• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Oncelikle hayırlı olsun arkadaşım Rabbim tamamına erdirsin. Tüp Bebek hazırlık öncesi ilaçları pek hatırlamıyorum. Ama şimdiki ilaçlarimiz ki bunları doktorumuz öneriyor; demir, coraspin,,magnezyum, omega. Yaş 32 olmak üzere. Embriyolara genetik testi herhalde yapılmıştır sonuçta devlet Hastanesi'nde yaptım ama illa sağlıklı olanlar seçiliyor. İkili üçlü testim çok şükür iyi çıktı. Dna yaptırmadim. Kanda şeker yukleme testini 24 ve 28.haftalarda yapılıyor diye biliyorum. Jel hic kullanmadim.Rabbim muradına nail eylesin inşallah.
Cnmmm tesekkurler cvp icin Allah tamamina erdirsin bebisine kavustursun

Aramıza hoşgeldin öncelikle. Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. Öncelikle artık hamilesin. Tüp bebek aşamasında kullandığımız ilaçların artık önemi yok. O ilaçlar embriyoların sağlıklı olup olmamasını etkilemiyor. 12. haftadan sonra normal hamilelerden farkımız yok. Kendi açımdan ben 38 yaşındayım. İlk denemede hamileyim. O sebeple genetik analizi yapılarak transfer olmadı.Zaten 2 embriyom vardı. Dondurulmuş tedavisi sonunda transfer oldum. Bir tanesine anne olacağım inşallah:) 2li, 3 lü testleri yaptırmadım. 12.haftada kandan Harmony testi yaptırdım. 22 haftada da detaylı ultrason yaptırdım. Bir sorun yok şükürler olsun. Pazartesi günü de şeker yüklemesi yaptıracağım.

Canım ben Afp yaptırmadığım için bilgim yok. Yanlış birşey söylemek istemem. İstersen doktoruna mail ya da mesaj at kafana çok takıldıysa. Ama internet bilgilerine de çok güvenme bence.
Teskkurler cvp icin mutlu hamilelik dilerim yavruna mutlulukla kavusmaniz dilegimle srvgiler

G gelartikannecim tatlim mom degerini biliyorum bi tek.. 2.5 in altindaysa sıkıntı yok diye.. Afp nasil yorumlanir bilemiyorum.. benim afp 73.1 miş.. mom 2.12.. risk 1/357. bi degerler n isine yarar mi bilmem..

minim minim canim hayirli olsun.. ben dondurulmusla yapmadığım icin, ilaclarini pek bilmiyorum. 2li testim temiz, 4lu testim noral tup defekti acisindan riskli cikti.. ultrason temiz oldugundan sallamadik. Aşiri detayli ultrasona girmedim malesef, doktorum ben bakiyom yeter dedi.. iyi dedik.. onun disinda rahat ol.. cok stres yapip bebişi uzme.. her sey olacagina varir.. birak kendini akintiya biraz.. pozitif dusun bol bol.. ruhun vitaminidir bunlar.. Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin..

kizlar Afp istedi yeni basladigimiz dr 16+5 teykn werdm kan 45.3 cikti sonuca simdi netten baktimda gordum yaninda (mom) fln yazmiyor ya bu deger cok yuksek degilmi elim ayagim titriyo suan asmakilit asmakilit Lulinda Lulinda
Canim sakin ol benim ilki 77 cikti 2. 88 cikti ilkini özelde yapridim mom 2,81 di 2,5 ustu riskliydi bisey olmaz ama biz yinede 20. Haftayi beklemeden 18. Haftada detayliyi yaptiralim dedi, yaptirdim 2.kez detayli 18 ve 22 haftalarda Dr % 80 bir organ sakatligi yok gibi gözüküyor dogduktan sonra cilt, barsak ve yemek borusu hast. Olabilir yada hic olmaz dedi, seninki benimkinin yarisi korkma hicbisey olmaz insallah

