Bilen bi Allahın kulu da yokCogul gebelikteki proseduru bende merak ediyorum bende ikiz bebek bekliyorum bilmiyorm yani tam;olarak
Enguzel bilgiyi SGK'nin Alo 170 hattindan alabilirsiniz.Biri bana şunun cevabını verebilir mi? 7 yaşında bir oğlum var ve şuan ikizlere gebeyim.toplam 3 çocuğum olacak ama 2. Ve 3.yü tek doğumda dünyaya getireceğim.bu durumda bana ne kadar ödeme yspılcak? Gerçekten bilen cvp versin Allah rızası için!
günaydınnnnn
İkiz bekleyenler arada ultrason görüntülerinizi paylaşsanıza, merak ediyorum. Artık büyüdüler, birbirlerinin içine geçmiyorlar mı?
ben dogar dogmaz yaptirmayi düşünüyorum .oglumda çok pişman oldum..acı eşiği yüksek oluyomus hissetmiyomus diolar..bide gobegi düşene kadar pansuman yapilio..onu pansumanlarken pipiiyide arada cikartiomussun..hemende iyilesiomus..hastanenin urologuyla gorusucem bi kere..Erkek bebek bekleyenler, sünneti hemen yaptırmayı düşünüyor musunuz?
canım güle güle kullan. pjama takımını ne kadara aldın canım: bi de fotosunu atabilir misin?Merhaba kizlar bende istanbula gelmistim hamile bi arkadasimla havuzlu hana gittik sabahtan bata sicakti erken gittik erken hallettik.pijama takimi aldim sabahlikli gecelik aldim emzirme sutyeni atleti ve kulot aldim.bikac parcada bebise aldim biseyler.gezsek daha gezerdik ama kalabaliklasmaya basladi yorulduk
Hosbulduk canm benm merak edilmek düşünülmek güzel şey vala bende sizleri çok merak ettim inş hersey yolundadirLulinda benim ailede sunnet dugunu gelenegi var.. eşim tarafında yok.. yine de doğumdan sonra mumkun olan en kisa zamanda sunneti yaptirmayi düşünüyorum. Düğünü sonra yapariz artik.. hatta gecenlerde dogar dogmaz yapildigini duydum bi yerlerden ama arastirmadim.. o da cok erken gibi geldi yani.
esilaecrin cok sukur kavustuk tatlim.. cok merak ettim seni.. maşallah iyiyseniz mesele yok.. hos geldin..
Bana kalsa yaptırırım hemen ama eşim ve ailesi karşı çıkıyorlar .. Illa Büyüyünce olacakmış vs vs.. Hala iknaya çalışıyorum ..Erkek bebek bekleyenler, sünneti hemen yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Hosbulduk canm benm merak edilmek düşünülmek güzel şey vala bende sizleri çok merak ettim inş hersey yolundadir
Hoş bulduk tatlımohh hoşgeldin tatlım biz daha bi corap bile almadik kizima babasi isteniyor hala bu adam delirtti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?