teşekkürler canım RÜZGARA tavşan yada ayıcık yapalımAy super super super olmuş.. ben de isterim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım RÜZGARA tavşan yada ayıcık yapalımAy super super super olmuş.. ben de isterim![]()
Kızlar herkese iyi geceler... iyi haberlerle dönen bütün kardeşlerimin mutluluğunu paylaşıyorum hepiniz adına çok sevindim bir süredir giremedigim için toplu cevap vermek istedimasmakilit bebisin kocaman olmuş masllah @talkative_844 hersey yolundaymis çok şükür
@lostlife canm basın sağolsun çok üzüldümRabbim yardımcınız olsun Ailene sabırlar dilerim.
Bu arada kızlar beşik konusu konusulmus bu konuyu bende bu aralar çok takiyorum kafama ilk başta puset beşik almayi çok istiyordum sonra düşündüm dolap ta almam gerek ama bebegimjn odası da yok seneye yaza oda yaptırmak istiyorum ama yeni doğduğunda yanımda yatmali bebek odası alsam fiyat gene nerdeyse aynı ya geliyor park beşik te ne bilim pek isinamadim sonuç bebek odasına karar verdim söyle uygun halli bişey alcam bi kere alırım diyorum sonra odasını yapinca da kullanır kullanılmayan parçaları da kaldırırim dedim ama nasıl fikir sizce? Ay karar veremiyorum hala![]()
teşekkürler canım seninki daha güzel herkesde senin yaptığını yapamaz sanada kolay gelsinyaaa cok güzel olmuş... ellerine sağlık..
ben de yazdığım tezimi mi ithaf etsem acaba?valla tez bitsin youtube falan adayacagım kendimi bu işe
![]()
canım başın sağolsun allah sabırlar versin kendini çok üzme bebeğini düşün rabbim ona sağlık sıhhat uzun ömürler versinHanımlar bugün babannemin vefat ettiğini öğrendim. Babam denizci ve şuan yurtdışında 10 günden önce gelemiyor. Kardeşim Ağrıda asker annem tek kaldı. Eşimin işleri var beni götüremeyecek otobüsle 6 saatlik yolum var. Yarın doktora gidip onay alınca yola çıkıcam eşim yollamak istemiyor annem hala yola çıkmadınmı diye soruyor valla beynim yandı uçak saatleri de uymuyo doktoruma da ulaşamadım. Yarın akşama orda olurum doktora gitsem cenazeye yetişemicem annem bozuluyor, gitmesem yola hemen çıksam eşim göndermeye razı değil ne yapacağını şaşırdım.
bence de canım bebek odası mantıklı yaa. ben de vericem siparişini bu haftasonu. bizden fazla eşyası oluyo bebeğin. havlusu küveti kıyafetleri kozmetiği derken dolaba da ihtiyacın var şifonyere de. şifonyerlerin üzeri alt değiştirme ünitesi olarak da kullanılıyor. rahat ederim diye düşünüyorum. benim düşündüğüm büyüyen karyola. sallanıyor da aslında düşündüğüm model ama yine de üç beş ay yanımızda yatacak muhtemelen. onun için de ananesi sağolsun ahşap sallanan küçük bir beşik alacak. bir de yatağa entegre beşikler var onları da düşündüm ama el kadar bebekle de çok yanyana güvenemedim ne biliyim elim kolum çarpar diye.
gözün aydın canım oğluna da kırkbinkere maşallahbiz geldik...cokkkk şükürrrr kistimiz kaybolmuşAnkaraya gitmenize gerek kalmadi dedi.cok sevindik. .oglusum 10 gün ondeymis masallah..530 gr olmus..28 nisana ayrintiliya gidicem...garip bi durum var ayrintili icretsizmis..siz o kadar paralardan bahsedince şaşırdım. .
ayrica kalsiyuma devam dedi..icemiyorum dedim hap yazin dedim yok illa onu ic dedi...eşime döndü her akşam kontrol et iciyomu diye dedi
agrilarim oluyo bazen dedim alt tarafta icmezsen ilaci olur tabi dedi..bide üstüne firca yedik..artik yavaş yavaş iceyim artik..
Kızlar bu siteye bir bakın http://www.sihokaya.com/Bebek,LA_20...=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=1
Beleş bunlar ayol.. hayretler icindeyim.. sennjic siparis verdin mi bunlardan?? Bu arada Rüzgar'a fil örücem ben inşallah becerebilirsem..Kızlar bu siteye bir bakın http://www.sihokaya.com/Bebek,LA_20...=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=1
Beleş bunlar ayol.. hayretler icindeyim.. sennjic siparis verdin mi bunlardan?? Bu arada Rüzgar'a fil örücem ben inşallah becerebilirsem..
Aaa evet o da guzel fikir.. filleri nette gordum cok.hosuma gitti..bence de bedava..
fil öreceğine aslan örsene, ne de olsa aslan erkeki olacak :)
ben de onlara baktim.. pek hoş yaniii.. bi deneyelim olmazsa..sipariş vemedim 2015 tüp bebek annelerine bakarken gördüm ayuzlu vermiş linki bende inceledim çok çok ucuz inanamadım deneme amaçlı bir iki şey sipariş vericem tek bebek kıyafetleri değil bayan pijamaları ve iç çamaşırlarıda çok ucuz bazı markaları biliyorum da sipariş verince görücez
nerden alıyorsun foto ve fiyat bilgisini paylaşır mısın bizimle?
günaydın kızlar,
dünkü 100 lük şeker yüklemem yüksek çıktı, doktorum gebelik şekeri tanısı koydu endokrin uzmanına yönlendirdi diyet yapmam gerekiyormuş,
ama ben sonuçlardan hiç bişey anlamadım yani mantığıma yatmadı açıkcası,
tok gittim 104 çıktı sonucum, 50 gr şeker yüklememde sonra 1.saatin sonunda 172 çıktı, yüksek dedi,
dün aç gittim 88 çıktı, 100 lük şeker yüklememde sonra
1.saat 199
2.saat 188
3.saat 143
yani açlık tokluk kan şekerim normal ama şeker yükleyince yüksek çıkıyo, ama sonra azalıyor, doktora sordum normal değil , normalde insülinin şekeri dengelemesi lazım dedi , bana mantıklı gelmedi, 100 gram şeker içtikten sonra yüksek çıkması normal geliyor bana,
bir de aranızda diyet uygulamasına geçenler var mı, merak ediyorum neyi yemeliyim neyi yememeliyim,