Canım ben bekarken adet düzensizliği için doktora gitmiştim , o da DİANE 35 verdi. Ben de 3-4 ay kadar kullandım. Bi sabah bi uyandım ki sol bacağım neredeyse 2 katına çıkmış ve morarmaya başlamış. Acil bi üniversite hastanesine gittik ki bu lanet ilaç yüzünden sol bacağımdaki ana damar tıkanmış. 10 gün hastanede yattıktan sonra bi nebze açıldı çok şukur. Ve artık o ilaç ve benzeri herhangi Bi ilaç kullanmam yasak. Kalp damar cerrahı da her gebeye pıhtı atma ihtimali var ; ama sana daha çok olduğundan bu iğneyi kullanman gerekir, dedi canım. Benim.hikayem kısaca böyle. Artık genç kız kadın kimin bu tarz ilaç kullandığını duysam AMAN diyorum, sakın.Heterezigot olduğu için ağır bir durum olmadığı toplumda çoğu kişide olduğunu söyledi ayrıca bu igneler uzun dönemde kemik erimesine yol açıyormuş, daha öncede başka doktor kullanmamam gerektiğini söyledi. Coraspirini kullanmıyorum daha önce kestik merkezden dediler burun kanaması ve kanama alanı oluşmuştu, şimdi kan sulandırıcı igneyi bile tam doz uygulamıyorum.
Senin bacaga atma nasıl oldu??
valla iyi yazmış kadın. yatak konusunda park yataktan falan bahsetmemiş. bugünLulinda ile bebek arabası bakaya gittik, park yataklara da baktım, benim bel fıtıgım bar, bebek 1 yaşına geldiğinde yerden onu indirip kaldıramam. farklı bir çözüm arayışına girdim.
Canım başın sağolsun Rabbim geride kalanlara sabır versin .ben de bu hafta sonu nasipse memlekete gidicem yaklaşık 8 saatlik ni yolculuk olucak üç doktora danıştım hepsi sorun yok 2 saatte bir 10 dk falan mola verip yürüyüş yaptığın süürece bi sorun yok gidebilirsin dediler zaten netten de bakmıştım 14 -24 hafta ideal yolculuk haftalarıymış hem sana da iyi gelir annenin yanında olmakHanımlar desteğiniz için teşekkür ederim. Doktorum seyahati yasaklamadı ama yanında biri olursa iyi olur dedi. Eşim hafta sonu götürecek annemle konuştum olur dedi mecburen.
Bugün ayrıntılı USG vardı. Herşey normal dedi. Oğlumun boyu 23 cm, kilosu 383 gr. Ağrılarım için magnezyum tozu verdi. Yüzünü yan profilden gördük ne yaptıysak dönmedi. Şeker yedim ama arkasını döndü inatçı çıktı kerata
Canm gözün aydın çok sevindim çok şükür geçti gittibiz geldik...cokkkk şükürrrr kistimiz kaybolmuşAnkaraya gitmenize gerek kalmadi dedi.cok sevindik. .oglusum 10 gün ondeymis masallah..530 gr olmus..28 nisana ayrintiliya gidicem...garip bi durum var ayrintili icretsizmis..siz o kadar paralardan bahsedince şaşırdım. .
ayrica kalsiyuma devam dedi..icemiyorum dedim hap yazin dedim yok illa onu ic dedi...eşime döndü her akşam kontrol et iciyomu diye dedi
agrilarim oluyo bazen dedim alt tarafta icmezsen ilaci olur tabi dedi..bide üstüne firca yedik..artik yavaş yavaş iceyim artik..
sagol cnm teskk edrim..şükür bunuda atlattikCanm gözün aydın çok sevindim çok şükür geçti gitti
Canım nasılsın?benimki PAİ1 homozigot seninki heterezigotun hangi türünden bi sürü pıhtılaşma geni varya mesala benimki PAİ1 ve 34. Haftaya kadar corasprin kullanıcam iğneyi de doğuma 1-2 GÜN KALA birakırız dedi bahçecideki doktorum senin nasıl geçiyo günlerin sen iyi korumuşsun bu arada kilonu nasıl bi beslenme programin var paylaşabilir misin?ssen doğum mu normal mi düşünüyosun bu konu hakkında doktorunla hiç konuştun mu?Canım bendede var ama iki gen değil tek gen, heterezigot benimki senin hangisi?? Burdaki doktorum ısrarla kan sulandırıcı igneyi bırakmamı soyluyor ama tedavi gordugum yer 35. Haftaya kadar dedi, burnumda kanlı sürekli neyapcagımı şaşırdım, hemeteloga gittim oda bana bıraktı kıymetli gebelik dedi kullansanda olur kullanmasanda olur dedi.
