2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

cnm aslında kadın doğumdan çok endokrinoloji daha doğru bilgi verebilir sana. bence de bi uzmana göster sonuçlarını. bak ben de merak ettim şimdi. benm de açlık şekerim 101 çıkmıştı ki tüp bebekten falan önce ona bile doktorum yüksek demişti. hamilelerde daha düşük olmasını bekleriz demişti.

bende su an seker yuklemesindeyim ictim koca bi bardak bol sekerli limonata gibiydi ama beklemekten cok uykum geldi gözümü kapasam uyuyabilirim aslinda cikacak büyük ihtimal ilk gebeligimdede vardi zaten ama bakalim yarim saat sonra bi kan vercem sonra 1 saat sonra bi daha daha 11.30a kadar burdayim uyumazsam bakalim

benim de haftaya perşembe var yükleme.. 11.30a kadar sadece yeme içme yok mu? ay ben bayılırım oralarda.. sabah gözümü açar açmaz yiyorum ben, eşim hazırlar kahvaltıyı haftaiçi, daha biz gözüm kapalıyken başlarım yemeye. nasıl o kadar ac beklicem yaaa

günaydın fıstıklar..
sevcanf iyi haberlerini bekliyoruz cnm..

kızlar bu arada english home bebek ürünlerinde 27 nisana kadar indirim varmış haberiniz olsun. nevresim havlu falan...

Bakin ayse oner kitabinda bebek yatagiyla ilgili ne onermis..Eki Görüntüle 1504136

Canim ben de aldim bu kitabı sayfa 112deyim ve gayet güzel bilgiler var. Tavsiye ederim herkese. Nefes egzersizlerini denemek gerekiyor ama birsey olur diye de korkmuyor değilim mesela örnek verirken sakin ikinmayin diyor ya yanlışlıkla o anda bir anki refleksle

cnm bütün egzersizleri test edildi onaylandı merak etme acıbadem ücretsiz yoganın yanında emirgan do-um'da hamile yoga ve pilates derslerine başladım bu arada. haftada 3e çıkarmak istiyorum. reşitpaşada yerleri. 5 ders 180, 10 ders 320 tl. tavsiye ederim. dün hoca dışında iki kişiydik özel ders gibiydi valla :)

sabah erkenden gelmek gerek iste su an artik absim.donmeye midem bulanmaya basladi son 45 dk insallah

bende haftaya perşembe gidicem şeker yüklemesi için ama bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyodum.Benimde kalkınca uzun süre bişey yemeyince mideme bişeyler oluyo.baya bir sürüyomuş.işten de izin almış olcam acaba düşündüm cumartesi mi gitsem

evet doktorun söylediği de oydu,
açlık tokluk kan şekerim normal çıkıyo, demekki şeker yüklemesi yapmayıp hergün açlık tokluk kan şekerime baksaydım yanılacaktım, ki ben tatlı yiyen bi insan değilim, demekki öyle ben dikkat ediyimde şeker yüklemesi yaptırmayayımla olmayacaktı bu iş

öyle yapıcam zaten , bim araştırma yapayımda uzmanına gidicem mecbur diyet uygulamasına geçeceğiz

kızlar ilk 50 lik yükleme sorun değil o rahat geçiyo,
aç tok farketmiyo dediler bana onda ve ben tok gittim, şekerli suyu içince bir saat bekledim sonra kan verip çıktım,
ama o yüksek çıkarsa ikinci 100 lük yükleme çok fenaa, çok sıkıldım uygum geldi açlıktan tansiyonum düştü vs vs
aç gidiyorsun ona ve 3 saat birşey yemiyorsun, 12,30 a kadar açtım düşünün

bana dr direk 75 lik yükleme yapti ac geldik sabah 9.15 da ilk kanimi aldilar bi bardak sekerli limonatada sonra 10.15 da ilk kani aldilar simdi 11.15 son alcaklar cikicam artik her zamam.kizimi gormek icin kosa kosa geldigim yerden artik bitsin ve arkama bakmadan kacayim istiyorum son 10 dak gecmedi allahim ya

Bende internetten yoga indirdim canim hala basliycam. Benim tek yaptığım yürüyüş. Egzersizleri de ihmal etmemek lazım zira doğum da faydası çok olacak.

Günaydın kızlar, 2 gündür takip edemedim. Geriden okumaya başlayayım:)

O işe yarın girişiyoruz. Watson Dan fotodaki boyayı aldım. Eşim boyayacak bakalım:)

Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına canım. Ben de suda eriyen calsiyum vemagnezyum alıyorum ama çoğu zaman unutuyorum. Biri çok tatlı biri tatsız. Napalım artık idare edeceğiz. Millet hamilelikte ilaç almaz. Ben hayatımda bu kadar ila aldığım bir dönem bilmiyorum:)

Oh sefanız olsun ne güzel gezmişsiniz. Çok gitmek istediğim yerlerden biridir Van. Eşimin yarın da tatil olduğu dün belli oldu. Önceden olsaydı biz de bir Van yapardık valla. Şimdi kaldık Istanbul da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…