2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

[TABLE='' class: grid, width: 500'']

[TD]
" " Hamilemiz " " [/TD]

[TD]
Cinsiyetler
[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD] Beklenen Tarih [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]

[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] esilaecrin [/TD]
[TD][/TD][TD]Kiz[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] sevcanf [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Esila[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] Lulinda [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD] gyilmaz1982 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] S sevimli26 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] gypsy84 [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] gulsennnn [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]Furkan Melik [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@quzu [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek-?[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]22.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] O opuntia [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]Kız-Erkek [/TD]

[TD]Eylül-Mert[/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]Erkek [/TD]

[TD]- [/TD]
[TD]29.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@lostlife [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@gulsah84 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek-Kız [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[TR][/TR]
[TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@marpesa [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] papatyam83 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Ummandabirkatre [/TD]
[TD]Erkek-İkizi ?[/TD]

[TD]-[/TD]
[TD]01.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Ummandabirkatre [/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD][TD][/TD]
[TD]Asel-Eymen [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] opera [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]12.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]Yiğit Mert [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]Kız[/TD]

[TD]Cemre[/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Esma [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@fulya01 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]İlteber [/TD]
[TD]01.10.2015[/TD]

[/TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD] Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]

[/TR]
[/QUOTE][/TR][/TR][/TABLE]

Son düzenleme:
hersey okdr sinirmi boxuyor ki kizlar buaralar birz fazla asabiyim neden ya dunumu de iki gun once ogluna yuksek sesle adiyla seslenmemi bni ewden kowmaktan beter etti diye kocama sikayette bulunan gorumcem mahvetti. sen haklisin umursama desede esim bn sinirlerim bozulup agladikca o da gerildi ve onada hakwer oda hamile ki 4. gebeligi we zaten rutin olarak iki uc yilda bi gebe kalir. abartisz tum gun agladim agladikca esimle tartistik. sana haksz demiyrm ama empati kur onunlada ws dedikce daha ck cildirdim aksaminda da kapiyi carpip arkdsmin mackadaki nikahina gittim. esim hala tripli bnmle konusmuyor. aglamk istemiyrm daga fazla ama kndime engel olamiyorum ya

"He kovmaktan beter ettim, oh cok da guzel ettim.." de birak onlar düşünsün.. Akilli olup milletin kahrini çekeceğime deli olurum millet benim kahrimi ceksin.. ben artik boyle.yapiyorum.. esime he he deyip geçiyorum sonra bildigimi okuyorum.. dik kafalisin diyor bana.. he diyom dikkafaliyim.. pia ispiyoncu gorumce icin ne canini sıkıyorsun.. hadi hadi.. kocaaamaaaan öptüm seni..

Ben resitpasadayim nerede tam olarak yeri?

cnmm Borsadan aşağıya Reşitpaşaya inerken bir meydan var. Altı nokta körler derneğini falan geçince. Meydanda mezarlıkla köşedeki balıkçı arasındaki sokaktan sola dönüyorsun, ilerde solda. hatta yanında 3moms diye bir bebek mağazası var. Mütevazi bir giriş katı apartman dairesi. dersler sanırım maksimum 3-4 kşi oluyor.

Bende bugün yaptirdim seker yüklemesi aclik kan şekerim 81 cikti 50 gr ilk yüklemeden sonra 137 cikti banada diyet yap sinirdasin dedi makarna pilav yeme çok fazla meyve tüketme ve tatil şeyler yeme dedi ama ben yiyorum valla
benim 172 mi ne çıkmıştı sen yine iyisin, bende diyete başlayacağım ama nette araştırdım makarna pilav beyaz ekmek patatesi kesiyorsun, meyve tabiki yiyeceksin ama ara öğünlerde yiyebilirsin ve sadece birer tane abartmadan, karpuz ve muz çok şekerli onları yarım yazmışlar falan filan, sen böyle dikkat edersen yırtarsın ama bakalım benim diyetim nasıl olcak

asmakilit e katılıyorum cnm. devir bizim devrimiz bırak onlar bizim kahrımızı çeksin. kafana takmaya değmez. ben de hamilelik için o kadar çok beklemişim ki şimdi en ufak şikayetten bile korkuyorum. şükrediyorum sürekli. Aş bile ermiyorum ya nerdeyse:) ama bu kıymetli hamileliğin bana öğrettiği en önemli şey insanlara hayır demeyi öğrenmem oldu. Önce kendimi ve bebeğimi düşünüyorum artık. İnsanlar ne der diye düşünmüyorum. Sen de öyle yap boşver..

kızlar bu arada dün mobilya siparişini verdim artık erken merken Allahtan hayırlısı. Zaten kapora verip bağladık, istediğimizde getirin dedik. Onlara kalsa 2 haftada teslim ederiz dediler. 3 kapılı gardrop, şifonyer ve büyüyen karyola yanında perdesi ve avizesiyle. Bekle bekle bitmiyor işler. Odasının duvar boyasını da aldık sıpanın Artık evde işlerimiz kaldı. Onları da yavaş yavaş hallederiz artık. 8., 9. ayda temmuz sıcağında dışarılarda dolaşabileceğimi hiç sanmıyorum. Sanırım yatak odama koyacağım ahşap beşikten de vazgeçtim. Zaten yatak odamla bebişin odasının arası 5 adım. karyolası da sallanıyor. İlk günden itibaren odasında yatırmayı denerim, gerekirse ben bi hafta on gün yanında kalırım dedim. 3-4 ay için 600 tl vermek istemedim. sonra da kalacak boşuna nereye koyacağımı şaşırcam.

