• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar cok hizli ilerliyorsunuz takip edemiyorum dayanamadim ve doktora gittim muayene etti gorunmez hic bisey dedi daha cok erken dedi dedim illa kan testi yok dedi yapmam :KK43: ben dururmuyum acilden verdim 25 lira yaptirdim sonuc 35.10 pozitif cok sukur ama dusuk baya bugun transferden sonra 7.gunum insallah hayirlisiyla yukselir
Canım çok erken yapmışsın testinin değerin normal bence

Allahım sana şükürler olsun sokak ortasında Ağlıyorum pozitifffff
ÇokKKKkkkkk Sevindim mmm hayırlı olsun canım :anneadayı::anneadayı::anneadayı: inşallah sağlıcakla al kucağına
Biz nasıl bir topik olduk böyle allahım nazarlardan korusun :nazar::nazar::nazar::nazar: kadınlar kulübü böyle topik görmemiştir heralde

Merkez beni teste Sali'ya cagirmisti, seninki niye Persembe? Bu arada esim bana testi yasakladigi icin kan testini de soyleyemedim,hic bir seyden haberi yok, o gun ogrenecek durumu:KK60:simdi de sehir disinda uslu duruyosun di mi test falan yok cok kizarim yazmis, gelince soylemekten vazgectim:KK16:simdi oldu mu diye kendini yesin:KK17::KK70:[/QUOTE
Koptum gülmekten :KK70::KK70:

Merkez beni teste Sali'ya cagirmisti, seninki niye Persembe? Bu arada esim bana testi yasakladigi icin kan testini de soyleyemedim,hic bir seyden haberi yok, o gun ogrenecek durumu:KK60:simdi de sehir disinda uslu duruyosun di mi test falan yok cok kizarim yazmis, gelince soylemekten vazgectim:KK16:simdi oldu mu diye kendini yesin:KK17::KK70:
Hahaha :) bence gelince güzel bir sürprizle söyle. nasıl duruyorsun yaa :KK70: 5. gün teste nasıl cesaret ettin, negatif çıksa moralin bozulabilirdi. Maşallah ben edemem heralde.

Listemiziii yapalim hadi hatta bence kac yumurta toplandi, kacinci gun oldu transferlerimiz, kac embriyo transfer edildi, embriyo kalitesi nasildi, kacinci gunde yaptik test, hcglerimiz neydi falan biraz detay yazsak bundan sonraki arkadaslara da yardimci olur, ben tedavim ilk basladiginda hep bu bilgileri aradim..
Çok dogru bir yere parmak basmışsınız;)))

Back
X