- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.361
Sevinç gözyaşları ne güzel canım hayırlı olsunKızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
İlaç iğne ve jel lerin etkisi olabilir benimde ilk üç tedavimde bu etkiler çok olmuştuSelam kzlar pazartesi transferm yapildi 6. Gunümdeym bel agrim ve ara ara kasık agrm oluyo sizce ne gbi belirti bunlar?
. Gözün Aydın çoook sevindim inşallah çok sağlıklı bir dokuz ay geçirirsinKızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
Ama o ilaclari ben transfer oncesi basladm boyle bi belirtiler yoktukiİlaç iğne ve jel lerin etkisi olabilir benimde ilk üç tedavimde bu etkiler çok olmuştu
Tebrik ederim ben seni asilama sayfalarindan hatirliyorum sanirim cok mutlu oldum hep sevinc gozyaslarin olsun insKızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
Hayırlı olsun canım çok da ağlama üzme bebisi yada bebisleriniKızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
Aminnnnnnnn canım mmmAllahim hep hep mutluluktan aglatsin ins.bizi.
pozitifleri duyunca aglatsin. Gumbur gumbur atan minik kalplerini duyunca aglatsin. Mis gibi kokusunu icimize cekince aglatsin. Ilk anne baba deyisine ilk emeklemesibe ilk yurumesine aglatsin insallah. Gozyaslarimiz hep mutluluk gozyasi olsun insallah
Bilemedimki şimdi bende transfer sonrasi başlıyordu bu belirtiler tutunma belirtisi olsa hiç belirtisi olmayan arkadaşlar hamile en iyisi kendimizi dinlemememizAma o ilaclari ben transfer oncesi basladm boyle bi belirtiler yoktuki
Sagol canim pazartesi seni de böyle görcez insllah :)Bunu okuyunca daha da mutlu oldum adına...bundan sonra yüzünüz hep gülsün ins...hak etmissiniz sonuna kadar..
tamam canım çok sagol :)Canım tabiki bir ay kısa bir süre ama dersenki ben haftanın 4-5 günü egzersiz yaparım o zaman etkisini görürsün mutlaka.Bir pilates studyosuna 1 aylık kayıt yaptır ve bol bol cardio ve diyet tabiki.Ne kadar formda hamile kalırsak o kadar sağlıklı.
tebrikler canım hamilesinnnnnn :)))Kızlar günaydın testimi yaptım.Bir de siz bakın :))Eki Görüntüle 1618607 Eki Görüntüle 1618607
maşallah kat kat artsın değerin inş. canımKizlar 2 . test sonucu 295 cikti ilki 103 idi. Doktor iyi dedi.
en güzelini yaptın hoşgeldin :)))bu arada ben topiğe lörst diye daldım arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.
canım tebrikler :))))Kizlar gunaydin ben de sabahtan kan verdim, gecen cumartesi olmustu transferim, degerim 69 cikmisumarim devam eder dualarim hepimizle
evet ya maşşal haberler arka arka geliyor ne güzel kseler kalp atışları ve sonra cinsiyetler çok heyecanlı biran önce tedaviye başlamak istiuyorummmBaya şenlenecek gibi topik inşallah
tedavin hayırlı olsun canımhamile olan arkadaşları tebrik ederiminsallah darısı bekleyenlerin basına ben de suan ikinci denememi yapıyorum pazartesi kontrolüm var eğer rahim duvarım yetei kalınlığa ulaşmışsa transfer günü belirlenecek
Hadi senide bekliyoruz güzel haberlerinleevet ya maşşal haberler arka arka geliyor ne güzel kseler kalp atışları ve sonra cinsiyetler çok heyecanlı biran önce tedaviye başlamak istiuyorummm
kesinlikle haklısın canımKeşke listemiz olsaydı kızlar ne kadar güzel bir liste olurdu. herkese Moral olur bu topikk yeni basliycaklara ozellikle
cunku inaniyorum ki buraya girdikce hep pozitif haberi aldik hergun bu da bize moral oldu bizi pozitif tuttu. en azindan ben buraya baktikca hep mutlu oldum
inşallah hepimiz devamını da sorunsuz sağlıklı bir şekilde atlatiriz :)
Hobaaaaaa leleleleleeeee :)))) srn ağla ben oynim senin için :))) tebriklerrrrrrKızlar hastanenin merdivenlerinde oturmuş hüngür hüngür agliyorum çok şükür Allahim a pozitiff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?