 8-9 bin civarına geliyor oda en düşük hali :KK43:

ben ts nişanlım gs formasıyla resim çekiecektik evlilik cüzdanındada o resimleri kullanacaktık. Ama sorun olucak sanırım yedek foto bulunduralım yanımızda
8-9 da kokteyl nikah için çok değilmi. kaç davetli olacak bilmiorum ama bizim 200 kişi yemekli 6 bin

http://www.kentur.com.tr/ burda mevcut bilgileri :( kokteyl menü kişi başı 16.50 en düşüğü
süsleme vs her şey için ayrı ayrı fiyatlandırmışlar baya pahallı evet :(

Kızlar bu sabah kan tahlillerimide yaptırdım. Nikah işlemleri için hazır sayılırım. Salı günü nikah günümüzü alıcaz inşaAlah :21: Bik kaç sorum var sizlere
1- Nikah cüzdanı için biz nişanlımla formalı resim kullanalım istedik. Herhangi bir sakıncası varmı kızlar sonuçta resmi bir işlem olduğu için?
2- Nikah'ı üsküdarda kıydırmayı düşünüyoruz. Büyük ihtimalle haftasonu yer bulamayacağız için hafta içi olacak.
Üsküdar belediyesinin çok güzel bir bahçesi var orada da nikah yapıyorlar hatta düğün şeklinde yemekli kokteyl vs. Ama fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok sizce çok pahallımıdır? Çok heves ettim. Tam istediğim gibi bir yer zaten biz kalabalık olmayız 250 kişi felan oluruz. Hiç bilgisi olan varmı aranızdaa
bizde orayı çok beğenip düşünmüştük canım çokta güzel ama bize yüksek gelmişti çok çok yüksek değil tabiki ama arayıp sor bence bütçe meselesi sonuçta belki sana uyar :KK22:

yok o salonda değil bahçesi var orda buldum fiyatları herşeyi dahil 8-9 bin civarına geliyor oda en düşük hali :KK43:

aramışsın zaten pardon canım :KK48:

En iyisi sadece nikahı kıyıp gençlerle nezih bi yere gitmek yemek müzik felan :D öyle takılırız artık

Back
X