Park yataklara ebebek mağazasında bir daha baktım ama içindeki sünger yatakları ve naylon kumaşı gerçekten yenidoğan için hiç içime sinmedi. biz pamuklara sarıp sarmalamayı düşünürken...

Hayırlısı artık umarım doğru kararlardır...

Ya su gebelik diyabeti diyet listesini yine yukleyemedim. Isteyene mail atabilirim.. ben harfiyen uyuyorum, bi de sekernolcum cihazi aldim. Ara ara kontrol ediyorum. Simdiye kadar tokluk 120 nin uzerine cikmadi çok sukur.

Ya su gebelik diyabeti diyet listesini yine yukleyemedim. Isteyene mail atabilirim.. ben harfiyen uyuyorum, bi de sekernolcum cihazi aldim. Ara ara kontrol ediyorum. Simdiye kadar tokluk 120 nin uzerine cikmadi çok sukur.
cnm açlık ve tokluk kaçın altında olması lazımmış. benim doktor daha şeker yüklemesinden falan bahsetmedi hiç. bi sonraki randevu da 25+2 de

sagol cnm dun tatıl gunumuzu rezıl ettı pıslık kadın bıde ustune kocamla hala kotuyuz . bnde opuyrm senı ve gobısten ruzgarı :)

sen en iyisi yaz şekerim çok uzun değilse :) ihtiyacımız var :)

Gucci sen tetanoz aşısı oldun mu şart mı bazı doktorlar önermiyor

Ummandabirkatre yanil miyorsam sen öğretmen din..24. haftada nöbetten çıkma konusunda idareyle görüştunmu..benim Mayıs in ilk haftası doluyo..mayisa yazmayin diycem ama internette 28.hafta diyende olmus..simdi ters bisey demesinler..sen ne yapicaksin

aaa meslektasimmmm :) bn idareye hamileyim diyince idare bnden nobeti aldi hmn sagolsun mudurumuz bu konuda ck anlayisli .

kızlar merhaba;
pazartesi günü çok ağrım oldu nst ye aldılar ve kasılma çıktı çok korktuk..daha sonra takibe alındı ve ağrılar hafifleyince eve geldim ve hafifledi geçti..artık işe gitmiyorum raporluyum.. dikkat edin kendinize özellikle çoğul gebe arkdaşlarım her an herşey olabiliyor dikkatli olun..

çarşamba şeker yüklemesi yaptırdım..
açlık :80
1 saat sonra 102
2 saat sonra 59
çıktı sonucu benim gibi olan var mı ?
ben bebeklerime oda siparişi verdim büyüyen karyola 1 er tane ve 4 kapılı dolap..

ilk 6 ay hatta 1 yaşına kadar yatmaları içinde park yatağa benzer petite diye geçen modeller var onlardan aldım..hem az yer kaplıyor her yere taşıyabiliyorsnuz..kumaşı da güzel joker den aldım size fotoğrafını yolluyorum inceleyin isterseniz..

Eklentiler

• petite yatak.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 92
Gucci sen tetanoz aşısı oldun mu şart mı bazı doktorlar önermiyor
oldum tabi, niye önermiyolarki herkes oluyo bunu, neticede sezeryan olucaz yada normal doğum yapıcaz hastane ortamında metal aletlerden falan mikrop kapmamak için yapıyorlar, 2.dozu da oldum ben geçen hafta,
daha sonra doğumdan 3 -5 ay sonra gidicem o zaman da olursam 5 yıl koruyormuş. ol bence her doktoru dinleme,

geçmiş olsun cnm, benim doktorum ara ara kasılmalar olabilir ama sıklaşırsa düzenli olursa geliyorsun dedi, takip etmelisin dedi, hafif regl sancısına benziyor ve karnım sertleşiyor 30 saniyede geçiyo, belli bi düzeni yok günde 7-8 kere oluyor en fazla bunlar önemsiz kasılmalar demişti bana,
şeker yüklemende gayet iyi çıkmış bence , benimkiler çok çok yüksek çıktı,
50 lilik yüklemede tokluk 104 şekerden sonra 172
100 lük yüklemede açlık 88 şekerden sonra
1.saat 199
2.saat 186
3.saat 143
diyet önerdi yarın doktora gideceğim, malesef.

Canım ben özel okuldayım özel durumumdan dolayı tutmuyorum zaten en basından beri sorunluydu kanama vb..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…