2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Gunaydin..
tam da takviminde yazdigi gibi, sabah bi hapsurdum, kaburgam kırıldı sandim.. ah o nasil bir acı.. gece nefes alamadim, uyuyamadim.. ay perisan etti beni kuzum.. ama suc bende.. ya hamilelik supermis, pek sevdim diye diye nazar ettim kendime..

Gözün aydın. Neden o kadar erken almak istiyorlar? Nerdeyse 1 ay önce gibi?
sağol cnm, ikizlerde zaten 36 37.haftada alıyorlar en fazla, zaten iki tane olduğu için, kiloları da belli bi seviyeye gelince kendileri durmuyorlar içerde gelmek istiyorlar :) daha da uzatıp riske girmek istmiyorlar , benim bi akrabam normal hamile kaldı ikizlere 34-35 .haftada mı ne doğum yaptı, ikizlerde doğum belirtileri erken başlıyor yani

Kizlar sorum olucak yaa gobegimde boyle cok minik kirmizi seyler cikti 3 5 tane cokda kasiniyo sivilce gibi degilde daha kucuk hani alerji oldugnda cikar ya kirmizi nokta gibi minicik oyle;bisey varmi boyle bisey yasayan

Kizlar sorum olucak yaa gobegimde boyle cok minik kirmizi seyler cikti 3 5 tane cokda kasiniyo sivilce gibi degilde daha kucuk hani alerji oldugnda cikar ya kirmizi nokta gibi minicik oyle;bisey varmi boyle bisey yasayan
Isilik olabilir sicaktan..

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı 50lik şeker testi yapıldı. Az önce sonuçlar çıktı Allahıma şükürler olsun iyiymiş. Açlık 79 tokluk 109. Bebeğin gelişimi de iyi dedi doktor kan değerim düşmüş demir hapını günde 2 ye çıkar dedi bazı günler. Sanırım son zamanlarda çayı abarttım ondan oldu. Pekmez falan takviye eder yükseltirim artık. İçtiğim şeker ilacını paylaştım tadı aynı ağız gargara suyu gibiydi zorla içtim.

gözünaydın canım atlattın sende şeker yüklemesini bende haftaya yaptırcam bakalım.bebeğinin kilosunu falan söledi mi?

ayy o göğüs agrisini bana sor cnm arada artik neresini sokuyorsa cok canimin acitiyo gece hic uyuyamadim

Boyunu ölçemedim dedi ama kilosu 800 gr dedi. Şimdilik herşey yolunda çok tatlı yiyordum şekerim yüksek çıkacak sanıyordum demekki gerçekten de tatlıyla alakalı değilmiş. Doktordan sonra biraz gezeyim dedim ayaklarim şişti evde bile ayakta duramıyorum. Bu ay 3 kg aldım doktor iyi kontrollü gidiyosun dedi bu gidişle doğuma kadar en az 10 kilo daha alırım bunun neresi kontrollü anlamadım

Son düzenleme:
Ay o ne makbul doktormus.. 30. Haftada toplam 14 kilo aldim diye benimki bana etmedigini birakmadi..

Gözün aydın canım çok güzel çıkmış şeker sonuçların kan değerlerinde yükselir inşallah

Günaydıııın :) güne yine ağrı ve tekmeler eşliğinde 4:30 da başladım ... Herkes için mutlu huzurlu ağrısız bi gün olsun inşallah :))

Gunaydiiiin... biz de agri ve tekmeler esliginde geceyi 4.30 da bitirdik sabah da ise yarim saat gec kaldik.. neyse ki sorun cikaran yok.. nefes almak her gecen gun zorlasiyor.. 37. Haftaya kadar calisma hayallerim de yavas yavas benden uzaklaşıyor..

günaydınn.
bu gece bende zor uyudum sürekli uyandım,şuanda işteyim acayip uykum var
bende 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum doğumdan sonra kullanıyım izni diye ama durum ne göstercek bilemiyorum

günaydııın demek ki herkeste aynı zamanda çıkıyor bu belirtiler. benimki de kaburgalarımın arasından çıkacak nerdeyse. artık ayakkabılarımı bağlamakta, merdiven çıkmakta falan da zorlanmaya başladım. diyorum ki bu ivmeyle gidersek ben 9. ayda naparım şimdiye kadar 9-9,5 kilo aldım. doktor fazla diyor. zaten biraz fazla yiyince hazmetmekte zorlanıyorum. akşam yemeklerinden sonra da mide yanmalarım başladı... ikinci trimester iyimiş yaa.. beni bu son trimester sarmadı

ben de ramazan bayramından sonra gelmeyeyim diyordum. 36. hafta bitmiş oluyor. ama daha 28 haftada böyle ağır hissediyorsam 8 hafta sonrasını düşünemiyorum. hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…