Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seker yuklemesi sonucum geldi. Oncesi aclik 79, sonrasi 144. Sinir 130 muydu?
sınır 140 ama seninki cok da yüksek degilSeker yuklemesi sonucum geldi. Oncesi aclik 79, sonrasi 144. Sinir 130 muydu?
sınır 140 ama seninki cok da yüksek degil
50 gr şeker yüklemesinde 140'ın altında olmalıymış, şimdi baktım internetten.
seninki yüksek ama sınıra yakın.
bu aradagulsennnn ne yaptı, onu da merak ediyorum..
50 gr şeker yüklemesinde 140'ın altında olmalıymış, şimdi baktım internetten.
seninki yüksek ama sınıra yakın.
bu aradagulsennnn ne yaptı, onu da merak ediyorum..
Operacim geldim yemek yedim biyerde öyle yazayım dedim. Doktor haftasina göre biraz suyu az dedi ama öyle telaş edilecek bir durum değilmiş. Zkamilde afi 5,6 çıkıyor. 5 ve altında olursa tehlikeli oluyormus. Benim özel doktorum olctu 7 çıktı. Bol su iç dedi ve omegayi kullanmaya devam et dedi. Okadar korktum ki anlatamam. 24+0 650gram 32cm boyu
Bu su durumu 24 saatte bir değişir dedi. 15gun sonra tekrar kontrole gideceğim.
Teşekkür ederim hepinize canım arkadaslarim
Operacim geldim yemek yedim biyerde öyle yazayım dedim. Doktor haftasina göre biraz suyu az dedi ama öyle telaş edilecek bir durum değilmiş. Zkamilde afi 5,6 çıkıyor. 5 ve altında olursa tehlikeli oluyormus. Benim özel doktorum olctu 7 çıktı. Bol su iç dedi ve omegayi kullanmaya devam et dedi. Okadar korktum ki anlatamam. 24+0 650gram 32cm boyu
hadi geçmiş olsun canım... her gün ayrı heyecan ayrı stres valla. bu veletler doğduktan sonra da bizi çok uğraştıracaklar belli.![]()
vallahi ben de cok korktum.. hep elimiz yüreğimizde..
doğsalar da rahatlasak demeyecegim, doğuranların da ayrı dertleri oluyor :)
Gözün aydın canım şükür korkulacak birşey yokmuş.Bende ne kadar zorlasamda çok su içemiyorum ya normalde de içemezdim.İçmek lazımOperacim geldim yemek yedim biyerde öyle yazayım dedim. Doktor haftasina göre biraz suyu az dedi ama öyle telaş edilecek bir durum değilmiş. Zkamilde afi 5,6 çıkıyor. 5 ve altında olursa tehlikeli oluyormus. Benim özel doktorum olctu 7 çıktı. Bol su iç dedi ve omegayi kullanmaya devam et dedi. Okadar korktum ki anlatamam. 24+0 650gram 32cm boyu
Canm üzme kendini ne olur inşAllah bişi çıkmax Allah'ın izniyle benimd3 6 cmlkik miyomum var çok agrılarm oluyo nete giremiyorum bu aralarKızlar zkamile kontrole geldim bebeğimin suyu azmis peritonolojiye yönlendirdi ya çok korkuyorumkist kayboldu ama bu çıktı çok üzülüyorum lütfen bilen bir şey yazsın
Hadi gÖzümüz aydın çok şükürOperacim geldim yemek yedim biyerde öyle yazayım dedim. Doktor haftasina göre biraz suyu az dedi ama öyle telaş edilecek bir durum değilmiş. Zkamilde afi 5,6 çıkıyor. 5 ve altında olursa tehlikeli oluyormus. Benim özel doktorum olctu 7 çıktı. Bol su iç dedi ve omegayi kullanmaya devam et dedi. Okadar korktum ki anlatamam. 24+0 650gram 32cm boyu
Hadi gozunaydin canim allah bidaha korkutmasin dik et yinedeOperacim geldim yemek yedim biyerde öyle yazayım dedim. Doktor haftasina göre biraz suyu az dedi ama öyle telaş edilecek bir durum değilmiş. Zkamilde afi 5,6 çıkıyor. 5 ve altında olursa tehlikeli oluyormus. Benim özel doktorum olctu 7 çıktı. Bol su iç dedi ve omegayi kullanmaya devam et dedi. Okadar korktum ki anlatamam. 24+0 650gram 32cm boyu
Gözün aydın canım şükür korkulacak birşey yokmuş.Bende ne kadar zorlasamda çok su içemiyorum ya normalde de içemezdim.İçmek lazım![]()
Canm üzme kendini ne olur inşAllah bişi çıkmax Allah'ın izniyle benimd3 6 cmlkik miyomum var çok agrılarm oluyo nete giremiyorum bu aralar
Hadi gozunaydin canim allah bidaha korkutmasin dik et yinede