2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar selam takiptesiniz :) bunu ben yaptım, battaniye olacak olmadı kırlent olur, ilk tığ denemem:)

Herkes atlattı sanırım detaylıyı, bizim 5 Mayıs'da görüş günümüz:)

Sevgiler selamlar:)
Super olmus. Sekerim bu gaz da bana yeter.. yarin ip almaya gider ben

şimdiiii...ilk paylaştığın besikleri tavsiye etmem..Çünkü bebisler zaten bol bol yataklarinda uyuyacaklar...zaten uyumalari için her zaman kendi yataklarina götür. .orayı benimsesinler..ki koşullanma olsun yataga yatinca uyuyacagini bilsinler..

uyaninca tekrar cocuklar kapali bi beşiğe koyma..Çünkü etrafi tanimaya calisacaklar..ilk zaman bakinmasada sonradan her yeri izlicek..seni takip etcek seslere doncek.seni is yaparken izlicek. .o yüzden ana kucağı biraz daha eğimli ve cevreyi izleyebilecegi şekilde. .oglumu pusetinde büyüttüm diyebilirim..hic kucağa almazdim. .icinden tosun paşa beni izlerdi..gidisinida cikarirdi oylece yemek yapmami izlerdi..az mizirdanirsa iki laf atardim güler di..kuşum benim bebekliginide ozlemedim degil hani...
annem kızardı çocuğun sırtı duzlescek die..ama cok sorunsuz ve annesine yük olmayan bir bebeklik gecirdi.ne salladim ne kucakta gezdirdim..sadece kararli oldum hep..
anliyacagin ben ana kucağı alicam..ama taktir senin..

Ben de park yataktan vazgececek gibiyim. 4-5 yasina kadar idare edecek bir karyola alayim diyorum ki okula basladiginda yeni takimlara geceriz.. Hepsiburada da cok ucuzundan tutun da cok pahalisina kadar yatak var.. cok para veremem gerci, park yatak butcem kadar.. bi de yanina sifonyer.. oglan bebesine dolaba pek gerek yok diye düşünüyorum. Oyle asilacak elbisesi falan olmayacagindan.. oda da kucuk zaten. ben de buyuyen yatakta yattim hep ilkokul bitene kadar nerdeyse.. oyle iste.. Antep tabiriyle; eyi olur zaar..

Kızlar hayırlı sabahlar hayırlı kandiller bugün ellerinizi semaya kaldırıp Rabbimizden ne istediyseniz kabul olsun inşallah amin. Rabbim bize hayırlı evlatlar, hayirli doğumlar nasip eylesin. Bir avazda kurtulalim inşallah. Evimizden bereket, saadet, huzur eksik olmasın. Regaip Kandilimiz mübarek olsun.
Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm çocuklarin kutlu olsun.

Eklentiler

• 2015-04-23-07-53-03-1656321412.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 103
Evet dedigin mantikli aslinda sepetlerde de okadar hevesim vardi ki ama ama hem o hem anakucagi almam yani galiba ana kucagi en iyisi sagol canim...

Kizlar yaa gece ve busabah neyediysem hepsi çıktı. Çok korktum ya bir sorun yoktur değil mi?

Kizlar yaa gece ve busabah neyediysem hepsi çıktı. Çok korktum ya bir sorun yoktur değil mi?
Canım dün gece yediğin birşey mi dokundu acaba? Mideni falan bozmuş olabilir belki.Banada arada çıkarma oluyo mide bulantısıyla birlikte.
Tekrardan hafif birşeyler yemeye çalış bakalım tekrar bir sıkıntı olucak mı

Sağol canim cevabin için. Doktorum ishal var mı dedi yok dedim tekrar ederse haberleselim dedi. Şurup söyledi mideni rahatlatir yemekten sonra iki kaşık iç dedi. Birşeyde yiyesim kalmadi bir kase yogurt ve salatalık yiyebildim
Ilaclarimi içmeye başladım inşallah minik bebeğim iyidir. Sağol canım benim

sekerde sonuclarim geldi 1. saat sadece bira yuksekmis dr yemeklerden 1 saat sonra bi sekerini olc dedi tansiyon ve tokluk kan sekerini bakalim onlari not alacam sonra kismetse diyetle insallah insüline gerek yok dedi cok şükür demir ilacina baslatti sabah ac karnına

Bu mübarek gecede rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin insalah, bebek hasreti cekenlere tez zamanda nasip etsin bu duyguyu... Yasamayan bilemez, bizler cok iyi biliyoruz nasil zor oldugunu herkese tattirsin bu duyguyu insalah... Kandiliniz mübarek olsun

Kızlar selam takiptesiniz :) bunu ben yaptım, battaniye olacak olmadı kırlent olur, ilk tığ denemem:)

Herkes atlattı sanırım detaylıyı, bizim 5 Mayıs'da görüş günümüz:)

Sevgiler selamlar:)
Cok guzel olmus, ellerine saglik. Benim sabrim yok buyuk parcalarda. Anca bere, oyuncak:)

@luninda döktürmüşsün yine.. ben de yapmak istiyorum ama tembelim iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…