Illa bi korkutucaklar neyse gecmis olsun diyelim gecsin insalah tekrarlamaz gecici bi sey gibi gozukuyo ama dik etmek lazim tabiki..
Lulindacim çok geçmiş olsun. Senin pipiliye söyle şımarıklik yapmasın yedirtmesin orasını burasını :)
Afi degerin (su oranı oluyor) normal dedi ya kaç yazıyor sende canim.
Kızlar sizde bakar mısınız? Bende 7 çıkıyor normalin biraz altında 15gunde bir kontrole gidiyorum ama artmiyor
geçmiş olsun canım sevindim,inşallah haftaya kontrolde de bir sorun çıkmaz.bu ara biraz daha fazla dinlen çok yorma o halde kendini
Lulinda geçmiş olsun hepimizi korkuttu senin ufaklık, ikinizinde iyi olmasına sevindim.
Çok sevindim cnm. Bu yumurcaklar anne babayı korkutmayı pek seviyolar. doğuma kadar heyecan, sonrası ayrı heyecan.. Sürekli aksiyon
Nst candır:) Benden dün idrar testi istedi doktor. Bugün çıkacak bakalım sonuç. Geçmiş olsun sana da. Insan korkuyor valla.evet, kocayla dövüşüp, samcimin tuttugu, 3 dakika arayla gelmeye baslayinca soluğu acilde aldigim, nst den bi cacik anlamadığım doğrudur..
Sancim var ama alet yok diyo.. ne yani ben yalan mi söylüyorum.. Neyse nst de milli oldun biz de.. oğlum oglunu kiskandiLulinda
Hadi gozunaydin gecmis olsun masalah tosoncugaaaBiz geldik... Sıkıntı yok cok şükür.. Bi nst daha cekildi temiz.. idrar, kan tahlilleri temiz.. oglumun yuzunu gorduk.. sirf dudak ve çene.. tombulum 1500 gr olmuş.. Cok diye endişeleniyor doktor.. tosun olcak.. 30. Haftada tekrar bakalim dedi.. 26 mayisa gun verdi.. icimi rahatladi cok sukur.. iyi ki de antibiyotik almamisim :)
Maşallah Rüzgar a.Biz geldik... Sıkıntı yok cok şükür.. Bi nst daha cekildi temiz.. idrar, kan tahlilleri temiz.. oglumun yuzunu gorduk.. sirf dudak ve çene.. tombulum 1500 gr olmuş.. Cok diye endişeleniyor doktor.. tosun olcak.. 30. Haftada tekrar bakalim dedi.. 26 mayisa gun verdi.. icimi rahatladi cok sukur.. iyi ki de antibiyotik almamisim :)
Biz geldik... Sıkıntı yok cok şükür.. Bi nst daha cekildi temiz.. idrar, kan tahlilleri temiz.. oglumun yuzunu gorduk.. sirf dudak ve çene.. tombulum 1500 gr olmuş.. Cok diye endişeleniyor doktor.. tosun olcak.. 30. Haftada tekrar bakalim dedi.. 26 mayisa gun verdi.. icimi rahatladi cok sukur.. iyi ki de antibiyotik almamisim :)
ilk dozu yaptırman gerek bu hafta sanırım, ben 20.haftada yaptırmıştım, 1 ay sonra ikinciyi yaptırdım,ARKADAŞLAR BENIM DOKTORUM TETANOZ AŞISINI YAPTIRMANA GEREK YOK DEDI ZATEN STREIL ORTAMDA DOGUM YAPACAKSIN DEDI İSTERSEN YAPTIR DEDİ AMA BEN NOLUR NOLMAZ YAPTIRMAK İSTIYOM KAÇINCI HAFTADA YAPTIILIYO BI SURESİ VAR MI ACABA..
ilk dozu yaptırman gerek bu hafta sanırım, ben 20.haftada yaptırmıştım, 1 ay sonra ikinciyi yaptırdım,
Bu aralar yaptırman lazım. 2. Doz 30 gün sonraARKADAŞLAR BENIM DOKTORUM TETANOZ AŞISINI YAPTIRMANA GEREK YOK DEDI ZATEN STREIL ORTAMDA DOGUM YAPACAKSIN DEDI İSTERSEN YAPTIR DEDİ AMA BEN NOLUR NOLMAZ YAPTIRMAK İSTIYOM KAÇINCI HAFTADA YAPTIILIYO BI SURESİ VAR MI ACABA..
Geçmiş olsun ... Maşallah hem de :) inşallah bi daha korkutmaz ..Biz geldik... Sıkıntı yok cok şükür.. Bi nst daha cekildi temiz.. idrar, kan tahlilleri temiz.. oglumun yuzunu gorduk.. sirf dudak ve çene.. tombulum 1500 gr olmuş.. Cok diye endişeleniyor doktor.. tosun olcak.. 30. Haftada tekrar bakalim dedi.. 26 mayisa gun verdi.. icimi rahatladi cok sukur.. iyi ki de antibiyotik almamisim :)
kizlarrr bn hareketlerini hissetmiyrm daha minik minik kipirtilr oluo sadece bna pzrtsi tetanoz icin gun vermislerdi saglik ocagindan bn yaptrmasammiki tetanozu yaM mhtpfth bende 21. Haftada yaptırmıştım. Hemşire bebeğin hareketini hissettiğin zaman yapalım demişti. Doktorum tetenoz aşısı yaptırmayı benim isteğime bıraktı çok gerekli değil dedi. 2. doz bu ayın 22sinde yapılacak. Yalnız benim şişlik kızarıklık olmadı ama 3 gün kolum ağrıdı.
asmakilit maşallah seninkini neyle besledin söylede bende yapayım. Benimki buradaki takvime göre geriden geliyo boyu ve kilosu doktorum bebeğin herşeyi normal ve sağlıklı sen zaten kısa boylusun ne bekliyodun ki senden basketçi gibi bişey çıkmaz dedi şakayla karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?