2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

bence de canım bebek odası mantıklı yaa. ben de vericem siparişini bu haftasonu. bizden fazla eşyası oluyo bebeğin. havlusu küveti kıyafetleri kozmetiği derken dolaba da ihtiyacın var şifonyere de. şifonyerlerin üzeri alt değiştirme ünitesi olarak da kullanılıyor. rahat ederim diye düşünüyorum. benim düşündüğüm büyüyen karyola. sallanıyor da aslında düşündüğüm model ama yine de üç beş ay yanımızda yatacak muhtemelen. onun için de ananesi sağolsun ahşap sallanan küçük bir beşik alacak. bir de yatağa entegre beşikler var onları da düşündüm ama el kadar bebekle de çok yanyana güvenemedim ne biliyim elim kolum çarpar diye.

yaaa cok güzel olmuş... ellerine sağlık..
ben de yazdığım tezimi mi ithaf etsem acaba?valla tez bitsin youtube falan adayacagım kendimi bu işe
teşekkürler canım seninki daha güzel herkesde senin yaptığını yapamaz sanada kolay gelsin

canım başın sağolsun allah sabırlar versin kendini çok üzme bebeğini düşün rabbim ona sağlık sıhhat uzun ömürler versin

nerden alıyorsun foto ve fiyat bilgisini paylaşır mısın bizimle?

gözün aydın canım oğluna da kırkbinkere maşallah

sipariş vemedim 2015 tüp bebek annelerine bakarken gördüm ayuzlu vermiş linki bende inceledim çok çok ucuz inanamadım deneme amaçlı bir iki şey sipariş vericem tek bebek kıyafetleri değil bayan pijamaları ve iç çamaşırlarıda çok ucuz bazı markaları biliyorum da sipariş verince görücez

ben de onlara baktim.. pek hoş yaniii.. bi deneyelim olmazsa..

nerden alıyorsun foto ve fiyat bilgisini paylaşır mısın bizimle?

cnm newjoy mobilyadan zuzo modeli. 3700 gibi bi rakama geliyo sanırım herşey dahil. avizesi perdesine kadar falan. 3 kapılı gardrop , büyüyen karyola, şifnyer, raf...vs. ama nakit için pazarlık hakkım baki tabi:)

günaydın kızlar,
dünkü 100 lük şeker yüklemem yüksek çıktı, doktorum gebelik şekeri tanısı koydu endokrin uzmanına yönlendirdi diyet yapmam gerekiyormuş,
ama ben sonuçlardan hiç bişey anlamadım yani mantığıma yatmadı açıkcası,
tok gittim 104 çıktı sonucum, 50 gr şeker yüklememde sonra 1.saatin sonunda 172 çıktı, yüksek dedi,
dün aç gittim 88 çıktı, 100 lük şeker yüklememde sonra
1.saat 199
2.saat 188
3.saat 143
yani açlık tokluk kan şekerim normal ama şeker yükleyince yüksek çıkıyo, ama sonra azalıyor, doktora sordum normal değil , normalde insülinin şekeri dengelemesi lazım dedi , bana mantıklı gelmedi, 100 gram şeker içtikten sonra yüksek çıkması normal geliyor bana,
bir de aranızda diyet uygulamasına geçenler var mı, merak ediyorum neyi yemeliyim neyi yememeliyim,

canım zaten insülin şekerin yükselmesini engellemeye yarıyor. yeteri kadar salgılanmıyorsa sekerin yükseliyor. diyabet hastaları o yüzden insülin iğnesi vuruluyor. demek ki senin vücudun şeker aldıgında insülinle dengeleyemiyor, sekeri cıkaracaksın hayatından, daha da düşmüyorsa yani vücudunun ürettiği insülin yeterli gelmiyorsa dısarıdan insülin takviyesi alacaksın.
bu örnekleri görünce seker yüklemesinin faydalı olduguna kanaat getirdim, yoksa bir cogumuz bu konudan bihaber tatlıları dondurmaları götürüp sonra da fenalık gecirecektik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…