- 20 Kasım 2014
- 1.593
- 1.963
- 208
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tekmeleri değil durdugu zamamlari sayiyorum artik.. Fıkır fıkır surekli maşallah.. calisirken dikkatimi dağıtacak seviyede.. gun icinde en fazla 2 defa duruyor.. dogunca korkuyorum, bu oglan uyumayacak..Kizlar benim takvimimde de yazdigi uzere tekme sayma konusunds ne dusunuyorsunuz? Sayiyor musunuz siz?
ben hic saymadim, sayan var mi?
bizde şeker yuklemesinden geldik..138 cikti..normal dedi...ama kan hapimi biraz atladigim için çok kizdi..su an dogum yapsan 2 torba kan gerekir dedi..10 çıkmış...bebek 2 hafta ondeydi artık 3 4 gün önde. .bunuda kana bağladı. .anliycaniz azari yedik geldik. .oglus 820 mis..kistimiz küçülüyormus..çok şükür şimdilik iyiyiz. ..
Ben tekmeleri değil durdugu zamamlari sayiyorum artik.. Fıkır fıkır surekli maşallah.. calisirken dikkatimi dağıtacak seviyede.. gun icinde en fazla 2 defa duruyor.. dogunca korkuyorum, bu oglan uyumayacak..
E bebekten 59tl ye aldım canım.Lulinda nerden kaca aldin??
talkative_844 o ilaci ben de hep unutuyorum.. En son 11 cikti ama doktorum bi sey demedi.. tabii ben unuttugumu soylemedim
Bu gun belimde ve sag bacagimin eklem yerinde bi acayip agri var.. sanirim kemiklerim yavas yavas birbirinden ayriliyor..
geçmiş olsun canım o ağrı bende 1 haftadır var dr b1 b6 yazdı bakalım gece yatamıyorum ağrıdanLulinda nerden kaca aldin??
talkative_844 o ilaci ben de hep unutuyorum.. En son 11 cikti ama doktorum bi sey demedi.. tabii ben unuttugumu soylemedim
Bu gun belimde ve sag bacagimin eklem yerinde bi acayip agri var.. sanirim kemiklerim yavas yavas birbirinden ayriliyor..
hoşgeldin canım yediklerin içtiklerin bebeğine et olsunKizlaaarrr...
ben dondum evime.. izmir cok iyi geldi bana, gerci sicaktan fenalik gecirecektim ama hem ablamlari gordum hem arkadaslarimi..
bol bol da yedim ictim, kac kilo aldim bilmiyorum sabah tartilicam
Sizi hep telefondan takip ettim ama yazamadim bir turlu..
opuyorum sizleri![]()
Maşallah üçünüzede iğneyi vurundunmu bizim dr kullandığım bütün ilaçları araştıracakmış akşam eğer yan etkiye sebep olan yoksa yarın vurulacak bizim iğne boşver çalışmayı üç canınla havalarda sıcak yat dinlen bolca sonra çok ararsın dinlenecek zaman bulamazsınSelam kizlar biz geldik. Hersey yolunda ikiside 1250 gr olmus cok sukur. Bende 75 olmusum :) bana da masallah. Kafalar asagida dedi en gec trmmuz 10 dogumum 10unu bulmaz hatta dedi. Haziranda bi iki hafta calisirim diyordum hayir dedi riske giremem calisabilir raporu veremem dedi haftaya dogum iznine ayriliyorum yani 30 hafta bitince. Erken oldu benim icin. Hayirlisi bakalim
Gözün aydın. Neden o kadar erken almak istiyorlar? Nerdeyse 1 ay önce gibi?Selam kizlar biz geldik. Hersey yolunda ikiside 1250 gr olmus cok sukur. Bende 75 olmusum :) bana da masallah. Kafalar asagida dedi en gec trmmuz 10 dogumum 10unu bulmaz hatta dedi. Haziranda bi iki hafta calisirim diyordum hayir dedi riske giremem calisabilir raporu veremem dedi haftaya dogum iznine ayriliyorum yani 30 hafta bitince. Erken oldu benim icin. Hayirlisi bakalim