2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ooo kizlar bu gun aksiyon dolu bir gun desenize.. maşallah neredeeeeen nereye geldik.. aha ben dogundum deyip bebiş fotolari da paylasacagimiz gunler de yakinda artik.. benim max kaldi 74 günüm.. bi heyecan basiyo düşününce :)

Lulinda gucci85 nededi dr lariniz kizlar?
bugun bizimde gorus gunumuzdu. bi ayda 4 kg almisim dr um kizdi bna. karnim acikiyo napayim yiyorum atistr dio onunlada doymuyorum eskiden grissini yerdim tenefuste acikinca yetrrdi simdi grissiniyi ekmegin arasina koyasim geliyo doymk icin boyu kilosu iyiymis ck sukur minigimin . plesantam ondeymis bnm hareketleri birz daha gec hissetmem normalmis. serviksi normal oyuzden erkn dogum riski simdilik yk dedi ck sukur bn onde diyip uzulunce

Kizlaaarrr...
ben dondum evime.. izmir cok iyi geldi bana, gerci sicaktan fenalik gecirecektim ama hem ablamlari gordum hem arkadaslarimi..
bol bol da yedim ictim, kac kilo aldim bilmiyorum sabah tartilicam
Sizi hep telefondan takip ettim ama yazamadim bir turlu..

opuyorum sizleri

Kızlar döndük biz. Herşey yolunda. Erken doğum riskim yokmuş şimdilik. Rahim ağzı kapalı. Bizim oğlan bu hafta fazla kilo almamış. Bir hafta geride şuan boy-kilo. 1090gr, 36cm. Biz anne baba miniğiz zaten. Toraman beklemiyoruz:)
gucci85 Senin nasıl geçti görüş günü?
opera Hoşgeldin:)
G gelartikannecim Bu haftalarda kilo almak çok normal. En iştahlı haftalar. Biraz şeker ve karbonhidratı kısarsan düzenli gidersin.

Kizlar benim takvimimde de yazdigi uzere tekme sayma konusunds ne dusunuyorsunuz? Sayiyor musunuz siz?
ben hic saymadim, sayan var mi?

Kızlar şu yastıktan aldım. Çok rahat ettim. C şeklinde olan parça cırtcırtlı. Ilerde emzirme yastığı da olur. Hem de boyutları iyi. Kocayla sığılıyor yatağa:)

bizde şeker yuklemesinden geldik..138 cikti..normal dedi...ama kan hapimi biraz atladigim için çok kizdi..su an dogum yapsan 2 torba kan gerekir dedi..10 çıkmış...bebek 2 hafta ondeydi artık 3 4 gün önde. .bunuda kana bağladı. .anliycaniz azari yedik geldik. .oglus 820 mis..kistimiz küçülüyormus..çok şükür şimdilik iyiyiz. ..

Kizlar benim takvimimde de yazdigi uzere tekme sayma konusunds ne dusunuyorsunuz? Sayiyor musunuz siz?
ben hic saymadim, sayan var mi?
Ben tekmeleri değil durdugu zamamlari sayiyorum artik.. Fıkır fıkır surekli maşallah.. calisirken dikkatimi dağıtacak seviyede.. gun icinde en fazla 2 defa duruyor.. dogunca korkuyorum, bu oglan uyumayacak..

Lulinda nerden kaca aldin??
talkative_844 o ilaci ben de hep unutuyorum.. En son 11 cikti ama doktorum bi sey demedi.. tabii ben unuttugumu soylemedim
Bu gun belimde ve sag bacagimin eklem yerinde bi acayip agri var.. sanirim kemiklerim yavas yavas birbirinden ayriliyor..

masallah.. seker sinira yakin dikkat etmek lazim. Kilosu da tavimle birebir ayni valla :)

Ben tekmeleri değil durdugu zamamlari sayiyorum artik.. Fıkır fıkır surekli maşallah.. calisirken dikkatimi dağıtacak seviyede.. gun icinde en fazla 2 defa duruyor.. dogunca korkuyorum, bu oglan uyumayacak..