Benimki de homozigot canım 34. Haftaya kadar corasprin kullanıcam doğuma 1-2gün kala da 0.4lük clexan iğneyi kesicem seninki faktör5 mi pıhtılaşma derecen yani peki sen normal doğum yapabiliyo musun ben normal doğum istiyorum nasip tabi bi doktor yaptıramam diyo biri yaparsın diyo daha doğuma çok var ama ben de kendi psikolojimi ona göre hazırlarım diyorum öyle işte Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız artıkCanım pıhtılaşması olanlar iğneyi doğuma kadar kullanıyor, bilemedim neden doktorun öyle dedi. Benimki Heterozigot. Ben kullanıyorum , üstelik günde 1 tane de aspirin alıyorum.
Günaydın kizlaarr topikten ayrı kalmak ne zormuş :)
Harika bir 3 günlük seyahatten sonra yorgunumAma iyiyim çok şükür. Uçağa binmeden yanima rapor almistim. Ama Pegasus Ne gidiş ne dönüşte hiç sormadi. En guzel yani x-ray'den gecmemekti.
sevcanf , asmakilit , maşallah kızlar bebislere
talkative_844 canım gözlerin aydın kistin kaybolmasina çooook sevindim. Darısı bir daha ki kontrolde benim başıma inşallah amin.
S sevimli26 canim bayildim ya bebeğe ellerine sağlık. Cok guzel.
Bebeğinin hareketlerini hisseden arkadaşlarımın da gözleri aydın.
Diğer arkadaslarimada selam olsun.
hoşgeldin canım..
nereye gittiniz siz? biz de perşembe gidicez ama havaya bak
Hosbulduk operacim
Van'a gittik. Ctesi sabah indik ilk önce Gevasa gittik Van golu manzarali guzel bir Van kahvaltisi yaptik :) sonra vapurla Akdamar adasına Akdamar klisesini gezdik harikaydı badem ve kayisi çiçekleri açmıştı ve mis gibi kokuyorlardi. Nisan ayında ziyaret edilebilecek nefis bir yer. Döndük sonra araba kiralamistik. mutlaka gerekli. Muzeye gittik ama depremden sonra kapatilmis bahcesini gezebildik. otele yerlestik ogunde İç İşleri Bakani kaldığımız oteldeydi güvenlik hat safhadaydi ve fena bir trafik vardı. İstanbulu yaşadım resmen. Pazar günü Van kalesine gittik turizim şenliği vardi şansımıza tam zamanında gitmiştik. Daha sonra Kedi evini gezdik. Hava muhtesemdi. Ptesi sehir merkezini gezdik. Gece 12de evdeydik.
Mutlaka nisan ayında gidilmeli buraya.
İyi yolculuklar canım sanada uçakla yolculuk yapacaksanız hiç korkma riskli bir durum olmadığı için gayet rahat oluyorsun. Bak mesela minik bebeğim tekme atiyor teyzesi. :) akdamardan resim paylasiyorum
maşallah epey dolaşmışsınız.. hava güzelse tarihi yerleri gezmek keyifli oluyor.
biz arabayla gideceğiz, 2 saatte bir durup azcık yürürüm artık zaten 4-5 sürecek bir yol. yine de doktora mail attım.
