2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Tunaydın kızlar,
Dün gece 3 kez kalktım ve sabah kalktığımda da kullandığım ped pembe bir sıvıyla kaplıydı. Bir akıntı da hissetmiyorum ama. Neler oluyor? Ağrım sızım yok. Bebek hareketli. Saat 14.00 e randevu aldım. Inşallah hersey yolundadır.

durabildikleri kadar dursunlar insallah cnm

insallah cnm tahris falan olmus olabilirmi acaba belki ondan gelmistir

geçmiş olsun inşallah önemli bisey değildir..ped kullanmasan daha iyi aslinda..bende sık sık çamaşır degistiriorum.enfeksiyon falan mi oldu acaba..haber beklioruz

Günaydın tüm kardeşlerime
Biz gece eve geldik. Kaynimi askere uğurlandık. Kayinpederim hastaydi ziyaret ettik. 12 gibi evdeydik. Dun Sunexpress' te Ilk defa uçağa binmeden kapida kaç aylık hamile olduğumu sordu gorevli 26hafta dedim not aldı bir köşeye ve geçiş yaptım :) nihayet hamileliğim anlaşılıyor. Sabahta ikinci doz tetenoz aşımı oldum kan verdim hemogram ve biyokimya için. Bebegimin minik kalp atislarini dinlettirdiler. Sonra Polikliniğe gittim tam idrar tahlili yaptirdim. 12:30da idrar sonucumu alip sağlık ocağına götürüp eve geçeceğim. İnanın çok yorgunum. Sağ ve sol ayak bileklerim hafif şişmiş. 3.trimesterdeyiz artik olacak tabi.
Yakinmalarimiz yavaş yavaş baslar.
Öpüyorum hepinizi muucckkk

Lulinda onemli bir sey değildir umarim.. ben de her gun camasir degistiriyorum.. surekli bi islaklik var. Normal dedi doktorum.. seninki de oyledir.. habersiz birakma bizi..

Lulindacim çok geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur. Gönlünü ferah tut. Akintilar normal ama doktora gitmen çok iyi olur minik bebeğini görmüş olursun. Bizi habersiz bırakma.

Lulinda internetten baktım ama ya ilk haftalarda oluyor ya da sonlara doğru nişan dedikleri kıvamlı akıntı pembe oluyor
ben de merak ettim. habersiz bırakma

önemli birşey değildir inşallah,iyi haberlerini bekliyoruz

benim hamileik takvimime bakar mısınız? boyu 23 cm diyor, aşağıda 35,6 cm diyor
dün sevcanf nin bebişi takvimle birebir uyumlu cıkmış muayenede, benimki kaç cm acep?

Ciddi bisey yoktur insalah..

Çok güzeller , güle güle kullan :) ben de bu ay sonu başlıycam alışverişe. Markası ne ?

Inşallah canım ... Habersiz bırakma bizi , birşey çıkacağını sanmıyorum ama tabi kontrolde fayda var.

Lulinda nasıl oldu acaba.
Kızlar sabah bi sancıyla uyandım. Kasıklarım taş gibiydi bacaklarım topuklarıma kadar uyuştu. Soğuk terlemeye başladım yarım saat sürdü. Şimdi iyiyim bebeğin hareketlerini hissettim. Ama 2-3 haftadır kasık kemiklerim ağrıyo. Haftaya doktor kontrolüm var. Bakalım doktor ne diyecek.

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin dr dan allaha emanet olun bebeğin ve sen

Kızlar dün annem yeğenim ve yengen vardı bana doğum sonrası gelen misafirler için birşeyler yaptılar ben hiç bir iş yapmadım sadece yanlarında gezindim sabaha kadar popomun ve sağ bacak arasındaki kemik sanki kırılmış gibi ağrıdı korktum bayağı gün geçtikçe ağrılar çoğalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…