Oturunca daha cok hissediliyordur tabi, disarda yururken falan pek hissedemiyorsun.
ben sabah aksam hissediyorum, gunduz de oturdugum zaman hissediyorum ama hic saymamistim, sorayim dedim. Senin oglan hareketli olacak galiba

opera hoşgeldin,sıcak falan olsun kafanı dinlemiş oldun birazcık iyi gelmiştir.
G gelartikannecim herşeyin yolunda olmasına sevindim.hareketleride geç hissetmenin sebebi varmış.bende yeme konusunda pek durduramıyorum kendimi başıma ağrılar giriyo yoksa
gucci85 seninde güzel haberlerini bekliyoruz
Lulinda yastık güzel kullanışlı gözüküyor memnunsan alınabilir ozamn :)
talkative_844 gözün aydın,kan hapınada daha dikkat edersin.benimde şeker yüklemesi bir hafta sonra magnezyum ve balık yağını bir buçuk aydır falan içiyorum ben ama kan hapını hiç demedi.belki bu sefer gittiğimde şeker yüklemesiyle birlikte kan değerlerinede bakılır

E bebekten 59tl ye aldım canım.

Selam herkese okadar halsizimki suan zor yaziyorm bu mesaji oyuzden kestirmeden kontrolleri guzel gecenlere gozunuzaydin diyim.. Badanamiz bitti sayilir temizlik vardi bugun ben bisey yapmadm ama genede yorldum buarada ben bi tek kan ilaci kullaniyorm benide degerm 9 cikmisti talkative_844 ama bana magnezyum yada balik yagi vermedi acaba neden ? Kan ilaciyla beraber decavit i kullan demisti ama ben decaviti hep atliyorm.. Kansizlik icin siyah kuru uzum y ve keciboynuzu pekmezi yiyorm bolca tavsiye ederm sanada

geçmiş olsun canım o ağrı bende 1 haftadır var dr b1 b6 yazdı bakalım gece yatamıyorum ağrıdan

hoşgeldin canım yediklerin içtiklerin bebeğine et olsun

Selam kizlar biz geldik. Hersey yolunda ikiside 1250 gr olmus cok sukur. Bende 75 olmusum :) bana da masallah. Kafalar asagida dedi en gec trmmuz 10 dogumum 10unu bulmaz hatta dedi. Haziranda bi iki hafta calisirim diyordum hayir dedi riske giremem calisabilir raporu veremem dedi haftaya dogum iznine ayriliyorum yani 30 hafta bitince. Erken oldu benim icin. Hayirlisi bakalim

Maşallah üçünüzede iğneyi vurundunmu bizim dr kullandığım bütün ilaçları araştıracakmış akşam eğer yan etkiye sebep olan yoksa yarın vurulacak bizim iğne boşver çalışmayı üç canınla havalarda sıcak yat dinlen bolca sonra çok ararsın dinlenecek zaman bulamazsın

Gözün aydın. Neden o kadar erken almak istiyorlar? Nerdeyse 1 ay önce gibi?

marpesa kan hapini nasil atlamis dr..benim dr a göre olmazsa olmaz..bebek kandan beslenio azalarsa nasil beslencek..bak haftası da öne gelmiş 2 hafta önde gidiodu dedi..oglumuda bu dr yaptigi icin beni taniyo..baya saydirdi..bide öğretmen sin..ilaçların önemini sana dami anlatiim falan dedikan manezyum kalsiyum kesinlikle dio..ayri olarak bu sefer bide vitamin verdi sanirim.b12 düşük çıkmış. .hic halsizlik olmuyomu sende dedi..bu hamileliginde dedigim hic biseyi yapmiosun dedi..utandım zaten hic bisey soramadan çıktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…