• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet canım eminönünden aldım :21: cumartesi günü gittim, çok kalabalıktı ya :KK57:
Oy di mi feci olur orası özellikle cumartesi günleri. Kahvecinin oradan geçerken bi 5 dk falan kıpırdayamadan durduğumuzu hatırlıyorum :D Ama herşeyi bulabileceğin tek adres neredeyse mecbur gidiliyor . Oraya gitmeden evlenilmez gibi yani :D
Ne kadara buldun bari daha mı uygundu?

Ya bende kiralamak istiyorum ama bulamıyorum şurayı buldum http://www.kinaorganizasyonuizmir.com/bindalli-ve-kaftan-kiralama/ fiyatlarıda güncelmiş gidip bakmam lazım ama seninde bilgin olsun.

Şişelerde çankaya metrodan çarşıya girerken takı toptancılarının olduğu sokağa girdim orda ilk karşıma çıkan züccaciyeciydi oralarıda çok bilmiyorum valla tam yerin söyleyeyim :KK64:
izmirde çok yokmuş kiralama canm bi kaç yere sordum bende .. anladım senin dediğin yeri

Oy di mi feci olur orası özellikle cumartesi günleri. Kahvecinin oradan geçerken bi 5 dk falan kıpırdayamadan durduğumuzu hatırlıyorum :KK70: Ama herşeyi bulabileceğin tek adres neredeyse mecbur gidiliyor . Oraya gitmeden evlenilmez gibi yani :KK70:
Ne kadara buldun bari daha mı uygundu?

ay yine öyleydi valla, imkan olursa hafta içi sabah gitmek çok mantıklı ama o kadar kalabalık olmaz..ramazan öncesi alış veriş için de gelenler vardı, kıyamet gibiydi :KK57:

Canıım teşekkür ederimsm sevindim beğenmene. Giydim aslında ama o fotolar şuan bende yok , arkadaşımdan alamadım hala o çekmişti :). Ya alınca ya da 2. provaya gidince o fotoları görürsünüz artık :)
Dekolte ölçülerini ayarladık bu provada ama sırtını az açtım gibi hissediyorum foto da çekmedik ki :KK43: Arayıp söylicem galiba bi 3 cm daha indirsinler diye
Bi giy provadan sonra açtırırsın az gelirse canım, benimde haftasonu provam vardı, yine büyüklük oldu :KK51:

Bi giy provadan sonra açtırırsın az gelirse canım, benimde haftasonu provam vardı, yine büyüklük oldu :KK51:
Ay aradım zaten bi iki saat önce , ikinci provada astar dikilmiş olmayacak zaten geldiğinde bakıp tekrar karar verebiliriz dedi rahatadım.
Nasıl büyük olduu yok mu foto?

Back
X