- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.301
darısı başıma ya, çok tebrikler!!Kızlar günaydın testimi yaptım.Bir de siz bakın :))Eki Görüntüle 1618607 Eki Görüntüle 1618607
nasıl yaptın heyecanlandın mı çok? kalbim güm güm atar benim herhalde.Benim bugün 12.günüm 10.gün yaptıgımda biraz daha silik çıkmıştı.
Kızlarrrr bu arada ben spor hocasıyım ve lütfen eğer problemli bir hamilelik değilse mutlaka 3.aydan itibaren hamile pilatesi ya da hamile yogasına başlayın.Ben tüp bebekle hamile kalan kişileri bile çalıştırdım çok faydasını görürsünüz.
Benim bir arkadaşım hamilelik yogası eğitmeni ve kesinlikle çok faydası olduğunu söylüyor. Anneyi de bebeği de sakinleştiriyormuş. Acıbademin böyle bir uygulaması olduğunu bilmiyordum. Bursada da varsa, ben de giderim inşallahBen kesinlikle hamilelik yogasını düşünüyorum benim tedavi olduğum adana Acıbadem hastanesinde bana bir broşur verdiler hamilelik yogasıyla ilgili gitmeyi düşünüyorum:)
Dediğini yaptım canım pozitif gittim pozitif geldim :) her topiği lazımsin bence canımcim
Kuzuumm hayirli olsunn ne guzel haberler aliyoruz yaKızlar günaydın testimi yaptım.Bir de siz bakın :))Eki Görüntüle 1618607 Eki Görüntüle 1618607
2 tane cnmMerhaba sizin tek mi iki mi aceba?
Benim bir arkadaşım hamilelik yogası eğitmeni ve kesinlikle çok faydası olduğunu söylüyor. Anneyi de bebeği de sakinleştiriyormuş. Acıbademin böyle bir uygulaması olduğunu bilmiyordum. Bursada da varsa, ben de giderim inşallah
Git mutlaka ama 3.aydan sonra daha erken başlama sakın.Ben kesinlikle hamilelik yogasını düşünüyorum benim tedavi olduğum adana Acıbadem hastanesinde bana bir broşur verdiler hamilelik yogasıyla ilgili gitmeyi düşünüyorum:)
Tesekkerler.Kanıda atlatırsam tamamdır ))Kuzuumm hayirli olsunn ne guzel haberler aliyoruz ya
Memorial da başladı yanılmıyorsam hamile yogasına bir de Acıbadem hastanelerinde hamilelikte beslenme ile ilgili ücretsiz eğitimler var bilginize...Benim bir arkadaşım hamilelik yogası eğitmeni ve kesinlikle çok faydası olduğunu söylüyor. Anneyi de bebeği de sakinleştiriyormuş. Acıbademin böyle bir uygulaması olduğunu bilmiyordum. Bursada da varsa, ben de giderim inşallah
İnşallahh ))darısı başıma ya, çok tebrikler!!
Aslında çok heyecanlanmıyorum çünkü bu testlere çok güvenmiyorum ama kanda çok heyecanlanırım :)) herhangi bir sorunumuz oldugunu söylemedi doktor 3-4 ay denedik sadece doğal yolu sonra çok vakit kaybetmek istemedik ve bu yola baş koyduk. Bakalım hayırlısı.nasıl yaptın heyecanlandın mı çok? kalbim güm güm atar benim herhalde.sorun neydi sizde?
Tebrikler çok sevindim...Aslında çok heyecanlanmıyorum çünkü bu testlere çok güvenmiyorum ama kanda çok heyecanlanırım :)) herhangi bir sorunumuz oldugunu söylemedi doktor 3-4 ay denedik sadece doğal yolu sonra çok vakit kaybetmek istemedik ve bu yola baş koyduk. Bakalım hayırlısı.
Hoşgeldin sefa getirdin ))bu arada ben topiğe lörst diye daldım arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.
Nasıl bir tedavi görüyorsun canimBaşlayamadık..esimde sperm çıkışı olmadı.. Hala tedavide. Bekliyoruz bakalim neler gösterecek zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?