bu arada şimdi bir arkadasın hamile oldugu haberini aldım, kesinlikle cocuk düşünmüyordu, 1 kere kaçak olmuş onda da hamile kalmış. hala garip geliyor bana böyle hamile kalanlar. herkes ugrasıp yapıyor sanıyorum. cumartesi gnü de yogada bir kızla konusuyordum, ben hiç anestezi almadım hayatımda dedi, ben de opu anestesisiz mi oldu dedim, halbuki kız normal gebe kalmış. ben bu forumda takıla takıla kadınlar nasıl hamile kalıyordu onu da unuttum
ne güzel yerler gezmişsin,değişiklik iyi gelmiştir.bende eşimde 23 nisanda çalışıyoruz bu yüzden tatil planı yapamıyoruzHosbulduk operacim
Van'a gittik. Ctesi sabah indik ilk önce Gevasa gittik Van golu manzarali guzel bir Van kahvaltisi yaptik :) sonra vapurla Akdamar adasına Akdamar klisesini gezdik harikaydı badem ve kayisi çiçekleri açmıştı ve mis gibi kokuyorlardi. Nisan ayında ziyaret edilebilecek nefis bir yer. Döndük sonra araba kiralamistik. mutlaka gerekli. Muzeye gittik ama depremden sonra kapatilmis bahcesini gezebildik. otele yerlestik ogunde İç İşleri Bakani kaldığımız oteldeydi güvenlik hat safhadaydi ve fena bir trafik vardı. İstanbulu yaşadım resmen. Pazar günü Van kalesine gittik turizim şenliği vardi şansımıza tam zamanında gitmiştik. Daha sonra Kedi evini gezdik. Hava muhtesemdi. Ptesi sehir merkezini gezdik. Gece 12de evdeydik.
İyi yolculuklar canım sanada uçakla yolculuk yapacaksanız hiç korkma riskli bir durum olmadığı için gayet rahat oluyorsun. Bak mesela minik bebeğim tekme atiyor teyzesi. :) akdamardan resim paylasiyorum
Opera cnm sen çok yaşa emi hiç gülesim yoktu msjnın sonunu okrken nasıl kahkaha atım sormamaşallah epey dolaşmışsınız.. hava güzelse tarihi yerleri gezmek keyifli oluyor.
biz arabayla gideceğiz, 2 saatte bir durup azcık yürürüm artık zaten 4-5 sürecek bir yol. yine de doktora mail attım.
bu arada şimdi bir arkadasın hamile oldugu haberini aldım, kesinlikle cocuk düşünmüyordu, 1 kere kaçak olmuş onda da hamile kalmış. hala garip geliyor bana böyle hamile kalanlar. herkes ugrasıp yapıyor sanıyorum. cumartesi gnü de yogada bir kızla konusuyordum, ben hiç anestezi almadım hayatımda dedi, ben de opu anestesisiz mi oldu dedim, halbuki kız normal gebe kalmış. ben bu forumda takıla takıla kadınlar nasıl hamile kalıyordu onu da unuttum
Canım ben bekarken adet düzensizliği için doktora gitmiştim , o da DİANE 35 verdi. Ben de 3-4 ay kadar kullandım. Bi sabah bi uyandım ki sol bacağım neredeyse 2 katına çıkmış ve morarmaya başlamış. Acil bi üniversite hastanesine gittik ki bu lanet ilaç yüzünden sol bacağımdaki ana damar tıkanmış. 10 gün hastanede yattıktan sonra bi nebze açıldı çok şukur. Ve artık o ilaç ve benzeri herhangi Bi ilaç kullanmam yasak. Kalp damar cerrahı da her gebeye pıhtı atma ihtimali var ; ama sana daha çok olduğundan bu iğneyi kullanman gerekir, dedi canım. Benim.hikayem kısaca böyle. Artık genç kız kadın kimin bu tarz ilaç kullandığını duysam AMAN diyorum, sakın.
Canım nasılsın?benimki PAİ1 homozigot seninki heterezigotun hangi türünden bi sürü pıhtılaşma geni varya mesala benimki PAİ1 ve 34. Haftaya kadar corasprin kullanıcam iğneyi de doğuma 1-2 GÜN KALA birakırız dedi bahçecideki doktorum senin nasıl geçiyo günlerin sen iyi korumuşsun bu arada kilonu nasıl bi beslenme programin var paylaşabilir misin?ssen doğum mu normal mi düşünüyosun bu konu hakkında doktorunla hiç konuştun mu?
maşallah epey dolaşmışsınız.. hava güzelse tarihi yerleri gezmek keyifli oluyor.
Hosbulduk operacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?