• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Amin inşallah canım yaa..Bugün kesesi görünce olmayanlara çökmüş ettim. .Rabbim bu duyguyu annelik hasreti çeken herkese yaşatsın
MEVANURRRR hayırlı olsun canım darısı bize inş..kalp atışı için ne zamana çağırdılar? Nevin hanımda mı devam ediceksin?? ve muayene ücreti aldı tabiki..160 mı?..ay çok sordum galiba :)

Yok bende mide bulantısı olmasın istiyorum ters giden biley olmasın da G Germinal biz senle aynıyız :)
Evet canim ins yoktur dun keseyi de gordum hani :) Bence mide bulantisi bizde daha gec baslayacak yazariz buraya artik..ya bi de ayip olmazsa sana ve diger bayanlara sorayim esinizle yasak dimi biz yasakladik kalp atisini da duyana kadar korktuk çünkü :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
beni merak eden yok bakıyorum :110:
Hamileyiiimmmmmm :KK71::anneadayı::KK46: 180 çıktı değerim. Allahım hala inanamıyorum. Şükürler olsun.
Darısı bekleyen arkadaşlara. Sağlıkla devam eder inşallah.

canımmmm gözün aydın olsun.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

Evet canim ins yoktur dun keseyi de gordum hani :) Bence mide bulantisi bizde daha gec baslayacak yazariz buraya artik..ya bi de ayip olmazsa sana ve diger bayanlara sorayim esinizle yasak dimi biz yasakladik kalp atisini da duyana kadar korktuk çünkü :)

Canım aman olmasın mide bulantısı...eğer başlarsa haber verelim birbirimize :) benim eşim yanaşıyor ben kaçıyorum korkuyorum bişey olucak diye ben bir süre kapalıyım diyorum zaten canım istemiyor hiç :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
Hamileyiiimmmmmm :KK71::anneadayı::KK46: 180 çıktı değerim. Allahım hala inanamıyorum. Şükürler olsun.

Tebrikler canım, allah devamını getirsin, önce göbişin sonra da kucağın dolsun inşallah :) :nazar::nazar::nazar:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
Maşallah:KK24: tebrik ederim darısı başımıza:KK68: Allah tamamına erdirsin inşallah :KK68:

Kızlarrrrr bugün dayanamadım test yaptırdım sonuç 161 pozitif çıktı inanamıyorum hala:) heyecandan bayılacağım sandım :) çok uğurlu bir topic oldu burası hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kucağımıza alırız inşallah

Canım hayırlı olsun inşallah. Benimde dikkatimi çekti daha olumsuz sonuç görmedim . İnşallah bende İlk denememde olumlu sonuçları alırım :)

Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin.

Miniğim için yoğurt vakti :)

Merhaba canım, maşallah iyi bakıyorsun bebişine :nazar::nazar: Ben de yumurtalarıma iyi bakmaya çalışıyorum :) cumartesine kadar büyütmeye devam edicem, cmt kontrolüm var sanırım o gün çatlatma iğnemi yaparım ve bir aksilik çıkmazsa pazartesi opu olacak. Sen 3 ağustosta başlamışsın tedaviye ben 3 eylülde dilerim sonu seninki gibi olur bebeklerimizin arasında 1 ay olur :)

Kızlarrrrr bugün dayanamadım test yaptırdım sonuç 161 pozitif çıktı inanamıyorum hala:) heyecandan bayılacağım sandım :) çok uğurlu bir topic oldu burası hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kucağımıza alırız inşallah
tebrikler canım gözün aydın kaçıncı günün bugün bir de belirtin oldumu hiç

:nazar::nazar: Tebrik ederim :) Gerçekten de uğurlu, hepimize uğur getirsin....

Kızlar benim en büyük belirtim acıkmak oldu. 8. günün akşamı ve 9. gün 2 saatte bir acıkmaya başladım. Hala da öyleyim. Normalde çok iştahlı biri değilimdir. 2 lahmacunla doyarım mesela. tam dört lahmacun yedim ve aradan bir saat geçti yine acıktım hiçbir şey yememiş gibi. Hatta gece acıktım uyandım. Dedim ben yüksek ihtimal hamileyim. Ayrıca göğüsler çok fena. Kolumu kıpırdatsam ağrıyor. Böyle işte benim belirtiler... :KK45:

Merhaba canım, maşallah iyi bakıyorsun bebişine :nazar::nazar: Ben de yumurtalarıma iyi bakmaya çalışıyorum :) cumartesine kadar büyütmeye devam edicem, cmt kontrolüm var sanırım o gün çatlatma iğnemi yaparım ve bir aksilik çıkmazsa pazartesi opu olacak. Sen 3 ağustosta başlamışsın tedaviye ben 3 eylülde dilerim sonu seninki gibi olur bebeklerimizin arasında 1 ay olur :)

Bende sizi merak ediyordum gozukmuyorsunuz fazla 3 rakamının uğuruna inanırım :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız açıkçası Volkan hocam bu işin uzmanı benimde yarın yani cuma günü 16:55 de kese kontrolüm var senin için dua edicem inşallah yumurtaların beklenen büyüklüğe gelip bir sürü olurda toplanır ve 5.güne kadar gider.bebişime iyi bakıyorum ama pek iştahım yok aslında:)

Back
X