Canim sakin ol benim ilki 77 cikti 2. 88 cikti ilkini özelde yapridim mom 2,81 di 2,5 ustu riskliydi bisey olmaz ama biz yinede 20. Haftayi beklemeden 18. Haftada detayliyi yaptiralim dedi, yaptirdim 2.kez detayli 18 ve 22 haftalarda Dr % 80 bir organ sakatligi yok gibi gözüküyor dogduktan sonra cilt, barsak ve yemek borusu hast. Olabilir yada hic olmaz dedi, seninki benimkinin yarisi korkma hicbisey olmaz insallah
cnm Allahim herbirimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah. yrn dr u arayacagim icime birz su serptin Allah razi olsun

cnm Allahim herbirimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insallah. yrn dr u arayacagim icime birz su serptin Allah razi olsun

Canim Günaydın
Benim Afp sonuç 23, 9 mom 0, 67
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Öyledir inşallah. Muck

Merak ettigim sorularim var acaba yardim edermisiniz ben tedavimi baska sehirde lldum suan baska oldeyim merkezi arayinca dogru duzgun olgilenmiyorlar drumda o merkezden aytilmis dosyani hormeden cvp vrremem diyor ortada kaldim rwsmen :KK43: sorularim soyle yani drlara sorulmasi gereken bosi sormiycam sad3ce yasadiklarinozdan bilgi istiycem oncelkkle sizlerin tup bebis tedavilerinizde hangi ilaclari ne dozda kullandiniz veEMBIRYOLARINIZA GENETIK TEST YAPILDIMI YAŞINIZ KAÇ ....Clexane kullaniyirum sizdende kullanan varsa dogumdan sonrada kullanzcakmiyiz acaba dogumdan kac gun once kesicez ..... 2 li test 3 test yaptiranlar sonuclariniz nasil cikti ..... anne kanjnda dna baktiran varmi icinizde sonuclariniz nasil.... cok oldu ama yardim ederseniz cok sevinirim sevgilerrrr
Hayırlı olsun hamileliğin inşallah bir daha sıkıntı yaşamazsın . Benim 3. Gün embriyosuydu , ilk denememdi 24 haftalık hamileyim . Ben de 13. Haftada plasenta Kısmen önde olduğu için epey şiddetli bir kanama yaşadım ve 1,5 ay yattım kalkmadan . Bebiş Büyüdükçe plasenta yukarı çıktı şu an bi sorun yok , belki senin de yukarı çıkar . Ben Progestan kullanmıştım 2 hafta önce bıraktım kullanmayı . 2 li ve 4 lü test yaptırdım düşük risk çıktı , bi sorun yok dendi .

Iyi masalah ya tatile falan gidebiliyosunz helal yani biz disari cikmaya korkuyorz korkmasamda iki magaza dolassam halim kalmiyo bu sene tatil yok bize bebisler gelene kadar

Iyi masalah ya tatile falan gidebiliyosunz helal yani biz disari cikmaya korkuyorz korkmasamda iki magaza dolassam halim kalmiyo bu sene tatil yok bize bebisler gelene kadar

Ikiz olunca zor oluyordur tabi ama tekil gebelikte ilk uc aydan bile daha enerjik hiseetigimiz donemmis 2. Trimester.
ben de hic rahatsizlanmadim sukur. Bol yuruyus yapma ve ogle uykusu sansim oldu.

Selam kizlar,
biz eve donduk nihayet. Tatildeyken de takip ettim yazilanlari....
Haber vereyim dedim :KK36:

Hoşgeldin operacim perşembe haricinde hava gayet güzeldi umarım istediğin gibi geçmiştir. Böyle kısa kaçamaklar çok iyi geliyor. Bizim de tekrar bir seyahtimiz olacak ama bu sefer ki farklı. Hem kayinpederi ziyaret edeceğiz hasta çünkü belki son görüşüm olacak Allah gecinden versin mecburen gitmemiz gerekiyor.
Birde kaynim askere gidiyor ugurluyacagiz. Toplam 5 gün. Tabi 9 mayısta kontrole gidince doktoruma tekrar danisacagim. Yokluğun hissediliyor. Valla bugün aklimdan geçtin. :KK15:

Ikiz olunca zor oluyordur tabi ama tekil gebelikte ilk uc aydan bile daha enerjik hiseetigimiz donemmis 2. Trimester.
ben de hic rahatsizlanmadim sukur. Bol yuruyus yapma ve ogle uykusu sansim oldu.
Ohh ne guzel tadini cikarn ozaman siz tekizler ;)

