• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

U umut46 gittim canım.baktı bi skinti yok dedi çok şükür. Lucrin verdi pazar onu vurcam.iki hafta sonra falan adet olursun dedi. Sonra da basliycaz ilaç tedavisine..tahminen adetin 19.günü falan gâliba..
Hadi hayırlısı canım sevindim senin adına. Bende de 2 gündür adet başladı gibi ancak aramadim hastaneyi çünkü rengi neredeyse siyah daha tam baslamadı azicik,senin opudan sonraki adetin rengi ve miktarı normal miydi?

Yok canım ben direk kan testi verdim özellikle evde teste çıkmayıp kanda çıkan çok hiç strese girmek istemedim bi de.yıllardır kaç tane.test yapıp negatif görünce cesaret edemedim

Testten sonra yaptım ama keyfine çok Ahdim vardi :)
Aynen canım ya o çift çizgiyi görmek rüya gibi. Ama ben önce yapmayı düşünüyorum ardından hemen hastaneye gideceğim. Kaldı 5 gün...

Sağol canm ilgilendiğin için:) biraz zorlandm bu defa transfer esnasında bana üşüme geldi titremekten vücudumu rahat bırakamadm..bundan dolayı doktorum biraz zorlandı ben de kendimi zorlayarak rahat bıraktm...3.gun embriyosu 8 hucreli olarak transfer gerçekleşti çookkk şukur...
Haydi hayırlısı olsun canım. Transfer ederken ekrandan gösterdiklerinde içim bi tuhaf olmuştu. Sanki kucağıma veriyorlar gibi hissettim nedense :KK48: Benim de kaldı 5 gün sonuca... :rolleyes:

Haydi hayırlısı olsun canım. Transfer ederken ekrandan gösterdiklerinde içim bi tuhaf olmuştu. Sanki kucağıma veriyorlar gibi hissettim nedense :KK48: Benim de kaldı 5 gün sonuca... :rolleyes:

Ayy ne güzel seninki çok az kalmış :) bana da embriyonun fotokopisini verdiler...eşine diyorum bebişin ilk resmini verdiler :) :) :) :) ;)

Nazom_k hadi güzel haberler ile gel

Günaydın kızlar benim miniğim her sabah beni karın ağrısıyla uyandırıyor günaydın anneciğim değip okşuyorum anında geçiyor sancım bu çok mucize birşey rabbim korusun :)
Aminnn cnm çok tşkkr ederrim şnşallah benim de bebişim senin gibi uyandırır;(

Günaydın canlar..
N nazom_k canım ben de kan verdiğimde 2 saatte çıkar dediler. 1 buçuk saat geçtiğinde sormaya gittik çıkmıştı

Back
X