• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hanımlar sizi başından beri takip ediyorum ne güzel çoğunuz hamilesiniz
Allah hayirlisiyla kucaklariniza almayi da nasıp etsin ınsallahh. Umut oldunuz hepiniz bana çok mutlu ölüyorum değerleri sevinçleri görünce. Benimde yarın transferim olacak insallahhh Hayırlısıy la. Yeni güzel anneler ve anne adaylarım dualarım sizinle .lütfen bana da dua edin hamislerin duası kabul olurmus.olurmus.benimde bebeğim sımsıkı tutunur bana insallahhh ben de size yazarım hamileyim diye.
Canim benim insallah coook rahat gececek ve bebisin gelecek, dualarimiz seninleee..bu arada asiri su icme sonra mahvoluyor insan:oops:

Hanımlar sizi başından beri takip ediyorum ne güzel çoğunuz hamilesiniz
Allah hayirlisiyla kucaklariniza almayi da nasıp etsin ınsallahh. Umut oldunuz hepiniz bana çok mutlu ölüyorum değerleri sevinçleri görünce. Benimde yarın transferim olacak insallahhh Hayırlısıy la. Yeni güzel anneler ve anne adaylarım dualarım sizinle .lütfen bana da dua edin hamislerin duası kabul olurmus.olurmus.benimde bebeğim sımsıkı tutunur bana insallahhh ben de size yazarım hamileyim diye.
Hoşgeldin.Bol hamileli bir topik burası )) darısı başınıza...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 79
İnşallah Sağlıklı devam eder. benim eşimin sperm sayı ve hareketinde sıkıntı vardı. 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. 2. tüp bebeğim tuttu çok şükür. insan bazen ümitsizliğe kapılıyor ama içinizi ferah tutun en önemlisi olacağına inanın.
Kaç tane yumurta elde edilmişti? Ve kaçı döllenmişti? Hayırlı olsun.

Önceki tedavide dondurulmuş yok muydu? Bizde de sayı ve hareket sorunu var da o yüzden merak ettim canım.

önceki tedavim salgaraya geldi o zaamnda 10 yumurtam oluşmuştu 4. gün transferi yaptılar ve 2 tane kaldı diğerleri kalitesiz dediler.başka bir hastaneydi ve kısa protokol uygulamışlardı. 2. tedavimde uzun protokol uygulandı kaliteli olması için bir sürü ilaç kullandım.

Back
X