Hoşgeldin operacim perşembe haricinde hava gayet güzeldi umarım istediğin gibi geçmiştir. Böyle kısa kaçamaklar çok iyi geliyor. Bizim de tekrar bir seyahtimiz olacak ama bu sefer ki farklı. Hem kayinpederi ziyaret edeceğiz hasta çünkü belki son görüşüm olacak Allah gecinden versin mecburen gitmemiz gerekiyor.
Birde kaynim askere gidiyor ugurluyacagiz. Toplam 5 gün. Tabi 9 mayısta kontrole gidince doktoruma tekrar danisacagim. Yokluğun hissediliyor. Valla bugün aklimdan geçtin. :KK15:

Tesekkur ederim :KK37:
Ben de 27 mayisa kadar tezimi teslim edip bir haftaligina izmire gitmek istiyorum, esim gelmez ona ben rahat rahat arkadaslarimla ablamla hasret gideririm.
bu tatilde babet bile giyemedim, hava serindi hep usumemek icin kalin giyindik.
yollar perisan etti ama bizi, giderken sinirda sistem arizasi varmis 3 saat bekledik, donerken de TEMde karayollari calismasi yolumuzu 2 saat uzatti :(

Merhaba güzel annişler..21 haftaya göre bebeğim 401 grm mış... sizinkiler kaçtı merak ettim.. doktorumuz iyi dedi ama normal mi kilosu pek de iştahım da yok.. bebişim erkek bu arada cinsiyetimizi de öğrendik..:cool:

Merhaba güzel anne adayları,5 gun önce doktor kontrolum vardi,plasentanin kısmen rahim ağzini kapattigini ögrendim,böyle bir durum yasatan var mi,düzelir mi peki,cok korkuyorum

Merhaba güzel annişler..21 haftaya göre bebeğim 401 grm mış... sizinkiler kaçtı merak ettim.. doktorumuz iyi dedi ama normal mi kilosu pek de iştahım da yok.. bebişim erkek bu arada cinsiyetimizi de öğrendik..:cool:
Benim 21+6da biri 460 biri 521 grdi.. Yani iyi bence kilosu doktornda iyi demis masalah

Merhaba güzel anne adayları,5 gun önce doktor kontrolum vardi,plasentanin kısmen rahim ağzini kapattigini ögrendim,böyle bir durum yasatan var mi,düzelir mi peki,cok korkuyorum
Bende en son muayenemde 24+5 te plesentamin anterior yani rahmin on duvarında olduğunu ve alt segmente uzandigini öğrendim :( Dr dikkat etmem gerektiğini, ani hareketler yapmamami, özellikle karnimi biyerlere carpmamami soyledi. Bunlari soylemek icin erken ama ani kanamalarim olabileceginide soyledi. Sezeryan yaparsak tam bebegin cikacagi yerde bebek dedi :(

Bende en son muayenemde 24+5 te plesentamin anterior yani rahmin on duvarında olduğunu ve alt segmente uzandigini öğrendim :KK43: Dr dikkat etmem gerektiğini, ani hareketler yapmamami, özellikle karnimi biyerlere carpmamami soyledi. Bunlari soylemek icin erken ama ani kanamalarim olabileceginide soyledi. Sezeryan yaparsak tam bebegin cikacagi yerde bebek dedi :KK43:
Allah yardimcimiz olsun,plasenta neden böyle yerleşir ki,erken dogum sebebi var mi acaba

Selam kızlar inşallah sorunsuz mutlu günler geçiriyorsunuzdur. Ben geçen hafta cenazeye gidemedim üzüntüden ağrılarım olmuştu ama doktorum seyahat etmeme izin verdi. Eşim bu hafta sonu götürecekti güya işim çok dedi vazgeçti. Salı gününe biletimi aldım. 6 -7 saat sürecek inşallah bi sıkıntı çıkmaz. Gitmeden bir haftalık yemek yapıp bırakıcakmışım bizimkinin beni gönderme şartı bu :D Şimdilik iyiyim çarşamba günü tetanoz aşısı yaptırdım 2 gün kolum ağrıdı doktorum 2. Dozu da onaylarsa 1 ay sonra bi daha yapılacakmış. Benden şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın.

Back
X