• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ayyy geleyim canikom sen iste yeter.
Ama cok simetrik calisiyorum haberin olsun. Hersey düz düz durcak dolapta cilmdirma sonra :-)

olur bende tikliyim :KK70::KK70: çok pis huyum var ya
Kızlar siz takıntılısiniz da esleriniz nasıl peki?? Ben istediğim kadar düzenleyim maksimum 3 4 gün gidiyo :( ilk baslarda cok kavga ettim eşşek başı mıyım ben anca topluyom arkani diye ama adam değişmedi:cry:

Kızlar siz takıntılısiniz da esleriniz nasıl peki?? Ben istediğim kadar düzenleyim maksimum 3 4 gün gidiyo :KK43: ilk baslarda cok kavga ettim eşşek başı mıyım ben anca topluyom arkani diye ama adam değişmedi:cry:

Aaa maksimum 3 4 mü? Bende maksimum 1 gün :KK70:
Esim calisiyor fazla beklentim yok ama sagolsun inan az öncede dedi beraber yapsaydik niye yanliz yaptin.
Sagolsun. Tabi benim gibi yapamiyor haliyle düzenli tutsa yeter benim icin :KK70:

Kızlar siz takıntılısiniz da esleriniz nasıl peki?? Ben istediğim kadar düzenleyim maksimum 3 4 gün gidiyo :KK43: ilk baslarda cok kavga ettim eşşek başı mıyım ben anca topluyom arkani diye ama adam değişmedi:cry:
eşler bizim gibi olmuyor ama benim eşim çok dağınık değil şükür idare ediyoruz işte:KK70:

Aaa maksimum 3 4 mü? Bende maksimum 1 gün :KK70:
Esim calisiyor fazla beklentim yok ama sagolsun yinede süpürme ve silme islerini o yapar ve hep der ben gelince beraber yapalim. Inan az öncede dedi beraber yapsaydik niye yanliz yaptin.
Sagolsun. Tabi benim gibi yapamiyor haliyle düzenli tutsa yeter benim icin :KK70:

eşler bizim gibi olmuyor ama benim eşim çok dağınık değil şükür idare ediyoruz işte:KK70:
:110: benimki ne yardim edeeeer ne de duzenli tutar.. Ben toplarim o dağıtır:KK12:

Back
X