• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın ay aynen sacma sapan ama o kadar gercek ruyalar görüyorumki bu aralar uyaninca kendime gelemiyorum bir süre gece kalktim korkudan evin bütün isiklarini yaktim gezdim gece gece evin icinde sonrada isigi acik birakip uyumusum gece lambasi bile krsmiyo artik beni

Biri bana şunun cevabını verebilir mi? 7 yaşında bir oğlum var ve şuan ikizlere gebeyim.toplam 3 çocuğum olacak ama 2. Ve 3.yü tek doğumda dünyaya getireceğim.bu durumda bana ne kadar ödeme yspılcak? Gerçekten bilen cvp versin Allah rızası için!
Enguzel bilgiyi SGK'nin Alo 170 hattindan alabilirsiniz.
Benim bildiğim çoğul gebelik olsa dahi farkli odeme yapilmamakta yanliz bir dogum yardimi odenmekte oldugu.

günaydınnnnn
İkiz bekleyenler arada ultrason görüntülerinizi paylaşsanıza, merak ediyorum. Artık büyüdüler, birbirlerinin içine geçmiyorlar mı? :KK4:

Erkek bebek bekleyenler, sünneti hemen yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Kızlar herkese merhaba sonunda kizimla geri dönebildik araniza Babamız pek izin vermiyor telefon internet vs... zararlı hersey yasak bize psikolojimin bozuldugunu dusunyormus neyseki hersey yolunda ve artık o kadar karışmayacak ;) kizimla biz çok iyiyiz cok şükür ama sizleri kardeslerimizi gerçekten özledik Teyzos lari :) biz gitgide büyüyoruz ve hazırlıklara çoktan başladık öncelikle tabi ki kıyafet islerini hallettik sayılır... Haziran ortasına kadar da geri kalan eşyalarımizi almayi planlıyoruz oda takımı vs...

Herkesi çok öpüyoruz kiscemle mucx

Lulinda Lulinda benim ailede sunnet dugunu gelenegi var.. eşim tarafında yok.. yine de doğumdan sonra mumkun olan en kisa zamanda sunneti yaptirmayi düşünüyorum. Düğünü sonra yapariz artik.. hatta gecenlerde dogar dogmaz yapildigini duydum bi yerlerden ama arastirmadim.. o da cok erken gibi geldi yani.
esilaecrin esilaecrin cok sukur kavustuk tatlim.. cok merak ettim seni.. maşallah iyiyseniz mesele yok.. hos geldin..

Erkek bebek bekleyenler, sünneti hemen yaptırmayı düşünüyor musunuz?
ben dogar dogmaz yaptirmayi düşünüyorum .oglumda çok pişman oldum..acı eşiği yüksek oluyomus hissetmiyomus diolar..bide gobegi düşene kadar pansuman yapilio..onu pansumanlarken pipiiyide arada cikartiomussun..hemende iyilesiomus..hastanenin urologuyla gorusucem bi kere..

Merhaba kizlar bende istanbula gelmistim hamile bi arkadasimla havuzlu hana gittik sabahtan bata sicakti erken gittik erken hallettik.pijama takimi aldim sabahlikli gecelik aldim emzirme sutyeni atleti ve kulot aldim.bikac parcada bebise aldim biseyler.gezsek daha gezerdik ama kalabaliklasmaya basladi yorulduk
canım güle güle kullan. pjama takımını ne kadara aldın canım: bi de fotosunu atabilir misin?

Lulinda Lulinda benim ailede sunnet dugunu gelenegi var.. eşim tarafında yok.. yine de doğumdan sonra mumkun olan en kisa zamanda sunneti yaptirmayi düşünüyorum. Düğünü sonra yapariz artik.. hatta gecenlerde dogar dogmaz yapildigini duydum bi yerlerden ama arastirmadim.. o da cok erken gibi geldi yani.
esilaecrin esilaecrin cok sukur kavustuk tatlim.. cok merak ettim seni.. maşallah iyiyseniz mesele yok.. hos geldin..
Hosbulduk canm benm merak edilmek düşünülmek güzel şey vala bende sizleri çok merak ettim inş hersey yolundadir ;)

ohh hoşgeldin tatlım biz daha bi corap bile almadik kizima babasi isteniyor hala bu adam delirtti beni :KK3:
Hoş bulduk tatlım ;) vala biz de esimle erken doğum korkusu ile aldık sağolsun kocis ne dediysem yaptı o benden hevesli vala hahaha :) beşik mobilya odası da önümüz aya inş.

günaydın ve iyi haftalar kızlar... esilaecrin esilaecrin seni görmek çok güzel cnm. merak ettik seni. İyi olduğunuza sevindim. Lulinda Lulinda ben de doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyorum. çabucak iyileşiyormuş hem de anesteziye gerek kalmıyormuş sanırım ilk 3 ay içinde miydi neydi. yaptırıp da pişman olanı duymadım.

ben de havuzlu han furyasına kaptırıp cumartesi sabahı kendimi eminönünde buldum :) büssürü de şey aldım. hem kendime hem bebişe. gerçekten çok güzel ve çok uygun şeyler var. özellikle alt katta sebi diye bir mağaza ki sanırım alt iki katın neredeyse tamamı aynı adamlara ait, chicconun bölge distribütörüymüş. chicconun yenidoğan için 6lı hastane çıkış seti var mağaza fiyatı 100 tl. %100 organik, bambu liflerinden ve pamuktan üretilmiş, 60 tl ye aldım. aynı ürününün battaniyesini falan da aldım. bambuyu özellikle tavsiye ediyorum, ben evde nevresim falan da kullanıyorum bambudan çok memnunum. paylaşmak istedim.

bir de kızlar bebek çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı kullanmayı düşünüyorsunuz? dalinden ve sabun tozlarından çok memnun kalınmadığını duydum. sabun tam olarak temizlenmeyip giysi üzerinde kalabiliyormuş. moms green diye organik bir marka var ama hakkında fazla yorum bulamadım. emin olamadım.

günaydın kızlar,
havuzlu hana çok hevesim vardı benim ama malesef cesaretim yok, yürüyemem o kadar diye gitmeye de korkuyorum,
bebek kıyafetlerini bu hafta yıkayıp hafta sonuna da ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum,
dalinin sıvı deterjanını duydum iyi diye, bebekler için, toz almayı zaten düşünmüyordum, o yüzden dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısını aldım, bebek şampuanını da dalinden almayı düşünüyorum ben. hastane çıkışlarını henüz almadım ben ama bi mağazaya baktım 5 li setler 25 30 tl, 10 parça olandan almayacağım.
butik bebeden çocuk bezi battaniye ağız mendili siparişi verdim ama henüz gelmedi,
en geç haziranın ilk haftası benim hazır olmam lazım, yani 30.haftada, izne çıkınca annemde kalmayı düşünüyorum çünkü artık ağırlaştım, yemek yapıyorum bi tek gerçi ama o da zor oluyor artık ayaklarımın şişliğinden,
sıcaklar gelince bi de daha da zorlaşıyor herşey,
bendeki gelişmeler bu kadar :)

Back
X