2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın kızlar,
Benim hiiiiiiiiiç iştahım yok, çoğunlukla zorla yemek yiyorum. Yediğim kendime anca yeter gibi sanki, bebeği beslemem lazım deyip zorlayınca midem bulanıyor. Tam kilo almam gereken zamanda iştahım kalmadı. Çok moralim bozuluyor. Sizde durum nasıl?

Geçmiş olsun canım. Ali bey korkutmuş galiba biraz. Sorun olmamasına da çok sevindim. Söz dinleyen bir bebek o, 38. haftadan önce gelip anneyi babayı üzmez, merak etme.

Herkeste bir alış-veriş telaşesi, hazırlıklar.. Kendimi kötü hissettim yahu.. Ben daha bir zıbın bile almadım.

Hoşgeldin tekrar canım. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Arayı bu kadar açma artık. Meaklanıyoruz:)

Sünneti ben de en geç 1 ay içinde yaptırmayı düşünüyorum. Anezteziye gerek kalmıyormuş.
alpcemre Senin alışveriş için erken zaten biraz şekerim ama insan bir gaza geldi mi durduramıyor. Ben zor tutuyorum kendimi. O kadar şeker seyler var ki:)

deterjan konusunda ben ogluma önce sabun tozu kullandim.haci Şakir di sanırım..öyle çok deterjan kalintisi görmedim ben..ek duruluma falan halledersin..ve camisirla çok kötü kokuyo..ama dalinin kokusu güzel oluyor..bu yüzden daline hiç guvenemedim..sonucta o kokuyu elde etmek için bi kimyasal kullaniyolar..

geçen internette arastirdim..greenmum mi ne öyle bi marka var..bi annenin fikriyle üretilmiş. .baska ürünlerde var..herkes memnun gibi..onu denemeyi düşünüyorum. .kadin baya içeriğini falan anlatmis..kendiside muhendismis zaten..bana mantikli geldi internetten bi kere bakin..

Kizlar şöyle bi liste yaptim kendimce bakin bakalim eksikler neler..

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-18-15-56-45-1.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 142
canım bu genel bi liste mi ? sadece hastane çantası için mi ?? benim listem epey bi uzundu bulursam paylaşayım ben de
Valla nette gordugum listeleri kafama gore eksilttim, arttirdim.. hastane cantasina koyacaklarim da var.. ilk 3 ay için düşündüm.. sonrasi alinir hediye gelir falan..

evet evet momsgreen ben de onu gördüm işte. çevre mühendisi bi annenin tamamen bitkisel ürünlerle ürettiği detarjan. ben de ondan sipariş verdim. bakalım bi denicem

Valla nette gordugum listeleri kafama gore eksilttim, arttirdim.. hastane cantasina koyacaklarim da var.. ilk 3 ay için düşündüm.. sonrasi alinir hediye gelir falan..
canım mesela bu listede ağız mendili eksik kesinlikle alınması gereken :)

asmakilit bebeklere ilk etapta yorgan onermiyolar ben almayi dusunmuyorm onun icin lohusa terligi boyle bisey istiyorm nasil azcik kokos olsak nolurki

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-18-16-37-39-1.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 143
Kizlar şöyle bi liste yaptim kendimce bakin bakalim eksikler neler..

cnm ben de kendime bi liste yapmıştım. seninkine ek olarak nemölçer ve termometre (trendyoldan 35 tlye sipariş verdim), ateşölçer (nuk marka hem kulaktan hem alından ölçenden aldım), yenidoğan için biberon, pamuklu battaniye, gece lambası, pudra, bebe yağı, yenidoğan için ıslak mendil ( ben unibabynin yenidoğan için ıslak pamuğundan bir koli aldım markafoniden) çok lazım oluyomuş diyolar.

bir de elyaf yorganı değil de bebek için pamuk yorganı tercih ettiklerini duydum. annem diktirecekti ama durdurdum. benim ev zaten yaz kış çok sıcak, biz bile çoğu zaman yorgan kullanmıyoruz. bir de bizim veletler yaz çocuğu. öncelikle pamuklu battaniyeler yeter diye düşündüm. sonrasına bakarız artık

biberon ve islak mendili ekledim.. nem olcer ve termometre cok isime yaramaz sanirim.. zaten nemli memleketteyiz.. ates olcer var Evde.. nanemolla olan bendeniz icin almiştim.. battaniyeler de hastane cikisinda var diye ekmedim..
emzik alicaz mi peki??? olmazsa olmaz degildir di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…